6 φθινοπωρινά παπούτσια & πώς θα τα φορέσεις

Δες τους ιδανικούς συνδυασμούς για μια κομψή εμφάνιση

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
shutterstock
shutterstock

Eίσαι δεν είσαι κορίτσι της συνήθειας (γιατί εγώ είμαι!) όσον αφορά τα ρούχα και τα αξεσουάρ που επιλέγεις για τις καθημερινές ή πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις σου κάθε νέα σεζόν αλλάζεις... δέρμα (άποψη δηλαδή) σαν τον χαμαιλέοντα! Κοιτάζεις τις τάσεις, διαβάζεις καθετί καινούργιο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και στα περιοδικά, ενημερώνεσαι από το Instagram και το Tik Tok, "αλιεύοντας" όποια καινοτομία σου αρέσει ή τη θεωρείς ενδιαφέρουσα.

Έτσι λοιπόν μόλις φθινοπώριασε ένα βλέμμα το ρίχνεις στα παπούτσια σου, για να κάνεις μια μίνι εκκαθάριση. Εγώ θα σε βοηθήσω, δείχνοντάς σου τα 6 φθινοπωρινά κομμάτια που πρέπει να αποκτήσεις (αν δεν τα έχεις ήδη) αλλά και το ρούχο με το οποίο θα τα συνδυάσεις, δημιουργώντας το πιο μοδάτο combo της σεζόν. Κι αν θέλεις λίγη ακόμα ενημέρωση μοδίστικη, δες πως θα συνδυάσεις παπούτσια με κοσμήματα - θα σου φανεί χρήσιμο!

Τα λευκά μποτάκια

λευκά μποτάκια

Δεν είναι τυχαία αγαπημένα των κοριτσιών ανά τον κόσμο, αφού τα πλεονεκτήματά τους είναι πολλά. Θα τα φορέσεις σχεδόν με όλα σου τα ρούχα, ενώ είναι η ιδανική επιλογή για μια athleisure εμφάνιση, που θα σε πάει από την σχολή ή το γραφείο απευθείας στη βόλτα και στον καφέ με τις φίλες σου.

Style tip: Θα τα συνδυάσεις με το floral boho φόρεμά σου, για μια ethnic εμφάνιση που θα κάνει δήλωση μόδας.

boho φόρεμα

Θα το βρεις εδώ

Μποτάκια με ψηλό τακούνι

μποτάκια με τακούνι

Θα σου χαρίσουν ύψος αλλά και τη δυνατότητα να φανούν επάνω σου πιο κομψά όλα τα στενά φορέματα της σεζόν, που κάνουν θραύση στο street style. Προτίμησε καλύτερα χοντρό τακούνι, για να μπορείς να τα ευχαριστηθείς και με τα crop παντελόνια σου.

Style tip: Θα τα συνδυάσεις με ένα πλεκτό μίνι φόρεμα από τα Zara, για μια σούπερ hot και trendy εμφάνιση.

πλεκτό φόρεμα

Θα το βρεις εδώ

Mary Janes

mary jane γόβες

Απευθείας από τα 60s, οι αγαπημένες γόβες με μπαρέτα θα στηρίξουν ιδανικά τις ρετρό στυλιστικές επιλογές της σεζόν, δημιουργώντας ευφάνταστα σύνολα απευθείας από το... παρελθόν. Δοκίμασέ τες με οπάκ καλσόν με τα φορέματά σου - τέλεια ταιριάζουν με σατέν υφές.

Style tip: Προτίμησε μαύρο χρώμα και ανάδειξέ τες με το τζιν παντελόνι σου με γυρισμένο ρεβέρ και μην ξεχάσεις να βάλεις τα απαραίτητα σοσόνια.

τζιν παντελόνι

Θα το βρεις εδώ

Ψηλές μπότες μέχρι το γόνατο

ψηλές μπότες

Η μεγάλη τάση της σεζόν, που θα τις ευχαριστηθείς μέχρι την άνοιξη. Οι μπότες μέχρι το γόνατο θα φορεθούν πολύ με μίντι φούστες και φορέματα, ενώ θα της βάλεις και πάνω από το στενό σου τζιν. Αν είναι ψηλοτάκουνες, θα σε βολέψουν και σε όλα τα βραδινά σου looks.

Style tip: Μια μίντι στενή φούστα θα αναδείξει τις γραμμές σου και θα σε βολέψει στους συνδυασμούς, αφού μαζί της θα δημιουργήσεις πολλά και διαφορετικά outfits.

γκρι φούστα

Θα την βρεις εδώ

Το πιο must-have sporty σύνολο της σεζόν μόνο με 52 ευρώ!

Ρετρό sneakers

αθλητικά

Ξέρεις αυτά τα χοντροκομμένα αθλητικά που στην αρχή τους γύριζες την πλάτη. Τώρα θα τα λατρέψεις ξανά και θα τα αναδείξεις το ίδιο καλά με φορέματα αλλά και με τζιν. Είναι δική σου η επιλογή.

Style tip: Κάνε δήλωση μόδας με μια ολόσωμη τζιν φόρμα, που θα σου χαρίσει έξτρα πόντους στυλ και άνεσης.

τζιν φόρμα

Θα την βρεις εδώ

Lug-Soled Boots

μποτάκια με χοντρή σόλα

Είναι τα μποτάκια της... βροχής, της ορειβασίας, της... καταπόνσης γενικότερα! Και όχι μόνο, αφού ο όγκος τους μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις fashion statement στο look σου. Κι αφού εξαντλήσεις όλους τους συνδυασμούς με παντελόνι, δοκίμασε να τις βάλεις με ένα oversized φόρεμα.

Style tip: Προτίμησε ένα ασπρόμαυρο καρό για να τονίσεις την τάση vintage.

καρό φόρεμα

Θα το βρεις εδώ