Γιώργος Παπαδόγαμβρος: O πιο περιζήτητος "ράφτης" των γαμπρών

Χειροποίητα γαμπριάτικα κοστούμια που ξεχωρίζουν

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
instagram
instagram

To όνομά του είναι (κυριολεκτικά και μεταφορικά) συνώνυμο με τον γάμο και ιδιαίτερα με τους γαμπρούς. Από το 1998 έχει ντύσει δεκάδες πολιτικούς, αθλητές και celebrities της εγχώριας showbiz, που ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. O Γιώργος Παπαδόγαμβρος δεν χρειάζεται συστάσεις.

Είναι "διάσημος ράφτης" και περιζήτητος στους γαμπρούς. Έχει σπουδάσει στις καλύτερες σχολές μόδας σε Μιλάνο και Αθήνα, μετράει 2 δεκαετίες στη δουλειά, πάντα πρωτοπόρος και καινοτόμος, σχεδιάζει και ράβει τα κοστούμια του με βάση τα πρότυπα του εξωτερικού.

Ιδιαίτερη σχέση με τους πελάτες του

"Ο βασιλιάς στέκεται προσοχή μόνο στον ράφτη" λέει ένα παλιό ρητό. Πράγματι, η ιδιαίτερη σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα στον ράφτη και στον πελάτη -ειδικά εάν είσαι και γαμπρός- βασίζεται στην επικοινωνία και στην απόλυτη εμπιστοσύνη.

Μάλιστα είναι δίπλα σε κάθε άντρα που θέλει να ξεχωρίσει τη μεγάλη μέρα της ζωής του - ακόμα κι από τη νύφη! Τι θα συμβούλευε έναν γαμπρό να φορέσει για τη μεγάλη μέρα; "Κάθε πελάτης είναι διαφορετικός, αλλά το σημαντικό είναι ο γαμπρός να ξεχωρίζει από τους καλεσμένους...


...Θα έλεγα να αποφύγει κάθε απόχρωση του μπλε, για να μη μοιάζει με το πλήθος. Να ξεφύγει από τη μονοτονία. Να επιλέξει ένα ύφασμα που να έχει κάτι ξεχωριστό", λέει ο Γιώργος Παπαδόγαμβρος, που φροντίζει πάντα οι δημιουργίες του να ταιριάζουν στο στυλ και στην προσωπικότητα του γαμπρού.

Όπως λέει και χαριτολογώντας το μεγαλύτερό του επίτευγμα είναι να πείσει τους πελάτες του να έρθουν… χωρίς τις γυναίκες τους και να εμπιστευθούν απόλυτα την κρίση του για τις ενδυματολογικές επιλογές τους.

αντετονκούμπο

Και κάπως έτσι έχει δημιουργήσει φιλίες σημαντικές μεταξύ απλών αλλά και διάσημων αντρών, όπως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που δεν σταματά όχι μόνο να φορά αλλά και να παινεύει τα διάσημα one-of-a-kind κοστούμια του.

Οι διάσημοι γαμπροί του Γιώργου Παπαδόγαμβρου

H λίστα με τους επωνυμους που τον έχουν εμπιστευτεί είναι ατελείωτη, με σημαντικά ονόματα από όλους τους χώρους. Ανάμεσά τους ο Σάκης Ρουβάς

σάκης ρουβάς

και ο Άκης Πετρετζίκης, που ντύθηκαν γαμπροί με κοστούμια διά χειρός Papadogamvros.

άκης πετρετζίκης

Info