Τζιν παντελόνι: Αυτό το στυλ επιμηκύνει τη σιλουέτα και ταιριάζει σε όλες

Πάει στις κοντούλες αλλά και στις γεματούλες περισσότερο...

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Με ύψος 1,60 μ. και λίγα κιλάκια παραπάνω (ή και όχι), μερικές φορές είναι δύσκολο να βρεις το σωστό jean trend. Ούτε πολύ φαρδιά, ούτε πολύ στενά... Κι ακόμα κι αν συχνά αποφεύγεις τα υπερμεγέθη σχέδια, με χαμηλή μέση, που συχνά δεν αποδεικνύονται τόσο κολακευτικά όσο άνετα, πάλι δυσκολεύεσαι στην επιλογή.

Μέσα από το Instagram, το μοντέλο Elsa Hosk, που ακολουθούμε για το σίγουρο γούστο της, μόλις αποκάλυψε την τέλεια τζιν σιλουέτα για petite σιλουέτα είτε φυσικά έχεις αναλογίες μοντέλου. Ο λόγος για ένα στυλ που επιμηκύνει έτσι ή αλλιώς το σώμα, που δείχνει ψηλότερο και πιο κομψό.

Το τζιν παντελόνι που ταιριάζει σε όλες

Το bootcut τζιν, δημοφιλές από τους αστέρες της ποπ κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 2000, έχει κάνει μια αξιοσημείωτη επιστροφή στη μόδα από την αρχή της χρονιάς και τώρα το φθινόπωρο πρωταγωνιστεί στα mid-season outfits. Και για καλό λόγο, χάρη στο κόψιμό του, εξισορροπεί τις γραμμές του σώματος, αναδεικνύει τις καμπύλες, ενώ μακραίνει τα πόδια.


Τέλειο, με λίγα λόγια, είτε έχεις ύψος 1,60 μ. είτε διαθέτεις τη φιγούρα της Elsa Hosk. Αυτό το φθινόπωρο θα το βάλεις με ένα όμορφο ριγέ πουκάμισο, τα αγαπημένα σου λεπτά μπλουζάκια, ολοκληρώνοντας το σύνολο με μια διαχρονική τσάντα, μια ζώνη στη μέση και ένα καπέλο για να αναβαθμίσεις την εμφάνισή σου.


Κάνε, λοιπόν, μια αλλαγή στην εικόνα σου και πέρα από τα φαρδιά τζιν παντελόνια, που όλες αγαπάμε, δοκίμασε το αλλάζουμε το φαρδύ τζιν μας με το bootcut με τις τόσο κολακευτικές γραμμές. Είτε προτιμάς ψηλόμεσο είτε χαμηλόμεσο, δεν έχει σημασία, αρκεί να επιλέξεις αυτό το τζιν παντελόνι που ταιριάζει καλύτερα στο σώμα σου.


Το βασικό είναι πως αυτή η "κοψιά", με το άνοιγμα κάτω από το γόνατο, θα αναδείξει τις γραμμές σου ακόμα κι αν επιλέξεις τον πιο απλό και minimal τρόπο για να το φορέσεις τη νέα σεζόν.

Top choice

τζιν παντελόνι attica

Τζιν παντελόνι Polo Ralph Lauren, €229, atticadps.gr