Η τελευταία λέξη της μόδας: Επέστρεψε από τα 90s και ξεπουλάει στην ανοιξιάτικη συλλογή των Zara

Θα το φορούσες;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η τελευταία λέξη της μόδας: Επέστρεψε από τα 90s και ξεπουλάει στην ανοιξιάτικη συλλογή των Zara

Πέρα από τις συγκλονιστικές εκπτώσεις που μπορείς να βρεις αυτή την περίοδο στα καταστήματα Zara - δες εδώ το φόρεμα που κοστίζει 8 ευρώ - μπορείς να βρεις και τη νέα του ανοιξιάτικη συλλογή που κρύβει εκπλήξεις!

Μια τάση από τα παλιά επιστρέφει για να αμφιταλαντεύσεις τον γυναικείο πληθυσμό! Η αλήθεια είναι πως δεν ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο αλλά παραμένει συγκλονιστικό και μπορεί να απογειώσει τις εμφανίσεις σου είτε βραδινές είτε πρωινές με τα κατάλληλα πάντα αξεσουάρ.

Βγαίνει και σε λευκό και σε μαύρο πέρα από το κλασικό "τζιν" χρώμα που θα δεις παρακάτω και μπορείς να το κάνεις δικό σου με λιγότερο από 30 ευρώ!

Είναι σύνηθες φαινόμενο στην μόδα να επιστρέφουν items από το παρελθόν οπότε... αν η μαμά σας άνηκε σε αυτή την εποχή τρέξτε να ψάξετε την ντουλάπα της, όλο και κάτι θα βρείτε δεν γίνεται! Αν όχι, πάλι, τρέξτε στο κοντινότερο κατάστημα Zara, εκεί θα βρείτε σίγουρα!

ΤΖΙΝ ZW ZARA WOMAN

  • Τζιν παντελόνι με μεσαία μέση και 5 τσέπες. Με όψη ξεβαμμένου. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και κουμπί.
  • ΜΠΛΕ | 2553/040
  • 29,95 EUR

Zara τζιν

Οι κορυφαίες αποχρώσεις για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022

Για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, οι συλλογές των οίκων μόδας είναι γεμάτες από έντονα χρώματα. Πορτοκαλί, πράσινο, φούξια, μοβ αναλαμβάνουν να ομορφύνουν κάθε εμφάνιση και έχουν άμεσα θετική επίδραση στη διάθεση μας. Τη λίστα με τα κορυφαία color trends ολοκληρώνουν δύο αποχρώσεις που δεν λείπουν ποτέ από τις καλοκαιρινές τάσεις. Ο λόγος για το κρεμ και το λευκό.