Στο Golden Hall «We love women» και για τρίτη συνεχόμενη χρονιά γιορτάζει δυναμικά τη γυναίκα! Την Παρασκευή 30 Μαΐου στις 7μμ, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, ένα ιδιαίτερο Fashion Show θα δημιουργήσει μια ξεχωριστή εμπειρία γεμάτη μουσική, ομορφιά, στυλ και όλες τις τάσεις της μόδας. H εντυπωσιακή Δούκισσα Νομικού θα παρουσιάσει το show, γεμίζοντας το, με λάμψη και ομορφιά και δίνοντας το δικό της, μοναδικό στίγμα.
O αναγνωρισμένος Fashion editor Μιχάλης Πάντος, θα αναδείξει όλες τις τάσεις του καλοκαιριού προσεγγίζοντας όλα τα στυλ ώστε κάθε γυναίκα να δει ένα κομμάτι του εαυτού της στο catwalk. Sporty, glamour, business, bohemian τάσεις συνδυάζονται με τον πιο δημιουργικό τρόπο ώστε να πάρουν ιδέες όλες οι γυναίκες και να δουν τις υπέροχες επιλογές που υπάρχουν στα καταστήματα μόδας και αξεσουάρ του Golden Hall.
Αμέσως μετά, ένα after fashion party στο δεύτερο όροφο, θα ολοκληρώσει την ιδιαίτερη αυτή ημέρα που προσκαλεί κάθε γυναίκα να αγκαλιάσει το εαυτό της και να του χαρίσει όμορφες στιγμές από το πρωί ως το βράδυ μόνο στο Golden Hall!
Δες φωτογραφίες από τη φωτογράφιση με αφορμή το fashion event:


">
">
">
">
">
">
">