Ξεπουλάει στο λεπτό το παντελόνι culotte από τα Mango - Βγαίνει σε δυο χρώματα

Είναι must have

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξεπουλάει στο λεπτό το παντελόνι culotte από τα Mango - Βγαίνει σε δυο χρώματα

Μετά από το άκρως ιδιαίτερο φόρεμα από τα Bershka, αποφασίσαμε να κάνουμε μια γρήγορη αναζήτηση στο online store των Mango προκειμένου να σας προτείνουμε ένα ακόμη ρούχο το οποίο δεν πρέπει να χάσετε από την συλλογή σας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα παντελόνι culotte το οποίο είναι βαμβακερό και βγαίνει σε δυο χρώματα. Είναι ιδανικό για τις καθημερινές σας δραστηριότητες καθώς θα δείχνετε στυλάτη ενώ θα σας βολέψει αρκετά μιας και είναι ευκολοφόρετο.

Μάλιστα, μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί έως και το βράδυ. Μια ιδανική πρόταση θα ήταν να επιλέξετε έναν κορσέ με τα πιο Must have πέδιλα με τακούνι. Έτσι, αναμφίβολα θα απογειώσετε το σύνολό σας καθώς θα "κλέψετε" τις εντυπώσεις.

Το πιο must have παντελόνι από τα Mango

  • Μπλε
  • Πράσινο
  • Από 29,99ευρώ κοστίζει μόνο 25,99ευρώ
  • REF. 27097112-FARRITO-LM

Μπλε παντελόνι culotte από τα Mango

Πράσινο παντελόνι culotte από τα Mango

Συνδυάστε το με την τσάντα που κάνει θραύση

Μια γρήγορη αναζήτηση αρκεί για να βρείτε ακριβώς αυτό που επιθυμείτε από το online store των Mango, μιας και υπάρχουν διάφορες επιλογές για όλα τα γούστα. Έτσι, εμείς αποφασίσαμε αυτή τη φορά να σας προτείνουμε μια τσάντα η οποία έχει γίνει ανάρπαστη καθώς ξεπουλάει στο λεπτό.

Συγκεκριμένα, οι τσάντες είναι το νούμερο ένα αξεσουάρ για όλες τις γυναίκες καθώς είναι αρκετά χρήσιμη είτε για τις καθημερινές σας βόλτες είτε για τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις.

Έτσι λοιπόν, αυτή τη φορά αποφασίσαμε να σας προτείνουμε μια τσάντα χερούλι αλυσίδα όπου το κλείσιμο είναι με καπάκι και μαγνητικό κουμπί. Επιπλέον να τονίσουμε πως μπορείτε να την βρείτε μόνο σε υπόλευκο χρώμα.

Η απόλυτη τσάντα από τα Mango

  • Υπόλευκο
  • 25,99 €
  • REF. 37040071-CLETUS-LM

Άσπρη τσάντα από τα MANGO

Αγορά από τα Mango - Τσάντα

Τσάντα από τα Mango

TAGS