Εάν φοράς αυτά τα 7 χρώματα... ο έρωτας θα σου χτυπήσει πιο εύκολα την πόρτα

Ψάχνεις τον άντρα της ζωής σου; Το ντύσιμό σου θα σε βοηθήσει

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Photo by Despi Naka
Photo by Despi Naka

Εάν ο στόχος σου είναι μέχρι το τέλος του χρόνου να βρεις τον άντρα της ζωής σου και το άλλο σου μισό, ίσως να πρέπει να ξεκινήσεις από... το ντύσιμό σου! Και όχι, αυτό δεν σημαίνει ότι χρειάζεσαι μια ανανέωση στην γκαρνταρόμπα σου ή να αλλάξεις στυλ και ρούχα.

Αντίθετα, χρησιμοποιώντας τη μαγεία των χρωμάτων και φορώντας συγκεκριμένες αποχρώσεις, θα μπορέσεις να φέρεις ακριβώς αυτή την ενέργεια που θέλεις στη ζωή σου. Το πρώτο βήμα είναι να επιθυμείς να ερωτευτείς ή να φτιάξεις την σχέση που ήδη έχεις και στη συνέχεια να ενσωματώσεις οποιοδήποτε από τα 7 χρώματα που θα δεις πιο κάτω στα ρούχα σου, στο βερνίκι των νυχιών σου ή στο μακιγιάζ σου, κάτι που θα κάνει τον έρωτα να σου... χτυπήσει πιο εύκολα την πόρτα.

7 χρώματα που θα κάνουν τον έρωτα να σου χτυπήσει την πόρτα

Κόκκινο

Το κόκκινο είναι το χρώμα της επιθυμίας. Αντιπροσωπεύει επίσης αυτοπεποίθηση και σεξουαλική ενέργεια. Αν θέλεις λοιπόν να βάλεις πόθο ή πάθος στη ζωή σου, φόρεσέ το στα χείλη, στα νύχια και το σώμα. Ένα από τα πολλά καλά πράγματα για το κόκκινο χρώμα είναι ότι θεωρείται ιδιαιτέρως ισχυρό – που σημαίνει ότι θα πρέπει να το χρησιμοποιείς για να εκδηλώσεις έρωτα και αγάπη, αφού θα σε βοηθήσει να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα.

Ροζ

Λένε ότι το ροζ χρώμα ενσαρκώνει όλα τα θετικά του κόσμου. Και, το κάνει. Αν ψάχνεις για το ιδανικό χρώμα για να φορέσεις στο πρώτο ραντεβού ή κάτι διασκεδαστικό για να βάλεις όταν βγαίνεις με το ταίρι σου, αυτό είναι το ροζ. Θα τονίσει την αισιοδοξία και την έμφυτη καλοσύνη που νιώθεις όταν βιώνεις τα αρχικά στάδια του ρομαντισμού. Ωστόσο, είναι επίσης τέλειο για βγεις ραντεβού με τον πρώην σου και ελπίζεις σε επανασύνδεση.

Πορτοκαλί

Το πορτοκαλί είναι ένα χαρούμενο και ελκυστικό χρώμα. Αν λαχταράς μια σχέση που θα αντέξει στον χρόνο και εγγυάται ασφάλεια, βάλε ένα πορτοκαλί φουλάρι ή φόρεμα στην επόμενη έξοδο με τον αγαπημένο σου. Επίσης, το πορτοκαλί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για παιχνίδι στην σχέση - πράγμα που σημαίνει ότι οι καλές στιγμές δεν θα σταματήσουν εάν φορέσεις αυτό το συναρπαστικό χρώμα.

Μπλε

Η καθολική έννοια του μπλε χρώματος είναι η εμπιστοσύνη, η οποία είναι κάτι που χρειάζεται για να δημιουργήσουμε και να διατηρήσουμε υγιείς σχέσεις και όρια. Αντιπροσωπεύει επίσης την άνευ όρων αγάπη, ένα συναίσθημα που όλοι θέλουμε στις σχέσεις μας. Έπειτα, υπάρχει το γεγονός ότι το μπλε συνδέεται με το τσάκρα του λαιμού. Μας καλωσορίζει να πούμε την αλήθεια μας όταν πρόκειται για ρομαντικά θέματα, αρκεί να προέρχεται από την καρδιά.

Μοβ

Το βασιλικό μωβ χρώμα θεωρείται ανάλαφρο και ρομαντικό από τη φύση του. Μας ενθαρρύνει να παίρνουμε ρίσκα όταν πρόκειται για αγάπη και έρωτα (κάτι που εξηγεί γιατί οι περισσότεροι ιππότες με λαμπερή πανοπλία φορούν αυτό το χρώμα σε κινούμενα σχέδια και ταινίες).

Απαιτεί επίσης από εμάς να ανεβούμε επίπεδο και να προχωρήσουμε σε αυτό που θέλουμε — ακόμα κι αν υπάρχουν εμπόδια στον δρόμο μας. Επομένως, είναι ένα σημαντικό χρώμα που πρέπει να ενσωματώσεις στα looks σου όταν πρόκειται να αναζητήσεις τον έρωτα.

Πράσινο

Ως το αγαπημένο χρώμα της Αφροδίτης (η θεά του έρωτα φοράει ροζ και πράσινο), φέρνει θετικές δονήσεις στην αγάπη και τις σχέσεις. Το πράσινο μάς βοηθά να δούμε τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά και να αναγνωρίσουμε το καλό των άλλων. Είναι ένα υπέροχο χρώμα για να το φορέσεις όταν θέλεις να δημιουργήσεις μια αναζωογονητική ατμόσφαιρα με τον σύντροφό σου.

Καφέ

Το σοκολατί είναι ένα χρώμα που πρέπει να το βάλεις όταν ελπίζεις να βρεις τον έρωτα. Αυτό το γήινο χρώμα αντιπροσωπεύει την αξιοπιστία και την ειλικρίνεια - δύο συναισθήματα που είναι απαραίτητα σε κάθε σχέση. Υποδηλώνει ουσιαστικά συναισθήματα που είναι απίθανο να ξεθωριάσουν. Είναι μια απόχρωση αυστηρά για όσες... αναζητούν σύντροφο ζωής.