Μόνικα Μπελούτσι: Στα 59 της έκανε την πιο αισθησιακή φωτογράφιση με εσώρουχα - Τα 8 μυστικά της νεότητάς της

Είναι μια γυναίκα πρότυπο ομορφιάς και "αιθαλούς" σεξαπίλ

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Η πιο όμορφη γυναίκα στην Ιταλία. Η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο. Μια "αιώνια" μούσα διάσημων σκηνοθετών. Από την πρώτη της εμφάνιση στην οθόνη στις αρχές της δεκαετίας του '90, η Μόνικα Μπελούτσι έχει λάβει ίσως τα περισσότερα κομπλιμέντα που σχετίζονται με την εμφάνισή της.

Λίγο πριν κλείσει τα 59 της χρόνια στις 30 Σεπτεμβρίου, φωτογραφήθηκε για το Numero Μagazine από τον Jean Baptiste Mondino, στην πιο αισθησιακή ίσως φωτογράφισή της με εσώρουχα, ταράζοντας για άλλη μία φορά τα νερά!


Την γνωρίζουμε πολύ καλά εδώ στην Ελλάδα, αφού έχει επισκεφθεί τη χώρα μας πολλάκις, για επαγγελματικές δραστηριότητες αλλά και για διακοπές, εκφράζοντας κάθε φορά τον θαυμασμό της - και εμείς τον δικό μας απέναντι στη μοδανική της ομορφιά, την απαράμιλλη φινέτσα της και φυσικά τον αισθησιασμό και το σεξαπίλ της που την κατατάσσουν πρώτη στη λίστα με τις πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο.


Η ίδια, δεν κάνει κάτι το ιδιαίτερο για να τονίσει τη θηλυκότητά της, έτσι είναι το DNA της, ίσως και το κάρμα της, να αρέσει χωρίς προσπάθεια, χωρίς "πλαστικές" επεμβάσεις, έξω από το σελοφάν και δίχως φίλτρα! Φουλ ερωτευμένη την περίοδο αυτή με τον Αμερικανό σκηνοθέτη Τιμ Μπάρτον και πρωταγωνίστρια στη νέα του ταινία "Σκαθαροζούμης", όπως λέει και εκείνη: "Είμαι ευτυχισμένη όταν έχω τη δυνατότητα να νιώσω ζωντανή ως γυναίκα και ενθουσιασμένη σε έναν νέο ρόλο".


Η αισθησιακή φωτογράφιση με εσώρουχα της Μόνικας Μπελούτσι

Η Μπελούτσι περιγράφει τον εαυτό της ως "πολύ θηλυκή", αλλά, παραδόξως, δεν είναι προσηλωμένη σε τίποτα που σχετίζεται με την ομορφιά. Η αυτοπεποίθηση και ταυτόχρονα η ζεστασιά και η ευγένειά της πηγάζουν από τα καστανά μάτια της και από την έμφυτη ικανότητά της να μαγνητίζει όσους τη συναναστράφονται, ενώ η ουσία του αποφασιστικά νεανικού της πνεύματος πηγάζει από αυτό που λέμε "έχει ζήσει τη ζωή της όπως ήθελε, συνεχίζει να κάνει ό,τι της αρέσει και δεν μένει σε τίποτα εφήμερο...".


Αυτό έκανε και στην πρόσφατη φωτογράφισή της με μαύρα αισθησιακά εσώρουχα για το περιοδικό Numero, όπου θαυμάζουμε μια γυναίκα σύμβολο του σεξ να ποζάρει με μαύρα διάφανα εσώρουχα, μέσα σε όλη αυτή τη μεγαλειώδη της απλότητα και τη θηλυκότητα που ζηλεύουμε, χωρίς ίχνος πρόκλησης. Αλλά και από την άλλη κανείς δεν μπορεί να μείνει αδαής μπροστά σε αυτήν τη φυσική ομορφιά που σε συνεπαίρνει και να μην πεις το αυτονόητο: "γυναικάρα με τα όλα της"!

8 μυστικά ομορφιάς της Μόνικας Μπελούτσι

Ελιξίριο νέοτητας, μαγικό φίλτρο ή "μαντζούνι" ομορφιάς δεν θα βρεις στο... συρτάρι της. Το αντίθετο. Η Μόνικα Μπελούτσι ορίζει την ομορφιά "σαν μια μάσκα και πρέπει να τη σπάσεις για να δείξεις ότι υπάρχει κάτι άλλο πίσω από αυτή. Ξέρω ότι η ομορφιά προκαλεί περιέργεια, αλλά κρατάει για λίγα λεπτά αν δεν έχεις κάτι άλλο ώστε να συντηρήσεις αυτή την περιέργεια".


Τα δικά της μυστικά μοιράζονται ανάμεσα στο στυλ και στην ομορφιά, ενώ 2-3 πράγματα τη βοηθούν να διατηρεί αψεγάδιαστη επιδερμίδα και καλλίγραμμο κορμί... Μη φανταστείς υπερβολές, γιατί όπως λέει και εκείνη: "Δεν έχω κανένα μυστικό ομορφιάς. Η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας. Αν δεν νιώθεις καλά, είναι αδύνατο να δείξεις καλά...".

  1. Κλασικό και διαχρονικό στυλ: Κοστούμια, μαύρα φορέματα και διαχρονικές ψηλοτάκουνες γόβες, πάντα θα σε βγάζουν ασπροπρόσωπη - και καλοντυμένη!
  2. Πες "ναι" στο total black, για να αναδείξεις τη φινέτσα σου και να φανεί ακόμα και το πιο απλό look... ακριβό και πολυτελές.


  3. Λίγα και... κομψά αξεσουάρ, με έμφαση σε ένα πολύτιμο κολιέ, ένα καλό βραχιόλι ή ρολόι, αλλά ένα τη φορά!
  4. Τα φυσικά χτενίσματα που δεν μοιάζουν στυλιζαρισμένα σε κάνουν να νιώθεις πιο φρέσκια και λαμπερή.
  5. Το κρύο ντους το πρωί τονώνει την επιδερμίδα και σφίγγει το δέρμα.
  6. Η καθημερινή φροντίδα των χειλιών είναι πολύ καλύτερη κι από τα πιο εξειδικευμένα προϊόντα που μπορείς να βάλεις στο πρόσωπό σου. Να τα έχεις πάντα ενυδατωμένα.
  7. Διακριτικό μακιγιάζ στα μάτια αλλά έντονα χείλη, για να αποκτήσεις αυτόματα φρεσκάδα.
  8. αυτοπεποίθηση είναι το καλύτερο αξεσουάρ που μπορεί να φορέσει μια γυναίκα".