Οι top τσάντες που θα αγοράσεις το 2024 αλλά θα κρατήσεις για χρόνια!

Για τη σύγχρονη γυναίκα που ξέρει τι θέλει!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Οι top τσάντες που θα αγοράσεις το 2024 αλλά θα κρατήσεις για χρόνια!

Αν υπάρχει ένα αξεσουάρ στο οποίο καμία γυναίκα δεν μπορεί να αντισταθεί, αυτό είναι σίγουρα οι τσάντες. Η αλήθεια είναι ότι όσες κι αν έχεις, πάντα θέλεις περισσότερες! Κι αυτό γιατί μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη τσάντα μπορεί να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο ακόμα και το πιο απλό outfit, δίνοντας στυλ και προσωπικότητα σε σύνολα που χωρίς αυτήν θα φάνταζαν αδιάφορα. Πόσο μάλλον όταν αυτή είναι δερμάτινη. Κι όταν μιλάμε για δερμάτινες τσάντες, το μυαλό μας πάει πάντα στην BONENDIS.

Η BONENDIS, έχοντας πλέον 10 χρόνια εμπειρίας στον χώρο κατασκευής δερμάτινων ειδών -εκτός από τσάντες, θα βρείτε και υπέροχες ζώνες- έχει ταυτίσει το όνομά της με τις premium δερμάτινες τσάντες και αξεσουάρ και έχει αποκτήσει πιστούς πελάτες, στα περισσότερα από τα 150 καταστήματα που εξυπηρετεί σε όλη την Ελλάδα και στην Ευρώπη, που την προτιμούν επανειλημμένα για τις αγορές τους και ανυπομονούν για την παρουσίαση κάθε νέας συλλογής.



Στο επίκεντρο της BONENDIS είναι πάντα η σύγχρονη γυναίκα, από την οποία εμπνέεται, και οι ανάγκες της. Φτιαγμένη για τις γυναίκες της σημερινής εποχής, οι ανάγκες και οι επιθυμίες των οποίων εξελίσσονται και αυξάνονται συνεχώς, το αισθητικό της BONENDIS εξελίσσεται επίσης, προκειμένου να ξεχωρίσει από το σύνολο.


Δημιουργεί κομψά χειροποίητα προϊόντα που αντέχουν στον χρόνο. Στόχος της εταιρείας, είναι τα μοντέλα της να είναι πάντα τόσο ξεχωριστά όσο και η κάθε γυναίκα που την εμπιστεύεται. Φτιαγμένα χειροποίητα στην Ελλάδα, από εξειδικευμένους τοπικούς τεχνίτες, μέσα από μια αυστηρή διαδικασία που συνδυάζει άψογη χειροτεχνία με συνεχή καινοτομία.



Τσάντες ώμου, handbags, τσαντάκια βραδινά, και day bags είναι μερικές μόνο από τις επιλογές που θα βρείτε στις συλλογές της BONENDIS.


Μάλιστα πρωταγωνίστησαν και στο editorial μόδας με τα Best Fashion Brands στο youweekly.gr.

τσάντα bonendis.com

και εμείς ξεχωρίσαμε μερικά αγαπημένα κομμάτια BONENDIS, που θα ταιριάξουν τέλεια με όλα σου τα ρούχα και θα σου λύσουν τα χέρια!

Οι must have τσάντες που συμπληρώνουν άψογα κάθε outfit από το πρωί ως το βράδυ

Top τσάντες Bonendis

Δερμάτινη τσάντα, Αriana, €154, bonendis.gr

Top τσάντες Bonendis

Δερμάτινη τσάντα, Margot, €139, bonendis.gr

Top τσάντες Bonendis

Δερμάτινη τσάντα, Chiara, €119, bonendis.gr

Top τσάντες Bonendis

Raffia, €124, bonendis.gr

Top τσάντες Bonendis

Pouch, €75, bonendis.gr

Bonus extra

Κι επειδή ζώνη και τσάντα είναι "φούστα-μπλούζα", δείτε και δύο υπέροχες δερμάτινες ζώνες, που προσδίδουν απίστευτη κομψότητα ακόμα και στα πιο casual σύνολα, για να τις συνδυάσετε με τη νέα σας τσάντα από την BONENDIS.

Στο κλασικό μαύρο χρώμα -πάντα διαχρονικό και ευκολοφόρετο-, με χρυσές λεπτομέρειες στην αγκράφα, που κάνουν τη διαφορά, προσδίδοντας έξτρα πολυτέλεια.


Αλλά και σε καφέ, που απογειώνει το στυλ και ταιριάζει απόλυτα με τα αγαπημένα μας total black σύνολα, δίνοντάς μας την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμαστε σε κάθε μας εμφάνιση.

Ζώνες Bonendis

Δερμάτινη ζώνη, €45, bonendis.gr

Ήξερες πώς προέκυψε το όνομα της εταιρείας BONENDIS;

Η BONENDIS είναι αναπόσπαστα διαπλεγμένη με τον άνεμο. Tο όνομά της προέρχεται από το ελληνικό όνομα του ανέμου "Πούνεντες", όπως προφέρεται στα νησιά του Δωδεκανήσου. Ένα ισχυρό σύμβολο ελευθερίας και απελευθέρωσης, ο άνεμος αντιπροσωπεύει την αλλαγή, επιτρέποντάς μας να ξεκινήσουμε ένα ατελείωτο ταξίδι ανάπτυξης και ανανέωσης. Ο άνεμος αντιπροσωπεύει επίσης δύναμη και ενέργεια, που ρέουν σε όλα τα ζωντανά πράγματα. Μια απόλυτη αντοχή και ενθουσιασμό για τη ζωή που αναδύεται από μέσα μας, που προκαλεί κινητοποίηση, δημιουργικότητα και τελικά έμπνευση.

Τελικά, σηματοδοτεί την εξάλειψη του παλιού και την εισαγωγή του καινούργιου. Με αυτό κατά νου, η BONENDIS ζωντανεύει στο αστικό τοπίο της Αθήνας, φέρνοντας την κληρονομιά μας, τις αξίες μας και το ήθος μας, στοιχεία που ενσωματώνονται σε κάθε μας σχεδιασμό. Αλλάζει σχήματα και προσαρμόζει τα σχέδιά της για να ανταποκρίνεται και να εκπληρώνει τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας.

Who is Who

Η BONENDIS ιδρύθηκε το 2014 μέσα στο αστικό τοπίο της Αθήνας. Η εταιρεία ξεκίνησε ως όνειρο δύο ανθρώπων και σήμερα είναι μια επιχειρηματική οικογένεια που εξυπηρετεί περισσότερα από 150 καταστήματα στην Ελλάδα και παγκοσμίως. Μοιραζόμαστε μαζί τον ίδιο στόχο να προσφέρουμε στους πελάτες μας το καλύτερο από εμάς, την ίδια αισθητική και τον ίδιο σεβασμό για την ελληνική κατασκευή. Όλη η παραγωγή πραγματοιείται στην Ελλάδα.

Η BONENDIS στέκεται δίπλα σε εκείνους που έχουν ανάγκη και ενώνει τις δυνάμεις της με τους πρωτοπόρους της εποχής. Υποστηρίζει διάφορες μη κερδοσκοπικές οργανώσεις όπως η Make A Wish, το Χαμόγελο του Παιδιού, καθώς και τις πρωτοβουλίες και τα προγράμματα του TEDx.

Info