Τι μάθαμε για το φθινοπωρινό στυλ από 8 παρουσιάστριες - Ποιες τάσεις φοράνε φέτος

Καθεμία δείχνει το trend που έχει επιλέξει από τη νέα σεζόν και πώς το συνδυάζει

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
instagram
instagram

Νέα σεζόν, νέες τάσεις για φθινόπωρο και χειμώνα, που ήδη ξέρουμε ποιες είναι, χρώματα που θα πρωταγωνιστήσουν από εδώ και στο εξεής και φυσικά δεν είναι μόνο τα κορίτσια της μόδας στο street style που τις επιλέγουν, ούτε οι trendsetters που τις φοράνε ήδη αλλά και οι δικές μας αγαπημένες παρουσιάστριες, που καθεμία ξεχωριστά δείχνει την γνώση της στη μόδα και τα trends για το 2024-2025, επιλέγοντας να αναδείξουν ένα φθινοπωρινό must-have.

Τα "δικά μας" αγαπημένα κορίτσια, που ενημερώνονται καθημερινά μέσα από τα social, οι "παρουσιάστριες της καρδιάς μας", είτε βγαίνουν στην TV είτε όχι, ακολουθούν πιστά τις τάσεις κάθε σεζόν, δημιουργώντας εντυπωσιακά looks, που αποτελούν εύκολα... το δικό μας παράδειγμα για να υιοθετήσουμε ένα καινούργιο trend.

Το φθινοπωρινό στυλ των παρουσιαστριών αναδεικνύει τις βασικές τάσεις

Αν δεν φορέσουν οι "πρώτες" κυρίες της TV... πρώτες τις τάσεις της νέας σεζόν ποιος θα το κάνει; Άλλωστε όλες τους είναι γνωστά "fashion icons" και δεν χρειάζονται συστάσεις περί styling και μόδας. Καθεμία έχει φυσικά το δικό της στυλ και δεν χρειάζεται να αποτυπώσει σε μια εμφάνιση την αντίστοιχη πασαρέλα, αλλά προσαρμόζει κάθε trend στη δική της γκαρνταρόμπα. Αυτό, άλλωστε, είναι και η επιτυχία τους και ο λόγος που κάθε φορά κοιτάζουμε πώς φοράνε τι, για να κοπιάρουμε τις υπέροχες και απόλυτα ενημερωμένες εμφανίσεις τους.

Τα φθινοπωρινά κομμάτια ήδη έχουν μπει στην ντουλάπα τους και οι 8 αγαπημένες μας παρουσιάστριες μάς δείχνουν πώς επιλέγουν να φορέσουν τις πιο βασικές τάσεις της νέας σεζόν, που θα μας απασχολήσουν και τους επόμενους πιο δροσερούς μήνες.

Φαίη Σκορδά


Με την πρωτιά στο τσεπάκι της από την πρεμιέρα κιόλας του Buongiorno στο Mega, η Φαίη έδειξε τη δυναμική της φέτος, τερματίζοντας στην πρώτη θέση της τηλεθέασης. Γνωστή για το μοδάτο στυλ της και τις θηλυκές της εμφανίσεις, δεν μπορεί παρά να κάνει πάντα τη διαφορά με τα looks της.

Η τάση που επέλεξε: Το skater dress, που θα μας απασχολήσει πολύ από εδώ και πέρα σε διάφορα χρώματα και σχέδια.

Σταματίνα Τσιμτσιλή


Είναι από τις γυναίκες που ξέρουν καλά από μόδα και στυλ, δοκιμάζοντας όλες τις τάσεις κάθε φορά χωρίς δυσκολία. Η παρουσιάστρια του "Happy Day" λατρεύει τα φορέματα, μίνι και μάξι, τα οποία φοράει πάντα τη mid-season.

H τάση που επέλεξε: Ένα μάξι slip φόρεμα, σε minimal γραμμή και παλ μοβ τόνο είναι από αυτά που είδαμε στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου κατ' επανάληψη.

Κατερίνα Καινούργιου


Λαμπερή και απαστράπτουσα, η full in love φέτος "Super Κατερίνα", είναι ο απόλυτος ορισμός του it-girl, αφού με ένα scroll στο Instagram της νιώθεις σαν ανα βλέπεις στιγμιότυπα από πασαρέλες. Κάθε τάση "γράφει" επάνω της με διαφορά, με όλα τα trends να την κολακεύουν και με το παραπάνω.

