Ποια πλήρωσε 8.387 ευρώ για μία τσάντα: 4 επώνυμες Ελληνίδες που ξόδεψαν υπέρογκα χρηματικά ποσά για ένα ρούχο

Gucci, Balmain, Dior κλπ

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Οι Ελληνίδες επώνυμες έχουν επανειλημμένα αποδείξει ότι η αγάπη τους για τη μόδα δεν γνωρίζει όρια. Οι εμφανίσεις τους συχνά γίνονται πρωτοσέλιδα στα μέσα ενημέρωσης, ενώ τα ποσά που δαπανούν για ένα και μόνο ρούχο προκαλούν εντύπωση και θαυμασμό. Από κομψές δημιουργίες υψηλής ραπτικής έως τις τελευταίες τάσεις της μόδας, οι Ελληνίδες celebrities είναι πρόθυμες να δαπανήσουν υπέρογκα ποσά για να αποκτήσουν κομμάτια που θα τις κάνουν να ξεχωρίσουν, είτε σε δημόσιες εμφανίσεις είτε στην καθημερινότητά τους.

Ακολουθούν τέσσερις επώνυμες Ελληνίδες που έχουν γίνει γνωστές όχι μόνο για το ταλέντο και την καριέρα τους, αλλά και για την αγάπη τους προς τη μόδα και την προθυμία τους να δώσουν μεγάλα χρηματικά ποσά για εντυπωσιακά ρούχα και αξεσουάρ:

Η αγαπημένη συνήθεια των επωνύμων: Τα ψώνια!

Ελένη Μενεγάκη

Μια από τις πιο αγαπημένες και γνωστές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, η Ελένη Μενεγάκη, έχει αναπτύξει ένα ξεχωριστό στυλ που την καθιστά πρότυπο για πολλές γυναίκες. Στις εμφανίσεις της έχει επιλέξει πολλές φορές να φορέσει ακριβά ρούχα από μεγάλους οίκους μόδας, όπως Valentino, Gucci και Dolce & Gabbana, με τις τιμές να φτάνουν σε υπερβολικά ποσά.

Η Ελένε Μενεγάκη με τσάντα οίκο Bottega Venete που κοστίζει  €1.100
Η Ελένη Μενεγάκη με τσάντα οίκο Bottega Venete που κοστίζει €1.100

Μαριέττα Χρουσαλά

Η Μαριέττα Χρουσαλά, πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια, που αργότερα έγινε επιτυχημένη επιχειρηματίας, έχει εκφράσει την αγάπη της για την πολυτελή μόδα. Πολλές φορές την έχουμε δει να εντυπωσιάζει με δημιουργίες των κορυφαίων οίκων μόδας, όπως Dior και Chanel, σε κοινωνικές και δημόσιες εμφανίσεις.

Η Μαρίεττα Χρουσαλά με φόρεμα που κοστίζει 1.800 €
Η Μαρίεττα Χρουσαλά με φόρεμα που κοστίζει 1.800 €

Τατιάνα Στεφανίδου

Η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος έχει αναπτύξει ένα ιδιαίτερο, κομψό στυλ, που συμπληρώνεται από πολυτελή ενδυματολογικά κομμάτια. Έχει επενδύσει σε ακριβά ρούχα για τις τηλεοπτικές και κοινωνικές της εμφανίσεις, με αγαπημένους σχεδιαστές όπως η Chanel και ο Saint Laurent.

Η Τατιάνα Στεφανίδου με v stitch τσάντα του οίκου Chanel που κοστίζει 8.387 ευρώ
Η Τατιάνα Στεφανίδου με v stitch τσάντα του οίκου Chanel που κοστίζει 8.387 ευρώ

Κατερίνα Καινούργιου

Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας Κατερίνα Καινούργιου είναι άλλη μια επώνυμη Ελληνίδα που δεν διστάζει να δαπανήσει μεγάλα ποσά για την εμφάνισή της. Έχοντας πάντα ένα άψογο και στυλάτο look, επιλέγει συχνά ρούχα και αξεσουάρ από οίκους μόδας όπως Givenchy και Versace.

Η Κατερίνα Καινούργιου με τσάντα από τον οίκο Saint Laurent (YSL) που κοστίζει 3.900 €
Η Κατερίνα Καινούργιου με τσάντα από τον οίκο Saint Laurent (YSL) που κοστίζει 3.900 €