Το κόλπο μιας κομψής Γαλλίδας που έγινε viral: Κάνε την απλή ψάθινη τσάντα σου να δείχνει πολυτελής

Θα της αλλάξεις εικόνα και θα την αναβαθμίσεις σε χρόνο dt

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Το κόλπο μιας κομψής Γαλλίδας που έγινε viral: Κάνε την απλή ψάθινη τσάντα σου να δείχνει πολυτελής

Πόσες φορές δεν έχεις ακούσει "δεν θέλει κόπο, τρόπο θέλει!". Έτσι και στη συγκεκριμένη περίπτωση, μπορείς εύκολα και γρήγορα να μεταμορφώσεις την απλή (και οικονομική) ψάθινη τσάντα σου και να δείχνει ακριβή και πολυτελής.

Μια κομψή Γαλλίδα trendsetter, σου δείχνει ένα κόλπο για να πετύχεις το πιο luxury αποτέλεσμα σε αυτό το "ταπεινό" αξεσουάρ και έτσι να μπορείς να την κρατάς όχι μόνο στην παραλία, αλλά και στις βόλτες σου το βράδυ. Δες, λοιπόν, το βίντεο που ακολουθεί και πάρε ιδέες για να δημιουργήσεις μια πιο εκλεπτυσμένη εμφάνιση.

Το κόλπο μιας κομψής Γαλλίδας που έγινε viral: Κάνε την απλή ψάθινη τσάντα σου να δείχνει πολυτελής

Φέτος τα ψάθινα αξεσουάρ έχουν την τιμητική τους όχι μόνο στην παραλία, συνοδεύοντας τα beachwear looks μας αλλά και στην πόλη, συνδυασμένα με μάξι λευκά φορέματα και τζιν παντελόνια. Η ψάθα έχει από μόνη της την ικανότητα να "ανεβάζει" ακόμα και το πιο απλό σύνολο, ειδικά μια τσάντα που κρατάνε τα κορίτσια της μόδας αυτό το καλοκαίρι στο repeat.


Αν δεν θέλεις λοιπόν να δώσεις μια περιουσία για να αποκτήσεις μια στυλάτη τσάντα, δεν έχεις παρά να δεις αυτό το απλό κόλπο. Θα χρειαστείς μια οικονομική απλή τσάντα, μια ταμπά λεπτή minimal ζώνη και φυσικά ένα ψαλίδι. Θα ανοίξεις στα πλαϊνά την τσάντα σου με προσοχή και θα περάσεις τη ζώνη, κλείνοντάς την στο κέντρο με την αγκράφα της.

Έτσι μέσα σε λίγα λεπτά έχεις δημιουργήσει μια νέα, φρέσκια τσάντα, που θα σου χαρίσει έξτρα πόντους στυλ! Tip: Ανάλογα με τα ρούχα σου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και μαύρο χρώμα στη ζώνη, ενώ για μια πιο ενημερωμένη εικόνα, φρόντισε η αγκράφα της να είναι σε χρυσαφί τόνο. Κι αν θέλεις να έχει το αγαπημένο σου λογότυπο, για μια ακόμα πιο elegant εικόνα.

Η πρότασή μου

ψάθινη κλασική τσάντα ώμου

Ψάθινη τσάντα, €29,90, musitsa.com

καφέ λεπτή ζώνη με αγκράφα

Καφέ ζώνη, €59,99, Ralph Lauren