Σήμερα έμαθα κάτι νέο στο Tik Tok: Το κόλπο για να δω αν μου κάνει το τζιν χωρίς να μπω στο δοκιμαστήριο

Μου γλιτώνει χρόνο και είναι 100% αποτελεσματικό

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Θεωρώ ότι το τζιν είναι ένα από τα πιο κομψά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μου - και οι περισσότερες συμφωνούν μαζί μου. Πάντα θα με βγάλουν ασπροπρόσωπη, αποτελούν safe επιλογή και δημιουργούν αβίαστα μια κομψή και μοδάτη εμφάνιση.

Η ευελιξία τους είναι επίσης αξιοσημείωτη. Μπορούμε να τα συνδυάσουμε σχεδόν με τα πάντα και να είναι το ίδιο φρέσκα και εντυπωσιακά. Με μεγάλη μου, χαρά, μάλιστα είδα στις τελευταίες επιδείξεις μόδας Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 ότι τα τζιν δεν έχουν φύγει από τη μόδα. Αντιθέτως.

Έχουν χαρακτηριστεί ως το ρούχο 'βασιλιάς" της γκαρνταρόμπας από το πρωί έως το βράδυ, μεταβαίνοντας από ένα casual κομμάτι στο ιδανικό συμπλήρωμα για εκείνα τα βράδια που δεν θέλουμε να εγκαταλείψουμε με τίποτα την άνεσή μας.

Πού θέλω να καταλήξω; Ότι πάλι θα αγοράσουμε τζιν παντελόνι - και όχι ένα! Κι αν βαριέσαι να το δοκιμάσεις, το Tik Tok σού δείχνει πώς θα δεις εάν σου κάνει χωρίς να μπειw καν στο... δοκιμαστήριο!

Το κόλπο για να δεις εάν σου κάνει το τζιν χωρίς να το δοκιμάσεις

Πριν πας για μια νέα αγορά τζιν παντελονιού, οφείλεις να γνωρίσεις μερικά βασικά: Το τέλειο τζιν είναι αυτό που θέλεις να φοράς ξανά και ξανά. Όπως ένα χειμωνιάτικο καμηλό παλτό ή ένα καλό μπουφάν έτσι και το denim απαιτεί να κάνεις μια σημαντική επένδυση, αποκτώντας ένα κομμάτι που θα αντέξει στον χρόνο.

Ανεξάρτητα από το στυλ που προτιμάς ή τι συνηθίζεις να αγοράζεις, επένδυσε καλύτερα σε διαχρονικά σχέδια. Αν πάλι θέλεις κάτι πιο μοντέρνο, αναζήτησε φαρδιά και σκισμένα τζιν που ηγούνται δυναμικά φέτος στις τάσεις. Όχι, μην μπερδεύεσαι.

Επειδή θα ψάξεις πολύ, θα δεις πολλά παντελόνια, θα διάλεξεις ακόμα περισσότερα για να δοκιμάσεις, δες το ακόλουθο κόλπο που είναι viral στο Tik Tok, για να αγοράσεις το τζιν σου χωρίς... δοκιμή!

@topnotchboutique

Jean hack! My husband thought I was crazy

♬ original sound - Top Notch Boutique

Η ιδέα είναι απλή και εύκολη: Πιάνεις το επιθυμητό τζιν από τις δύο άκρες του καβάλου και το τυλίγεις γύρω από τον λαιμό σου. Όταν οι δύο άκρες εφάπτονται τότε "ναι" το τζιν σού κάνει. Εάν δεν ακουμπάνε καν, τότε αναζήτησε μεγαλύτερο μέγεθος και αν κάθονται η μία πάνω στην άλλη, ένα μικρότερο νουμεράκι είναι το ιδανικό για σένα. Έξυπνο;