Η τάση που επέλεξε: Το animal print φόρεμα, σε λεοπάρ μοτίβα. Το εν λόγω σχέδιο είναι top επιλογή για τη νέα σεζόν σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ.

Ελένη Μενεγάκη


Μπορεί να μας λείπει φέτος (προς το παρόν) από την τηλεόραση αλλά η εμπειρία της και η έμφυτη κομψότητά της δεν χάνονται. Πάντα οι ιδέες της στο styling είναι "νόμος", οπότε αποτελεί και εκείνη έναν... στυλιστικό οδηγό για έμας σχετικά με τις νέες τάσεις.

Η τάση που επέλεξε: Το ριγέ γαλάζιο πουκάμισο, που φοριέται το ίδιο καλά με τζιν παντελόνι αλλά και με πιο θηλυκές εμφανίσεις, εάν το συνδυάσεις, για παράδειγμα, με μια slip μαύρη σατέν φούστα και kitten heels.

Τατιάνα Στεφανίδου


Γνωστή για την εκλεπτυσμένη της αισθητική και τη φινέτσα της, η "Τάτι" της καρδιάς μας μπορεί φέτος να απουσιάζει από την τηλεόραση, αλλά όχι από το στυλιστικό μας ενδιαφέρον. Τα looks της, άλλωστε, έχουν μείνει στην... ιστορία της μόδας για τον chic προσαναλολισμό τους - και φέτος που οι τάσεις απογειώνουν τη λιτή κομψότητα, δεν μπορείς παρά να την αντιγράψεις.

Η τάση που επέλεξε: Ένα πλεκτό polo μπλουζάκι με μπαλαρίνες αναδεικνύει ιδανικά το σχολικό στυλ, που θα φορέσουμε κι εμείς οσονούπω.

Κατερίνα Καραβάτου


Πολλά περί μόδας έμαθε επιπλέον η αγαπημένη μας Κατερίνα μέσα από την ενασχόλησή της με το "My Style Rocks", παρατηρώντας όλες εμείς μια εντυπωσιακή αλλαγή στο στυλ της. Με τέτοιο καλλίγραμμο κορμί, άλλωστε, δεν είχε καμία δικαιολογία να μην το κάνει!

Η τάση που επέλεξε: Μια φαρδιά ζώνη με εντυπωσιακή αγκράφα, κάνει stetement στο total black σύνολό της. Να ξέρεις ότι αυτό το αξεσουάρ είναι ανάμεσα στα φθινοπωρινά must-have.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου


Μοντέλο και ειδήμων της μόδας, κάθε της εμφάνιση μοιάζει βγαλμένη από editorial. Πάντα επικροτεί τις τάσεις και τις δοκιμάζει με τον δικό της μοναδικό τρόπο, δημιουργώντας υπέροχες εμφανίσεις. Είτε πρόκειται για τα χρώματα ή τα μοτίβα της κάθε... νέας σεζόν είτε για τα κοψίματα και τα αξεσουάρ, είναι πάντα πρωτοπόρα.

Η τάση που επέλεξε: Τα καλτσάκια είναι ένα αξεσουάρ που θα το βλέπεις παντού από εδώ και στο εξής, φορεμένα είτε με ψηλοτάκουνα είτε με loafers.

Βίκυ Καγιά


Λατρεύεις να την βλέπεις είτε φοράει casualwear είτε βραδινά κομμάτια, γιατί αυτή η αύρα της πάντα σε συνεπαίρνει και σου δίνει μια ώθηση να πας παρακάτω... στυλιστικά. Η Βίκυ πειραματίζεται με όλα, δοκιμάζει τα πάντα και το στυλ της είναι σαν τον χαμαιλέοντα: Αλλάζει ανάλογα με τη διάθεση και την περίσταση.

Η τάση που επέλεξε: Total denim εμφανίσεις και τζιν από πάνω μέχρι κάτω. Το trend που κλείνει πονηρά το μάτι στις fasionistas το φθινόπωρο είναι άνετο, ευέλικτο και μοδάτο ταυτόχρονα.