Ανακαλύψαμε τα 5 πιο κομψά και αέρινα κομμάτια που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου

Ό,τι πιο στυλάτο και άνετο έχεις φορέσει!

Ανακαλύψαμε τα 5 πιο κομψά και αέρινα κομμάτια που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου

Το μεγάλο στοίχημα για κάθε σύγχρονη fashionista είναι ένα: Πώς θα καταφέρει να είναι κομψή, μοντέρνα και στυλάτη, χωρίς την ίδια ώρα να δείχνει υπερβολική και υπερφορτωμένη. Τη λύση στον δύσκολο -ομολογουμένως- αυτόν στόχο μας τη δίνουν τα υπέροχα ρούχα του Haris Cotton.

Με το βλέμμα στραμμένο στην κουλτούρα και την κληρονομιά της Μεσογείου η εταιρεία Haris Cotton, από το 1975, αναδεικνύει τη μοναδική της παράδοση, που σε συνδυασμό με τη σύγχρονη οπτική των μεσογειακών στοιχείων δημιουργεί ρούχα για γυναίκες και άντρες που εντυπωσιάζουν και ξεχωρίζουν.

Μάλιστα πρωταγωνίστησαν και στο editorial μόδας με τα Best Fashion Brands στο youweekly.gr.

κιμονό hariscotton.gr

φόρεμα Haris Cotton

Ανακαλύψαμε τα πιο κομψά και αέρινα κομμάτια από την Haris Cotton

Το λινό πρωταγωνιστεί στη γυναικεία συλλογή

Ένα από τα βασικά υφάσματα της εταιρείας - και σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού- είναι το λινό, γνωστό για την φυσική του αντοχή και τη δροσερή του αίσθηση και κατ' επέκταση ό,τι πιο κατάλληλο μπορούμε να επιλέξουμε για τις ζεστές μέρες!


Η εταιρεία Haris Cotton προσφέρει κάτι μοναδικό, που την κάνει αυτόματα να ξεχωρίζει στον ανταγωνισμό: Προϊόντα υψηλής ποιότητας που συνδυάζουν την σπάνια κομψότητα με την προσιτή πολυτέλεια. Κομμάτια διαλεκτά ένα προς ένα, εμπνευσμένα από την ελληνική φύση, αέρινα και πολύ άνετα, θα έρθουν να ανανεώσουν με τον καλύτερο τρόπο την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου και θα αναβαθμίσουν κάθε σου εμφάνιση όλες τις ώρες τις μέρας.


Τι να πρωτοδιαλέξει κανείς; Τα μοναδικά του φορέματα, που αγκαλιάζουν το σώμα σαν χάδι, κάνοντας κάθε γυναίκα να αισθάνεται σαν αρχαία Ελληνίδα θεά;


Ή τα ασύλληπτης ομορφιάς και κομψότητας λινά σετ του, που θα γίνουν το αγαπημένο item της ντουλάπας μας;


Η αντρική σειρά Haris Cotton κερδίζει τις εντυπώσεις

Αλλά και τα αγόρια μας στο Haris Cotton θα βρουν ό,τι ψάχνουν! Υπέροχα λινά παντελόνια, σε άνετη γραμμή και σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, αέρινα πουκάμισα, αλλά και μοντέρνα σακάκια, θα απογειώσουν το καλοκαιρινό τους στυλ!


Μάλιστα, αυτό το υπέροχο και ευκολοσυνδύαστο λινό σακάκι, στην απόχρωση της άμμου, θα γίνει σίγουρα το αγαπημένο τους και θα το ευχαριστηθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ, τόσο στο γραφείο, όσο και στις βόλτες τους στην πόλη.

Ό,τι και να διαλέξει πάντως κανείς από το Haris Cotton, το σίγουρο είναι ότι θα απολαύσει ρούχα υψηλής ποιότητας σε διαχρονικά σχέδια, που θα τα χαίρεται κάθε φορά που θα τα φοράει. Εμείς ξεχωρίσαμε 5 απίθανα κομμάτια, για σένα αλλά και για τον καλό σου, που θα τα λατρέψεις!

Εμπλούτισε την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου με 5 must-have Haris Cotton

Σετ λινό Haris Cotton

Λινό πουκάμισο με βολάν στα μανίκια και μάο γιακά, 95€, hariscotton.com

Λινό κεντητό παντελόνι καμπάνα με φερμουάρ στο πλάι, 210€, hariscotton.com

Εμπριμέ φόρεμα Haris Cotton

Μάξι κρουαζέ λινό print κοντομάνικο φόρεμα, 183€, hariscotton.com

Τιρκουάζ φόρεμα Haris Cotton

Μάξι λινό κεντητό φόρεμα με βολάν και τιράντες, 375€, hariscotton.com

Λινό αντρικό σακάκι Haris Cotton

Λινό αντρικό σακάκι με κουμπιά, 192€, hariscotton.com

3 λόγοι για να επιλέξεις τα υπέρκομψα κομμάτια Haris Cotton

  • Για την απλότητά τους. Τα αβίαστα, διακριτικά σχέδια και οι χαλαρές σιλουέτες των ρούχων Haris Cotton -με σεβασμό στη διαφορετικότητα- θα καθορίσουν κάθε μας εμφάνιση. Γιατί η ομορφιά και η κομψότητα δεν πρέπει να είναι επιτηδευμένη!
  • Για τη βιωσιμότητά τους. Στον πυρήνα της εταιρείας βρίσκεται η φύση, με τα φυσικά, οικολογικά υφάσματα και τις βαφές να αποτελούν προτεραιότητα.
  • Γιατί "μυρίζουν" Ελλάδα. Η ελληνική φύση, ο πολιτισμός και η μυθολογία, αποτελούν πηγή έμπνευσης για τη Haris Cotton, με τα υδάτινα prints και τα αρχαία ελληνικά μοτίβα να κοσμούν κάθε συλλογή.

Who is Who

Η Haris Cotton είναι μια ανεξάρτητη μάρκα ένδυσης, που ιδρύθηκε το 1975 από τον Αλέξανδρο Τσουγκράνη και τη σύζυγό του Χαρίκλεια. Έκτοτε, η διάδοχη γενιά εξακολουθεί να υπηρετεί το ίδιο όραμα, αιχμαλωτίζοντας στα ρούχα την ουσία του καλοκαιριού όλο τον χρόνο.

Οι άνθρωποι πίσω από την εταιρεία Haris Cotton είναι παθιασμένοι επαγγελματίες, που βάζουν τον πελάτη πάντα στο επίκεντρο, διασφαλίζοντας την πιο αποτελεσματική και αξιόπιστη υπηρεσία σε όλο τον κόσμο. Όλα τα ενδύματα κατασκευάζονται στην Ελλάδα, σχεδιάζονται και παράγονται στην Αθήνα.

Info