10 έξυπνα κόλπα για να δείξεις πιο αδύνατη με το μαγιό σου

Όλες θέλουμε μια πιο κομψή σιλουέτα στην παραλία

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Unsplash
Unsplash

Πλέον η ιδέα της παραλίας και μιας δροσιστικής βουτιάς είναι μέσα στο μυαλό μας διαρκώς. Με τις υψηλές θερμοκρασίες δεν γίνεται και αλλιώς, οπότε όλες σου οι ανασφάλειες βγαίνουν στην επιφάνεια, μαζί με τα αγαπημένα σου μαγιό από το συρτάρι. Μην απογοητεύεσαι, όμως, αφού πριν ακόµα βγάλεις το παρεό, θα έχουν... πάει περίπατο και η beachwear εμφάνισή σου θα τραβήξει τα βλέμματα στην παραλία.

Όχι, δεν θα μεταμορφωθείς ξαφνικά σε μοντέλο πασαρέλας, ούτε το έχεις ανάγκη ούτε και χρειάζεται φυσικά, αλλά μπορείς εφαρμόζοντας 10 έξυπνα κόλπα να δείξεις ακόμα πιο κομψή και αδύνατη με το μαγιό σου. Πραγµατικά, μια σιλούετα μπορεί να "σμιλευθεί" ακόµα και μέσα σε αυτό το µικροσκοπικό ύφασµα.

10 έξυπνα κόλπα για να δείξεις πιο αδύνατη με το μαγιό σου

Ντεκολτέ

Εάν δεν θέλεις να φορέσεις μπικίνι και νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με ένα ολόσωμο, απόφυγε τα αθλητικά σχέδια και προτίμησε θηλυκά μοντέλα με ντεκολτέ. Ένα βαθύ V θα τραβήξει την προσοχή στο δυνατό σου σημείο και θα κερδίσεις τις εντυπώσεις.

Μπικίνι


Πες "ναι" στα μπικίνι που, αντίθετα με ό,τι πιστεύουν οι περισσότερες, κολακεύει τη σιλουέτα. Προτίμησε ψηλόμεσα σχέδια, που θα ανεβάσεις ψηλά στους γλουτούς, για να δείξουν τα πόδια σου μακρύτερα. Επιπλέον, ένα σχέδιο με φαρδύ σλιπ με σούρες, θα κολακεύει την κοιλίτσα σου!

Έξτρα ύφασμα

Στο τοπ του μαγιό ή στα πλαϊνά του σλιπ, ακόμα και στην περιοχή της κοιλιάς λίγες σούρες, μερικά μικρά βολάν ή έξτρα ύφασμα στο ντεκολτέ θα δημιουργήσουν μια πιο κολακευτική σιλουέτα. Ειδικά εάν πάιξεις με διαφορετικά χρώματα, το αποτέλεσμα θα είναι ένα σούπερ αδυνατιστικό εφέ.

Εμπριμέ

Προτίμησε τύπου "ζωγραφισμένα" μαγιό, με συνθέσεις που λένε μια ιστορία. Ειδικά εάν το μαγιό σου είναι ολόσωμο και έχει διάφορα εντυπωσιακά σχέδια, διαφορετικά όμως μεταξύ τους, θα δημιουργήσεις αυτόματα μια κομψή σιλουέτα.

Φωτεινά χρώματα


Ξεπέρασε πια το ταμπού ότι μπορείς να φοράς μόνο μαύρο για να δείχνεις πιο αδύνατη. Φέτος βάλε το κόκκινο, το φωτεινό μπλε και το πράσινο στη ζωή σου, επιλέγοντας το μαγιό που κολακεύει το δικό σου σώμα και χαρίζει στυλ. Για να σπάσεις έξυπνα τη μονοχρωμία, βάλε μια λεπτή ζώνη στη μέση, που αδυνατίζει κιόλας.

Παίξε διαγώνια

Ο κλασικός συνδυασμός άσπρο-μαύρο θα γίνει ο αγαπημένος σου. Προτίμησε ένα σχέδιο με διαγώνιες ρίγες, φαρδιές ή λεπτές σε αυτούς τους δύο τόνους, που αυτόματα θα ζαλίσουν το μάτι και τα... κιλά σου θα πάνε περίπατο!

Όχι "ενισχύσεις"

Απόφυγε τα πολλά έξτρα "μαξιλαράκια" στο τοπ σου, γιατί θα φανεί τεράστιο το στήθος σου και κατ' επέκταση ολόκληρη η σιλουέτα σου θα δείξει ογκώδης. Προτίμησε ένα σχέδιο με σωτή στήριξη, για καλύτερο αποτέλεσμα.

Ψηλόμεσο σλιπ


Τα σλιπ που ανεβαίνουν στους γλουτούς είναι θαυματουργά. Φαρδύ ή πιο στενό, η εικόνα σου θα βελτιωθεί... δραματικά και παράλληλα η μέση σου θα τονιστεί περισσότερο.

Διχρωμία

Το ιδανικό ολόσωμο είναι αυτό που έχει δύο χρώματα που μοιάζουν κάθετα τοποθετημένα στο ύφασμα. Δηλαδή, σκούρο στο κέντρο και πιο ανοιχτό στα πλαϊνά, που αυτόματα σμιλεύει τη σιλουέτα, δημιουργώντας το εφέ της λεπτότερης μέσης.

Ρίγες

Είναι το βασικό μοτίβο για... αδυνάτισμα. Οι κάθετες ρίγες σε μπικίνι ή ολόσωμα θα μειώσουν αυτόματα πόντους από κάθε σημείο του σώματος.