10 πράγματα που δεν θα φορούσαν ποτέ οι πλούσιες

Γιατί, ως γνωστόν, το στυλ δεν αγοράζεται με τίποτα!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Τα χρήματα δεν αγοράζουν το στυλ. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Ή το έχεις ή όχι ή το μαθαίνεις! Κατά δεύτερον, η υπερβολή κάνει ένα στυλιστικό αποτέλεσμα να δείχνει "δεύτερο" και "φτηνιάρικο", χάνοντας την εκλεπτυσμένη του αισθητική και το upper style του. Οπότε καταλαβαίνεις αυτόματα ότι τα χρήματα δεν δημιουργούν τα ωραιότερα και πιο στυλάτα looks, αλλά μπορεί να καταστρέψουν κιόλας μια εμφάνιση.

Για να δείχνεις, λοιπόν, τόσο εκλεπτυσμένη μέσα στα ρούχα σου και τα σύνολά σου να μοιάζουν πολυτελή και ακριβά σαν των χλιδάτων κοριτσιών του Instagram και του street style, δες 10 πράγματα που δεν θα φορούσαν ποτέ οι πλούσιες κυρίες εκεί έξω και που πρέπει να αποφύγεις με κάθε κόστος.

10 πράγματα που δεν θα φορούσαν ποτέ οι πλούσιες

Πάνω από 2 λογότυπα


Μια γυναίκα που διαθέτει αρκετά χρήματα για το ντύσιμό της σίγουρα δεν θα φορούσε ποτέ περισσότερα από δύο λογότυπα. Όλα τα ρούχα της είναι έτσι ή αλλιώς από τα πιο ακριβά καταστήματα πολυτελείας, αλλά σχεδόν κανένα δεν έχει ένα... τεράστιο λογότυπο πάνω του. Σκέψου, δεν είναι το logo που κάνει ένα κομμάτι ακριβό, αλλά η ποιότητα και ο σχεδιασμός του.

Έντονη & χρωματιστή σκιά ματιών

Σπάνια θα δεις μια καλοντυμένη γυναίκα να φοράει σκιά ματιών με έντονο χρώμα. Διατηρεί πάντα το μακιγιάζ των ματιών της όσο πιο απλό και φυσικό γίνεται και παίζει συνήθως με το χρώμα των χειλιών της.

Πολλά βραχιόλια

Παρόλο που μπορούν να φορέσουν πολλά βραχιόλια ή από ένα ακριβό κομμάτι σε κάθε καρπό, προτιμούν τα δαχτυλίδια να είναι αυτά τα κοσμήματα στα οποία θα πέσει το μάτι και θα κάνουν δήλωση μόδας. Επίσης, οι περισσότερες προτιμούν ένα εκλεπτυσμένο ρολόι από ένα βραχιόλι.


Oversized πανωφόρια

Είναι απίθανο να δεις μια πλούσια γυναίκα να φοράει ένα τεράστιο παλτό, έστω κι αν είναι στη μόδα. Της αρέσουν συνήθως τα πανωφόρια που κολακεύουν τη σιλουέτα, ενώ παράλληλα δείχνουν εκλεπτυσμένα. Γι' αυτό επιλέγουν tailored παλτό και σακάκια, custom made και προσαρμοσμένα στα μέτρα τους.

Crop tops


Οι περισσότερες εύπορες γυναίκες δεν επιλέγουν κοντές μπλούζες, ειδικά αυτές που φτάνουν πάνω από τον αφαλό. Όχι επειδή είναι εξαιρετικά συντηρητικές, αλλά γιατί προτιμούν πιο κομψά και σοφιστικέ στυλ σε πουκάμισα και μπλούζες, όπως τα all-time classic & chic off-shoulder tops.

Διάφανες μπλούζες

Δεν είναι και τόσο φανατικές με τις διάφανες μπλούζες, ειδικά με εσώρουχα από μέσα που κάνουν... ανόρθωση. Οι κομψές και καλοντυμένες γυναίκες προτιμούν να αφήνουν τα... εσωτερικά τους στη φαντασία των άλλων. Συνήθως προτιμούν διαφάνεια σε μερικά σημεία του ρούχου, όπως για παράδειγμα στα μανίκια. Φυσικά, δεν σημαίνει ότι είναι απαγορευτικό να φοράς διαφάνειες, απλώς είναι μια προτίμηση που παρατηρείται στις περισσότερες γυναίκες που δίνουν αρκετά χρήματα για το ντύσιμό τους.

Περισσότερα από ένα κολιέ

Είναι πολύ σπάνιο να δεις μια εύπορη γυναίκα με περισσότερα από ένα ή δύο περιδέραια στον λαιμό της. Προτιμούν συνήθως ένα όμορφο, μεγάλο κολιέ που αναδεικνύει το υπόλοιπο ντύσιμο, ένα διακριτικό μενταγιόν ή μια πολύτιμη αλυσίδα από χρυσό ή λευκόχρυσο.

Μίνι σε επίσημες εξόδους


Οι midi φούστες με σκίσιμο στον μηρό είναι το πιο θηλυκό και κομψό κομμάτι, όπως και τα φορέματα με παρόμοιο σχέδιο. Επιπλέον τα μάξι κομμάτια αναδίνουν φινέτσα και εκλεπτυσμένη αισθητική. Τα μίνι επιλέγονται στις casual εμφανίσεις.

Περισσότερα από 3 χρώματα σε ένα σύνολο

Οι πλούσιες γυναίκες λατρεύουν να φορούν prints και μοτίβα. Ωστόσο, φροντίζουν πάντα να μην παραβιάζουν τον κανόνα των "τριών χρωμάτων". Αν φορούν εμπριμέ φόρεμα ή μπλούζα, να είσαι σίγουρη ότι το υπόλοιπο ντύσιμο θα είναι minimal και ουδέτερο.

Έντονο χρώμα στα νύχια

Διατηρούν πάντα το χρώμα των νυχιών τους ουδέτερο, αποφεύγοντας τα περίεργα σχέδια και μήκη. Η απλότητα είναι σίγουρα ο ορισμός της κομψότητας. Άλλωστε, η "ήσυχη πολυτέλεια" απαιτεί... ησυχία!