Zara Εκπτώσεις: 7 φορέματα για το νησί & την πόλη μόνο με 9,99 ευρώ

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να φρεσκάρεις την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Zara Εκπτώσεις: 7 φορέματα για το νησί & την πόλη μόνο με 9,99 ευρώ

Δεν ζεις χωρίς φόρεμα – το ξέρω καλά! Είναι το πρώτο ρούχο που σκέφτεσαι όταν θέλεις να βγεις ραντεβού, να πας το βράδυ για ποτό ή φαγητό, όταν έχεις στο μυαλό σου μια θηλυκή εμφάνιση που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις, ενώ όταν πρόκειται για καλοκαιρινές διακοπές, όσα και να βάλεις στη βαλίτσα σου ποτέ δεν είναι αρκετά.

Αυτό σημαίνει ότι ένα ευέλικτο φόρεμα θα το βάλεις το ίδιο καλά στην πόλη, ενώ στις καλοκαιρινές διακοπές σου είναι συνώνυμο της ελευθερίας και της χαλάρωσης πλάι στο κύμα ή στις βόλτες σου στα σοκάκια του νησιώτικου προορισμού σου.

Η αλήθεια είναι πως όλο τον χρόνο είναι το πιο αγαπημένο ρούχο όλων των γυναικών ανά τον κόσμο -και πρώτο σε πωλήσεις- που δύσκολα το αποχωρίζεσαι στα all-day looks σου. Έτσι, με αφορμή τις εκπτώσεις, δες 7 φορέματα για το νησί και την πόλη, που μπορείς να αποκτήσεις στο Zara μόνο με 9,99 ευρώ και φυσικά συγκεντρώνουν όλες τις τάσεις του καλοκαιριού.


Zara Εκπτώσεις: 7 φορέματα για το νησί & την πόλη μόνο με 9,99 ευρώ

Τα φορέματα, ανεξάρτητα από τα trends που αλλάζουν κάθε σεζόν, είναι τα must-have κομμάτια που υπάρχουν σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα, σε όλα τα μήκη και σχέδια, εμπριμέ αλλά και μονόχρωμα, για να δημιουργήσεις στυλάτες εμφανίσεις.

Φτιάξε τη λίστα σου, λοιπόν, χωρίς να ξοδευτείς, αποκτώτας 7 φορέματα από το Zara που ακολουθούν τα summer trends και θα τα φορέσεις στην πόλη και το νησί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, ανάλογα με το styling, όποιο κι αν είναι το στυλ σου.

ροζ φόρεμα zara

Ροζ καρό - Θα το βρεις εδώ

μαύρο φόρεμα με βολάν zara

Με φιογκάκια - Θα το βρεις εδώ

γαλάζιο μίνι φόρεμα zara

Εμπριμέ με τούλι - Θα το βρεις εδώ

χαμηλόμεσο δίχρωμο φόρεμα zara

Στράπλες χαμηλόμεσο - Θα το βρεις εδώ

κίτρινο φόρεμα zara

Balloon - Θα το βρεις εδώ

τζιν φόρεμα zara

Denim - Θα το βρεις εδώ

πράσινο φόρεμα μάξι zara

Μίντι με τετράγωνο ντεκολτέ - Θα το βρεις εδώ