Η Naomi Campbell εγκαταλείπει την υψηλή ραπτική - Με total black σύνολο H&M στο Λονδίνο

Υποστηρίζει τη high street fashion με ένα σύνολο που κοστίζει μόλις 80 ευρώ

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Photo by Neil Mockford FilmMagic/Getty Images/Ideal Image
Photo by Neil Mockford FilmMagic/Getty Images/Ideal Image

Συνήθως την απολαμβάνουμε να περπατά σε μια πασαρέλα επώνυμου Οίκου μόδας ή να κάθεται στη front row σε εκδηλώσεις haute couture. H "αιθαλής" μοντέλα των 90s, γνωστή και ως "η μαύρη γαζέλα" δεν χρειάζεται συστάσεις, αφού τόσο η ομορφιά της όσο και ο εκρηκτικός της χαρακτήρας την έχουν κάνει διάσημη ανά τον κόσμο της μόδας και όχι μόνο!

Λάτρης των επώνυμων brands αλλά και όλων των γνωστών fashion designers, η υψηλή ραπτική ήταν πάντα η προτίμησή της - στη δουλειά αλλά και στην προσωπική της ζωή. Γι' αυτό όταν την είδαμε χτες Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου να υποστηρίζει τη high street fashion, επιλέγοντας ένα total black σύνολο H&M, που κοστίζει μόλις 80 ευρώ δεν αντισταθήκαμε...

Με ένα total black σύνολο Η&Μ αξίας 80 ευρώ η Naomi Campbell στο Λονδίνο

Η Naomi Campbell επέλεξε ένα high street look κάνοντας την εμφάνισή της στο πάρτι της H&M κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου. Το 54χρονο μοντέλο έδωσε το "παρών" στο Copper Box Arena με ένα διάφανο co-ord σε μαύρο χρώμα, που κέρδισε τις εντυπώσεις με την κομψότητα και τη σοφιστικέ γοητεία του.

naomi campbell
Photo by Neil Mockford FilmMagic/Getty Images/Ideal Image

Ένα ντεπιές στην ουσία, που αποτελείται από δύο κομμάτια, τα οποία συνδυάζουν δύο βασικές τάσεις της νέας σεζόν, τη διαφάνεια και τη full skirt, έγιναν αντικείμενο θαυμασμού, με τη Naomi να τραβά πάνω της όλα τα φλας. Το look της ολοκληρώθηκε με μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου, δημιουργώντας μια εξ ολοκλήρου βαμπ εμφάνιση, που συζητήθηκε.

Style note: Το πουκάμισο με διαφάνεια και δέσιμο στον λαιμό, που πέφτει χαλαρά στο σώμα μπορεί να φορεθεί το ίδιο καλά σε μια βραδινή εμφάνιση, με την ασύμμετρη φούστα με βολάν, όπως έκανε η Naomi, αλλά και με το τζιν παντελόνι σου σε μια κομψή casualwear εμφάνιση.

Από την άλλη, η φούστα είναι αυτό τον χειμώνα ανάμεσα στις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν, καθώς οι ογκώδεις σιλουέτες έχουν την τιμητική τους σε κάθε περίσταση. Για ένα πιο chic αποτέλεσμα, προτίμησε επίσης διάφανο τοπ από μέσα ή ένα lace bralette, ενώ τα παπούτσια που συνδύασε η Naomi έκλεψαν την καρδιά μας: Ένα ζευγάρι peep-toes με φιόγκο, ολοκλήρωσαν ιδανικά το dramatic look.

Μαύρη διαφάνεια και στην πασαρέλα





Αγόρασε το look της Naomi

μαύρο διάφανο σύνολο H&M

Διάφανο πουκάμισο, €29,99 - Θα το βρεις εδώ

Μάξι ασύμμετρη φούστα με βολάν, €59,99 - Θα την βρεις εδώ