Είτε είσαι 20 είτε 50, αυτά τα casual κομμάτια του Zara τα χρειάζεσαι σίγουρα

Θα τα φοράς όλη μέρα μέχρι το καλοκαίρι

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Unsplash
Unsplash

Σε όποια ηλικιακή ομάδα κι εάν ανήκεις, ό,τι τύπο σώματος κι αν έχεις, όποιο στυλ κι αν ακολουθεις, σήμερα έχω να σου προτείνω τα τέλεια κομμάτια για την άνοιξη, που θα φοράς εύκολα όλη μέρα για να κάνεις δήλωση μόδας με τα looks σου. Θα δούμε ένα μπλέιζερ, ένα ζευγάρι γόβες και τρεις στυλάτες καμπαρντίνες από το Zara, για να φρεσκάρεις αυτόματα την γκαρνταρόμπα σου.

Η ιδέα σήμερα είναι να αποκτήσεις ευκολοφόρετα κομμάτια, που συνδυάζοντάς τα με τα ρούχα που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου, θα ανανεώσεις τις εμφανίσεις σου. Έτσι επικαιροποιούμε εύκολα και οικονομικά τα "παλιά" μας σύνολα με την προσθήκη ενός "έξυπνου" item, που θα κάνει fashion statement.

Οπότε τσέκαρε τα 5 casual κομμάτια που σου προτείνω από το Zara και που σίγουρα τα χρειάζεσαι τώρα την άνοιξη.

5 casual κομμάτια από το Zara που χρειάζεσαι σίγουρα

Δε θα μπορούσα να μη σου προτείνω ένα μοδάτο blazer σε baby blue απόχρωση, όπως αυτό που θα δεις στην αριστερή εικόνα της παρακάτω φωτογραφίας.

zara ρούχα

Πρόκειται για ένα τέλειο σακάκι, το οποίο συνδυάζεται πολύ εύκολα με denim παντελόνια και φούστες, ενω θα κάνεις τη διαφορά εάν το φορέσεις με ένα total white σύνολο από μέσα. Κοστίζει €59,95 και θα το βρεις εδώ.

Συνεχίζω με ένα ζευγάρι μοδάτες γόβες με μπαρέτα, στο πιο στοχευμένο χρώμα της άνοιξης, αφού το μπορντό είναι το must-have color, για το οποίο μιλάνε (και φοράνε) όλα τα κορίτσια της μόδας. Το θεωρώ "casual", αφού το χοντρό τακούνι του δεν θα σε δυσκολέψει, ενώ θα το βάλεις εύκολα με τζιν παντελόνι, το βολικό σου track pants, αλλά και το βράδυ με ένα bodycon μαύρο φόρεμα. Κοστίζει €59,95 και θα το βρεις εδώ.

Και περνάμε φυσικά στο απόλυτο πανωφόρι της άνοιξης, που δεν είναι άλλο από την καμπαρντίνα, που φοριέται το ίδιο καλά στις sporty εμφανίσεις μας, όσο και το βράδυ με ένα slip dress. Εγώ σου προτείνω τρία μοδάτα σχέδια σε χρώματα neutral, για να ταιριάζουν με όλα σου τα ρούχα.

καμπαρντίνες

Η πρώτη καμπαρντίνα είναι σε loose γραμμή και θα σου χαρίσει έξτρα πόντους στυλ, με ό,τι κι αν τη συνδυάσεις. Κοστίζει €59,95 και θα την βρεις εδώ.

Η δεύτερη είναι σε μίνι μήκος και με ζώνη στη μέση, για να δημιουργήσεις το εφέ της πιο λεπτής σιλουέτας με τα σύνολά σου. Κοστίζει €69,95 και θα την βρεις εδώ.

Η τρίτη είναι σε πιο χαλαρή γραμμή και στο χρώμα της άνοιξης, αφού το λευκό δεν πρέπει να λείπει φέτος από τις επιλογές σου. Φόρεσέ την με τζιν σε άσπρο χρώμα και το αγαπημένο σου πουκάμισο και κάνε τη διαφορά. Κοστίζει €35,95 και θα την βρεις εδώ.