Φαίη Σκορδά: Βρήκαμε το κοστούμι που φόρεσε και το θέλουμε όλες

Είναι ο ορισμός της... στυλάτης κομψότητας!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
instagram@fayskorda
instagram@fayskorda

Φέτος είναι η χρονιά της, αφού η επιστροφή της στο Mega έγινε με το δεξί και το "Buongiorno" τερματίζει πρώτο και με διαφορά στην πρωινή ζώνη. Η Φαίη Σκορδά πέτυχε να ξεδιπλώσει τις ικανότητές της ως παρουσιάστρια και να γίνει "ο δικός μας άνθρωπος" το πρωί, οπότε δικαίως την βλέπουμε στα καλύτερά της - φταίει... λιγουλάκι και ο έρωτας, φυσικά.

Καθημερινά επιλέγει τα πιο στυλάτα σύνολα, αναδεικνύοντας την καλλίγραμμη σιλουέτα της, με τα φορέματα και τις φούστες να έχουν την τιμητική τους. Ωστόσο, αδυναμία έχει και στα μοδάτα κοστούμια ανδρόγυνου τύπου, αφού αυτό το πιο χαλαρό στυλ της ταιριάζει το ίδιο καλά. Πρόσφατα, λοιπόν, επέλεξε ένα γκρι σύνολο με φαρδύ παντελόνι και ασορτί blazer και γιλέκο, που λατρέψαμε!

Ανακαλύψαμε το γκρι κοστούμι της Φαίης Σκορδά

Στηρίζει πάντα τα ελληνικά brands και δοκιμάζει όλες τις τάσεις, ενώ δεν διστάζει να πειραματιστεί με διαφορετικά στυλ από αυτά που την έχουμε συνηθίσει. Γιατί η Φαίη είναι... συνώνυμη με τα μίνι φορέματα και τα ψηλοτάκουνα, που αναδεικνύουν τα "θεϊκά" της πόδια.


Ωστόσο, δεν λέει όχι σε ένα καλοραμμένο κοστούμι, που συνδυάζει την σοφιστικέ γοητεία με την εκλεπτυσμένη της αισθητική και τη σικάτη εικόνα της, που μάλιστα είναι τόσο ευέλικτο στους συνδυασμούς αλλά και ευκολοφόρετο από το πρωί ως το βράδυ μόνο με την αλλαγή... παπούτσιών.


Έτσι το φοράει με αθλητικά, σε μια chic casualwear εμφάνιση αλλά και με ψηλοτάκουνα πέδιλα ή μοδάτα kitten heels, για μια βραδινή έξοδο.

Style note: Το γκρι φέτος είναι ανάμεσα στις προτάσεις της Pantone για τα χρώματα της χρονιάς, αυστηρό και minimal, θα το αναδείξεις είτε σε μονοχρωμίες είτε προσθέτοντας φωτεινές πινελιές μέσα από μπορντό και κόκκινο. Επιπλέον η πρόταση της Φαίης είναι ευέλικτη, αφού κάθε κομμάτι μπορείς να το συνδυάσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, δημιουργώντας κομψά σύνολα από το πρωί ως το βράδυ.

Tip: Κάνε την "τσαχπινιά" της Φαίης και δίπλωσε τα μανίκια για να φανεί η λεοπάρ φόδρα του σακακιού, που είναι τάση φέτος και λειτουργεί σαν... κόσμημα!

Απόκτησε το look της Φαίης

γκρι σακάκι

Blazer χωρίς κουμπιά, €99, Desiree

γκρι παντελόνι

Παντελόνι με πιέτες, €49, Desiree

γκρι γιλέκο

Γιλέκο, €49, Desiree

Συνδύασε με σωστά αξεσουάρ

ρολόι με μπρασελέ ασημί oozoo

Ρολόι vintage, €76, Oozoo

λευκή τσάντα bonendis

Τσάντα δερμάτινη, €139, Bonendis

αθλητικά λευκά παπούτσια fila

Αθλητικά, Fila Sevaro, €69,99, fila.veto.gr