Με 15,99 ευρώ έχεις το απόλυτο φλοράλ τοπάκι από τα Bershka - Για πρωινές και βραδινές εμφανίσεις

Σε δύο διαφορετικά πριντ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με 15,99 ευρώ έχεις το απόλυτο φλοράλ τοπάκι από τα Bershka - Για πρωινές και βραδινές εμφανίσεις

Τα look που διαλέγει κανείς διαφέρουν ανάλογα την εποχή, την περίσταση και σίγουρα αναλόγως το γούστο και το ύφος, που υιοθετεί ο καθένας. Όταν όμως έρχεται το καλοκαίρι δε μπορούμε να αποφύγουμε τα πιο χαλαρά κομμάτια και όσο να ναι τα πιο ανοιχτά και κοντά ρούχα.

Στα bershka θα βρεις πολλές και διαφορετικές επιλογές για φέτος το καλοκαίρι και σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει το φλοράλ, κοντό τοπάκι με σούρες, με λαχανί, ροζ και πορτοκαλί τόνους. Η αλυσίδα ρούχων κυκλοφορεί ακριβώς το ίδιο και σε πορτοκαλί με άσπρο, στην τιμή των 15.99 ευρώ.

Θα σε βολέψει τόσο για πρωινές εμφανίσεις με ένα από τα ανάρπαστα τζιν των bershka αλλά και με κάτι πιο καλό και βραδινό από κάτω, αν θες να συνεχίσεις το βράδυ σου χωρίς να αλλάξεις μπλούζα.

Το φλοράλ τοπάκι με σούρες από τα Bershka

Bershka

Για μια πιο βραδινή έξοδο διάλεξε ένα χρώμα από τα 4 παρακάτω πέδιλα

Τα μέτρα του κορωνοϊού σιγά σιγά αποτελούν παρελθόν, το καλοκαίρι έχει μπει και οι βραδινές έξοδοι στα κλάμπ έχουν ήδη ξεκινήσει για αυτό και εμείς οι γυναίκες έχουμε πρώτο πρώτο κάτι πολύ συγκεκριμένο στην λίστα μας με τα καλοκαιρινά ψώνια. Αυτό είναι φυσικά τα ψιλοτάκουνα παπούτσια και ιδίως τα πέδιλα.

Με μια ματιά που ρίξαμε, είδαμε ότι στα Bershka έχει κάνει πάταγο ένα συγκεκριμένο ζευγάρι, το οποίο μάλιστα είναι διαθέσιμο σε 3 χρώματα: Μαύρο, ροζ και άσπρο.

Μπορεί να έχουν 8 πόντους τακούνι, ωστόσο είναι εξαιρετικά άνετο και ευκολοφόρετο και μπορείς να το φορέσεις τόσο το πρωί για τον καφέ σου όσο και το βράδυ για το ποτό σου (όπως για παράδειγμα με αυτήν την φούστα). Έχουν λουράκια και μπαρέτα και δεν ζεσταίνουν καθόλου το πόδι σου μιας και είναι από παντού ανοιχτά.

Μάλιστα, βρίσκεται και σε πολύ καλή τιμή, καθώς από 25,99 ευρώ αρχική τιμή, κοστίζει μόλις 18,19 ευρώ για αυτό τρέξε να τα αγοράσεις γιατί δεν έχουν μείνει πολλά ακόμη.

  • Μαύρα πέδιλα με τακούνι.
  • Τετράγωνη μύτη.
  • Κλείνουν με μπαρέτα με αγκράφα στον αστράγαλο.
  • Λεπτομέρεια καπιτονέ πάτος.
  • Ref 1737/960/040
  • 18.19 €

Bershka πέδιλα

TAGS