Εκπτώσεις Zara: Αγόρασε αυτά τα 10 items τώρα ή θα μετανιώνεις για πάντα - Οι βασικές τάσεις από 7,99 έως 19,99 ευρώ

Φτιάξε μια μίνι καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα οικονομικά και στυλάτα

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Κοιτάζοντας ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ όλη μέρα, που φοράνε τα κορίτσια της μόδας στο street style, νομίζω είναι ο καλύτερος τρόπος για να εστιάσω στις τάσεις αλλά και στα κομμάτια αυτά που επιλέγονται περισσότερο από τα fashion girls.

Mέντιουμ... δεν είμαι φυσικά για να ξέρω ακριβώς τι επιθυμεί κάθε γυναίκα να αγοράσει τώρα στις εκπτώσεις, αλλά μπορώ να πω με σιγουριά πως αυτά τα 10 προϊόντα που είδα στο Zara θα γίνουν ανάρπαστα, ακριβώς επειδή αποτυπώνουν όλες τις τρέχουσες τάσεις και είναι στην καλύτερη τιμή της αγοράς αυτήν τη στιγμή.

Οπότε εάν θέλεις κι εσύ να δημιουργήσεις μια μίνι οικονομική και σούπερ στυλάτη καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα τώρα στις εκπτώσεις με ρούχα και παπούτσια που θα φοράς και το φθινόπωρο και θα τα συνδυάζεις εύκολα με όσα ήδη έχεις στην ντουλάπα σου, δες στη συνέχεια 10 fashion items Zara, που ήδη ξεπουλάνε - από 7,99 ευρώ μόνο!

Εκπτώσεις Zara: Αυτά τα 10 fashion items ήδη ξεπουλάνε - Από 7,99 ευρώ

Είναι αυτή η τρέλα που μας πιάνει στις εκπτώσεις και θέλουμε να κάνουμε ατελείωτο shopping, οπότε είμαι εδώ για να σε κατευθύνω όσο πιο σωστά μπορώ, σε στοχευμένα κομμάτια που θα σου χρειαστούν - αν δεν τα έχεις ήδη. 10 Zara items εκπτωτικά που ανακάλυψα και ξέρω ότι πρωταγωνιστούν στα summer trends.

Κάτι μέσα μου φωνάζει δυνατά: "Αγόρασέ τα! Δεν θα τα προλάβεις!" Φυσικά, δεν μπορώ να τα αγοράσω όλα, αλλά μπορώ να τα μοιραστώ μαζί σου, γιατί είμαι πεπεισμένη ότι θα γίνουν viral και ήδη ξεπουλάνε! Φούστες, φορέματα, παντελόνια και μπλούζες, δες ποια θα βάλεις στην ντουλάπα σου... χθες!

μάξι λευκή φούστα zara

Μάξι φούστα ασύμμετρη, €9,99 - Θα την βρεις εδώ

Tip: Η μάξι λευκή φούστα του καλοκαιριού είναι Νο1 τάση, που θα φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ και το φθινόπωρο.

γιλέκο κοντό γκρι zara

Γιλέκο crop, €12,99 - Θα το βρεις εδώ

Τip: Το γιλέκο είναι το τοπ του καλοκαιριού, ενώ θα το φορέσεις και τη νέα σεζόν με το κοστούμι σου.

φόρεμα zara

Γαλάζιο φόρεμα, €7,99 - Θα το βρεις εδώ

Tip: Το κρουαζέ φόρεμα δεν πρέπει να λείπει από την capsule γκαρνταρόμοπα σου, πέρα από τάσεις. Κολακεύει κάθε σωματότυπο και φοριέται όλο τον χρόνο.

μίνι φούστα zara

Μπεζ μίνι φούστα, €9,99 - Θα την βρεις εδώ

Tip: Οι micro-skirts είναι viral το καλοκαίρι έτσι ή αλλιώς. Φόρεσέ τες με αθλητικά το πρωί ή σανδάλια και ψηλοτάκουνα το βράδυ.

μπλούζα φαρδιά zara

Μπλε μπλούζα, €9,99 - Θα την βρεις εδώ

Τip: Στο χρώμα του καλοκαιριού, μια oversized μπλούζα δεν πρέπει να απουσιάζει από το καλοκαιρινό σου στυλ. Δημιούργησε μια κομωή εμφάνιση, δένοντας μια ζώνη στη μέση σου.

παντελόνι φαρδύ μπεζ zara

Φαρδύ παντελόνι, €19,99 - Θα το βρεις εδώ

Tip: Το φαρδύ λευκό παντελόνι πρωταγωνιστεί στα πιο φινετσάτα σύνολα. Δημιουργεί το πιο τέλειο office look αλλά και ένα casualwear με tank top.

ριγέ πουκάμισο zara

Ριγέ πουκάμισο, €15,99 - Θα το βρεις εδώ

Tip: Από τα must-have κομμάτια μιας minimal γκαρνταρόμπας. Αναδεικνύει το quiet luxury style, ενώ αποτελεί το ιδανικό cover up πάνω από το μαγιό σου στην παραλία.

μποξεράκι zara

Σορτσάκι, €15,99 - Θα το βρεις εδώ

Tip: Το σορτσάκι της σεζόν στο top χρώμα του καλοκαιριού. Ένα αθλητικό σορτς θα το βάλεις ακόμα και το βράδυ με ψηλοτάκουνα. Μάλιστα, αυτό το athletic glam style θα πρωταγωνιστεί από το φθινόπωρο πολύ!

crop top zara

Τοπ με λουλούδια, €9,99 - Θα το βρεις εδώ

Tip: Εάν ακόμα δεν έχεις βάλεις στην ντουλάπα σου ένα bold τοπ, κάν'το τώρα. Σε μαύρο χρώμα και με απλικέ λουλούδια, θα το ευχαριστηθείς πολύ.

mesh shoes zara

Mesh shoes, €12,99 - Θα το βρεις εδώ

Tip: Τελευταίο στη σειρά αλλά όχι στις τάσεις! Ένα ζευγάρι mesh shoes πάει με όλα, ενώ θα βάλει αυτή τη μοντέρνα πινελιά που χρειάζεσαι ακόμα και στα πιο κλασικά σου σύνολα.