5 έξυπνα κόλπα για να κρύψεις την κυτταρίτιδα φορώντας σορτσάκι

Μάθε πώς θα δημιουργήσεις μια κομψή εικόνα αυτό το καλοκαίρι

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Διακαής πόθος των γυναικών στον κόσμο είναι φυσικά να έχουν μια κομψή σιλουέτα και... τέλεια, λεπτά πόδια. Χωρίς φυσικά αυτό να είναι αυτοσκοπός, αφού τελειότητα δεν υπάρχει σε αυτήν τη ζωή, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μερικά κολπάκια, όπως κάνουμε και με το styling, για να δείξουμε πιο κομψές και ευπαρουσίαστες μέσα στα ρούχα μας.

Κακό δεν είναι αυτό, να θέλεις να φροντίσεις τον εαυτό σου και να νιώσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση, οπότε εάν σε απασχολεί το πρόβλημα της κυτταρίτιδας τώρα το καλοκαίρι, που θέλεις να φορέσεις μίνι και σορτσάκια, δεν έχεις παρά να δεις 5 έξυπνα κόλπα που θα σε βοηθήσουν να την καλύψεις έστω και προσωρινά.

5 έξυπνα κόλπα για να κρύψεις την κυτταρίτιδα φορώντας σορτσάκι

Να είσαι σίγουρη ότι υπάρχουν τρόποι να βάλεις το αγαπημένο σου σορτς, μαθαίνονατς απλώς πώς θα κρύψεις την κυτταρίτιδα!

Βάλε κρέμα/λοσιόν μαυρίσματος

Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερες γυναίκες έχουν αρχίσει να αποφεύγουν τα σολάριουμ. Αντίθετα, οι λοσιόν μαυρίσματος έχουν αυξηθεί πάρα πολύ σε δημοτικότητα. Μπορούν να σε βοηθήσουν να αποκτήσεις όμορφα μπρονζέ πόδια, χωρίς να εκτεθείς στις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, ενώ λειτουργούν εξαιρετικά και για την κάλυψη της κυτταρίτιδας!

Εφαρμόζοντας σωστά τη λοσιόν μαυρίσματος, θα καλύψεις τις ατέλειες στα πόδια σου, τραβώντας παράλληλα όλα τα βλέμματα στα άλλα "δυνατά" σημεία στο σώμα σου - θα την απλώσεις σε όλο το σώμα. Ξεκίνα στοχεύοντας πρώτα στις προβληματικές περιοχές, εφαρμόζοντας ομοιόμορφα τη λοσιόν στο δέρμα σου, φροντίζοντας πάντα να έχεις επενδύσει σε ένα καλό προϊόν. Η κυτταρίτιδά σου μετά βίας θα φαίνεται!


Τα καλσόν είναι χρήσιμα

Δεν υπάρχει απολύτως καμία αμφιβολία ότι το καλσόν μπορεί να καλύψει τις ατέλειες, ενώ παράλληλα κάνει τα πόδια σου να φαίνονται πολύ πιο λεπτά και λεία. Βέβαια, θα μου πεις, το καλοκαίρι δεν μπορώ να φορέσω καλσόν με τον καύσωνα, και σωστά! Αλλά από το φθινόπωρο, συνέχισε να φοράς το σορτσάκι σου με αυτό τον τρόπο. Προτίμησε μαύρο χρώμα, για να έχεις μια πιο μοντέρνα εμφάνιση και να μη φαίνεται ίχνος κυτταρίτιδας.

Κάνε bronzing στα πόδια σου

Αντί να κρύψεις την κυτταρίτιδα, τράβηξε την προσοχή κάπου αλλού. Αυτό μπορεί να γίνει πολύ εύκολα, χρησιμοποιώντας ένα λαμπερό bronzer. Αφού βρεις τον τόνο που ταιριάζει απόλυτα με το δέρμα σου κάνε το εξής: Άπλωσε λίγο στο μπροστινό μέρος των ποδιών σου, που θα λάμπουν! Έτσι όσοι σε βλέπουν θα εστιάζουν εκεί και όχι στην κυτταρίτιδα!

Φόρεσε το σωστό σορτσάκι

Αντί να βάλεις ένα πολύ κοντό σορτσάκι, προτίμησε ένα πιο φαρδύ, όπως μια βερμούδα ή ένα mom fit σε τζιν ή δροσερό λινό ύφασμα, που είναι πολύ στυλάτες και φτάνουν λίγο πιο πάνω από το γόνατο. Κάνε layering με ένα χαλαρό shirt-dress από πάνω και είσαι έτοιμη να καταπλήξεις τα πλήθη. Άλλωστε, είναι αυτή και μια ιδέα από το Tik Tok.

@chloe_xandria

Outfit on my LTK! . . . #size16outfits #midsizesummeroutfits #curvygoingoutoutfits #whattowearinsummer

♬ original sound - Chloe_xandria

Κάνε scrub με καφέ

Είναι πολύ ευκολο να τριφτείς μόνη σου στο μπάνιο, φτιάχνοντας το ακόλουθο μείγμα με καφέ: Θα χρειαστείς ½ φλιτζάνι κατακάθι ελληνικού καφέ, 1 φλιτζάνι ζάχαρη και ¼ φλιτζάνι ελαιόλαδο. Ανακάτεψε καλά μέχρι να δημιουργηθεί μια πάστα. Τρίψε το μείγμα όπου έχεις κυτταρίτιδα, όπως κοιλιά, μηρούς, στο πίσω μέρος των χεριών σου κ.λπ. Τύλιξε με πλαστική μεμβράνη και άφησε να δράσει για 15 λεπτά.

Η καφεΐνη κάνει απολέπιση στο δέρμα και απομακρύνει την όψη "φλοιού πορτοκαλιού", μειώνοντας προσωρινά την εμφάνιση της αντιαισθητικής κυτταρίτιδας.