Κατερίνα Καινούργιου: Στο κέντρο της Αθήνας χωρίς μακιγιάζ VS H αλλαγή της στα χέρια των ειδικών

Δυο εικόνες... χίλιες λέξεις για τη “Super Κατερίνα”

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Mια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας για shopping ήταν αρκετή για να θαυμάσουμε για άλλη μία φορά την Κατερίνα Καινούργιου χωρίς μακιγιάζ, κάτι που της πάει πολύ – και το ξέρει καλά και η ίδια, αφού ήδη έχει “εγκαταλείψει” το “βαρύ” make-up, επιλέγοντας μια πιο ανάλαφρη εικόνα.

Λίγο πριν μπει στο πλατό της εκπομπής της “Super Κατερίνα” το youweekly.gr τη συνάντησε στο κέντρο της Αθήνας με casualwear look και σχεδόν άβαφη, επιλέγοντας ένα look που όπως ήταν φυσικό κέρδισε τις εντυπώσεις – η μεταμόφωσή της μετά στα χέρια των ειδικών του Alpha είναι έτσι ή αλλιώς εντυπωσιακή.

Χωρίς ίχνος μακιγιάζ: Η φυσική ομορφιά της Κατερίνας Καινούργιου

Γνωστή για την κομψότητά της αλλά και για τις... μοδίστικες γνώσεις της, η Κατερίνα Καινούργιου πειραματίζεται με την εικόνα της, επιλέγοντας τις τάσεις, που προσαρμόζει με απόλυτη επιτυχία στο δικό της προσωπικό στυλ.

Έτσι στην πρόσφατη βόλτα της στο κέντρο της Αθήνας επέλεξε ένα από τα top trends της εποχής, με ένα denim jumpsuit, που συνδύασε με ψηλοτάκουνες λευκές γόβες. Σχεδόν άβαφη, επιλέγοντας ένα φυσικό μακιγιάζ, πέτυχε να μας δείξει για άλλη μία φορά πόσο όμορφη και γοητευτική είναι μέσα στην απλότητά της.

κατερίνα καινούργιου

Το λέει και η ίδια, το λένε και οι τηλεθεατές, το λένε και οι ακόλουθοί της στα social, ότι μια πιο φυσική εικόνα της πάει πολύ περισσότερο και πλέον βλέπουμε την Κατερίνα να ακολουθεί αυτή την “συμβουλή”!

Ωστόσο, οι ανάγκες ενός πλατό είναι εντελώς διαφορετικές, γι' αυτό στα χέρια των ειδικών αποκτά μια πιο... τηλεοπτική εμφάνιση, μέσα από ένα πιο έντονο μακιγιάζ, που πάλι ωστόσο ακολουθεί πιο ήπιες... διαδρομές, με nude τόνους στα χρώματα.


Αποτελεσμα; Η Κατερίνα Καινούργιου αναδεικνύει πλέον σε κάθε της εμφάνιση τη φυσική της ομορφιά, κάτι που είδαμε πολύ έντονα και το καλοκαίρι στην αγκαλιά του αγαπημένου της Παναγιώτη Κουτσουμπή να ποζάρει εντελώς άβαφη.

Άλλωστε έχει πει και εκείνη πολλές φορές, απευθυνόμεη στο κοινό της “Με τζιν, έτσι όπως σας αρέσω”, υπονοώντας φυσικά πόσο πιο πολύ οι τηλεθεατές επιθυμούν να την βλέπουν χωρίς πολλά... φτιασιδώματα!