H&M Εκπτώσεις: Οι Γαλλίδες ορκίζονται σε αυτά τα 10 summer staples μέχρι 15 ευρώ - Το κόλπο που εφαρμόζουν στις αγορές τους

Από μαγιό μέχρι φορέματα και σορτς μέχρι και 70% κάτω!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
H&M Εκπτώσεις: Οι Γαλλίδες ορκίζονται σε αυτά τα 10 summer staples μέχρι 15 ευρώ - Το κόλπο που εφαρμόζουν στις αγορές τους

Είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη εποχή των κοριτσιών της μόδας ανά τον κόσμο, αφού οι μέρες των εκπτώσεων αποτελούν την καλύτερη ευκαιρία για να αποκτήσεις ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που χρειάζεσαι ή να συμπληρώσεις την γκαρνταρόμπα σου με κομμάτια διαχρονικά, που θα φοράς για χρόνια, ή trendy items, για να συνδυάσεις με τα basic.

Αυτό ακριβώς κάνουν και οι Γαλλίδες, που φημίζονται για το στυλ τους, επιλέγοντας "έξυπνα" στις εκπτώσεις από το αγαπημένο τους Η&Μ (που το τιμούν όλους τους μήνες του χρόνου), όλα αυτά τα must-have που δεν πρέπει να απουσιάζουν ούτε από τη δική σου γκαρνταρόμπα.

Μάλιστα με 70% έκπτωση δεν έχεις παρά να φτιάξεις μια λίστα με τα 10 summer staples στα οποία ορκίζονται οι Γαλλίδες αυτήν τη στιγμή και να τα αποκτήσεις όλα μέχρι 15 ευρώ. Από φορέματα, τζιν βερμούδες, μαγιό και μπλουζάκια, πρόλαβέ τα πριν γίνουν sold-out.


H&M Εκπτώσεις: Οι Γαλλίδες ορκίζονται σε αυτά τα 10 summer staples μέχρι 15 ευρώ - Το κόλπο που εφαρμόζουν στις αγορές τους

Πάντα θαυμάζουμε τις Γαλλίδες για το αξεπέραστο στυλ τους και την αβίαστη κομψότητά τους, οπότε οι προτάσεις τους σε αγορές στις εκπτώσεις... εισακούγονται πάντα! Οι ίδιες είναι γνωστές για τον τρόπο που έχουν να δημιουργούν χωρίς δυσκολία -και χωρίς να δίνουν μια περιουσία- κομψά και μοδάτα looks για κάθε περίσταση.

Εφαρμόζουν ένα κόλπο στις αγορές τους, που δεν είναι άλλο από το να ποντάρουν σε all-time classic κομμάτια, που παραμένουν αναλλοίωτα στον χρόνο, πέρα από τις τάσεις, τα οποία συνδυάζουν έξυπνα με trendy κομμάτια, φρεσκάροντας έτσι τα looks τους και δημιουργώντας μοντέρνες εμφανίσεις.

Φέτος λοιπόν στις εκπτώσεις 10 staples βάζουν στο... μάτι, που θα τα βρεις στο H&M με 70% έκπτωση για να τα αποκτήσεις όλα - θα τα ευχαριστηθείς στις διακοπές σου, αλλά και το φθινόπωρο.

Skater φόρεμα

εμπριμέ μίνι φόρεμα Η&Μ

Γιατί να το αποκτήσεις: Κολακεύει κάθε σωματότυπο και φοριέται από το πρωί ως το βράδυ με μπαλαρίνες ή ψηλοτάκουνα. Ιδανικό και εάν είσαι καλεσμένη σε γάμο μέσα στο καλοκαίρι.

Ασπρόμαυρο, €13,99 - Θα το βρεις εδώ

Denim βερμούδα

τζιν βερμούδα Η&Μ

Γιατί να το αποκτήσεις: Είναι Νο1 τάση του καλοκαιριού, που θα βάλεις στο γραφείο με blazer και kitten heels και στην παραλία με το μαγιό σου!

Baggy, €6,99 - Θα το βρεις εδώ

Λευκό blazer

λευκό σακάκι Η&Μ

Γιατί να το αποκτήσεις: Το σακάκι-πασπαρτού της σεζόν. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το βάλεις με τα πάντα, κάνοντας άπειρους συνδυασμούς.

Σακάκι, €12,99 - Θα το βρεις εδώ

Cargo παντελόνι

cargo παντελόνι Η&Μ

Γιατί να το αποκτήσεις: Είναι άνετο και δροσερό, ενώ παράλληλα χαρίζει ιδιαίτερο στυλ. Φόρεσέ το το ίδιο καλά με σακάκι και high heels αλλά και με crop top και αθλητικά.

Γκρι παντελόνι, €5,99 - Θα το βρεις εδώ

Spaghetti top

μπλουζάκι με τιράντες χακί Η&Μ

Γιατί να το αποκτήσεις: Ένα τοπ με λεπτές τιράντες είναι απαραίτητο basic στην γκαρνταρόμπα σου, αφού φοριέται και τον χειμώνα με κοστούμια.

Χακί τοπ, €6,99 - Θα το βρεις εδώ

Μπικίνι

μπικίνι Η&Μ

Γιατί να το αποκτήσεις: Κινήσου σε minimal διαδρομές φέτος όσον αφορά στα μαγιό, αναδεικνύοντας το quiet luxury style.

Μπικίνι, €9 - Θα το βρεις εδώ

Tailored παντελόνι

παντελόνι χακί Η&Μ

Γιατί να το αποκτήσεις: Σε χακί χρώμα, θα το βάλεις και τη νέα σεζόν. Τώρα το καλοκαίρι συνδύασέ το με λευκό ή πόνταρε στη μονοχρωμία, με ένα χακί τοπ, για μια ενημερωμένη εικόνα.

Παντελόνι, €6,99 - Θα το βρεις εδώ

A line φούστα

μαύρη μίνι φούστα Η&Μ

Γιατί να το αποκτήσεις: Είναι απόλυτα θηλυκή και ταυτόχρονα κοριτσίστικη, που θα τονίσει τις γραμμές σου και θα αναδείξει το σεξαπίλ σου.

Μίνι φούστα, €7,99 - Θα το βρεις εδώ

Μποξεράκι

σορτσάκι εμπριμέ Η&Μ

Γιατί να το αποκτήσεις: Είναι must-have του καλοκαιριού, αφού αυτά τα σορτσάκια με ελαστική μέση και χαλαρή σιλουέτα βολεύουν στις ζέστες.

Εμπριμέ σορτσάκι, €11,99 - Θα το βρεις εδώ

Flats

φλατ Η&Μ

Γιατί να το αποκτήσεις: Είναι απαραίτητα στις διακοπές και στην πόλη. Ένα ζευγάρι άνετα σανδάλια θα τα βάλεις το ίδιο καλά με φορέματα αλλά και με το... παρεό σου!

Με αγκράφες, €13,99 - Θα το βρεις εδώ