Ξαφνικά αυτό το ρομαντικό φόρεμα από τα Zara είναι viral - Και δεν είναι φλοράλ

Το φόρεσε η Kendall Jenner και κοστίζει μόλις 39,95 ευρώ

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Τι θα σκεφτόσουν εάν σου έλεγα ότι το hashtag #ribbons έχει σχεδόν 185 εκατομμύρια αναφορές στο Tik Tok; Αυτό δείχνει ότι οι φιόγκοι θα μας απασχολήσουν έντονα όλο το 2024, και μάλιστα θα γίνουν το απαραίτητο διακοσμητικό σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ.

Στολίζουν μαλλιά, γίνονται αποτύπωμα πάνω σε υφάσματα που μετατρέπονται σε ρούχα, αλλά και διακοσμητικά στοιχεία σε φορέματα, αναδεικνύοντας το ρομαντικό στυλ, παίρνοντας την σκυτάλη από τα κλασικά φλοράλ, που κάνουν αυτήν ακριβώς τη δουλειά.

Μάλιστα φέτος ένα φόρεμα γίνεται viral και φοριέται από όλα τα κορίτσια της μόδας, ενώ ταιριάζει ιδανικά σε minimal style, με τους φιόγκους να κερδίζουν τις εντυπώσεις χωρίς να είναι... υπερπαραγωγή. Η Kendall Jenner το φόρεσε πρώτη, από τον διάσημο Οίκο Rodarte και έκτοτε έγινε μανία. Κι εσύ θα το βρεις στα Zara μόλις με 39,95 ευρώ για να το φοράς στο repeat όλο το καλοκαίρι!


To ρομαντικό φόρεμα από τα Zara που έγινε viral

Το φόρεμα με φιόγκους είναι ο πυλώνας για να δημιουργήσεις το περίφημο Coquettecore, το στυλ της κοκέτας δηλαδή με την κοριτσίστικη αισθητική, που μοιάζει με μια φαινομενικά αφελή κοπελίτσα, που εκφράζεται με παστέλ χρώματα και αξεσουάρ με δαντέλα και φιογκάκια.

Ωστόσο, δεν χρειάζεσαι κάτι υπερβολικό για να μπεις και εσύ στο ρομαντικό... παιχνίδι του στυλ, αλλά αρκεί ένα minimal φόρεμα από τα Zara που κοστίζει 29,95 ευρώ και θα γίνει το δικό σου "εργαλείο" στην ανάδειξη μιας... δυναμικής θηλυκότητας που ξεπερνά τα κλασικά... φρου-φρου κι αρώματα!

φόρεμα με φιόγκους μπεζ μίνι zara

Style note: Συνδύασέ το με string sandals το πρωί ή τις αγαπημένες σου flip-flops και το βράδυ φόρεσέ το με ρετρό mules, προς επίρρωσιν της νοσταλγικής αισθητικής του. Η διχρωμία μαύρο-μπεζ λειτουργεί δυναμικά, ισορροπώντας ανάμεσα στο vintage παρελθόν και στο μοντέρνο παρόν!

φόρεμα με φιόγκους zara

Μίνι μπεζ με φιόγκους, €39,95 - Θα το βρεις εδώ