MTV VMAs 2024: Φέτος είδαμε τα πιο εκκεντρικά και προκλητικά looks στο κόκκινο χαλί

Τολμηρές εμφανίσεις που συζητήθηκαν

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Photo by Noam Galai-Getty Images for MTV/Ideal Image
Photo by Noam Galai-Getty Images for MTV/Ideal Image

Τα MTV VMA του 2024 κέρδισαν για άλλη μία φορά τις εντυπώσεις με τη μουσική και... φέτος με τις προκλητικές επιλογές των διασημοτήτων που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί του UBS Arena στη Νέα Υόρκη χθες το βράδυ, στην 40ή επέτειο των μουσικών βραβείων.

Ένα βήμα πριν από τις κρίσιμες εκλογές της Αμερικής και εν μέσω debate των Kamala Harris και Donald Trump αλλά και της ξεκάθαρης στήριξης της Taylor Swift στην πρώτη, όλοι είχαν στραμμένο το βλέμμα τους στις επώνυμες που έδωσαν το "παρών", επιλέγοντας τα πιο εκκεντρικά και... γυμνά looks που έχουμε δει!

Τα πιο προκλητικά και εκκεντρικά looks που είδαμε στα MTV VMA του 2024

Μεγάλη πρωταγωνίστρια της βραδιάς δεν ήταν άλλη από την Taylor Swift, που σάρωσε τα βραβεία, συμπληρώνοντας μια συλλογή με 30 βραβεία VMA, ξεπερνώντας την Beyonce που έχει... μόλις 25. Μάλιστα η 34χρονη τραγουδίστρια λαμβάνοντας το πρώτο βραβείο αναφέρθηκε στην θλιβερή επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου, ενώ ολοκληρώνοντας τις βραβεύσεις της έσπευσε να παροτρύνει όλους να ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές.

Taylor Swift
Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images/Ideal Image

Με ένα εντυπωσιακό σύνολο Dior Resort 2025 πέτυχε να στρέψει και... στυλιστικά όλα τα βλέμματα πάνω της, αναδεικνύοντας την καλλίγραμμη σιλουέτα της με ένα εξαιρετικό tartan look.

Katy Perry

katty perry
Photo by Noam Galai/Getty Images for MTV/Ideal Image

Για άλλη μία φορά ήταν χάρμα οφθαλμών μέσα στην εκκεντρικότητά της, αποδεικνύοντας περίτρανα πως είναι η "βασίλισσα της τολμηρότητας". Η Katy Perry φόρεσε ένα co-ord Who Decides War, που ανέδειξε ιδανικά το καλογυμνασμένο σώμα της.

Suki Waterhouse

suki waterhouse
Photo by Noam Galai/Getty Images for MTV/Ideal Image

Ρετρό στυλ από τα 60s, με ένα total black σύνολο διά χειρός Dolce Gabbana, έκανε μία από τις πιο πετυχημένες εμφανίσεις με αέρα άλλης εποχής!

Camila Cabello

camilla cabello
Photo by Valerie Terranova FilmMagic/Getty Images/Ideal Image

Μια μάξι τουαλέτα Tony Ward σε στυλ γοργονέ κεντημένη στο χέρι με στρας και κρύσταλλα ήταν η επιλογή της τραγουδίστριας, που ολοκλήρωσε το look της με gothic κοσμήματα.

Addison Rae

addison rae
Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images/Ideal Image

Σαφώς από τις πιο προκλητικές εμφανίσεις της βραδιάς, μια σούπερ σέξι μπαλαρίνα ή και μια γλυκιά λολίτα έκανε την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί και κέρδισε όλα τα βλέμματα. Το λευκό custom made σύνολο Miss Claire Sullivan ήταν από τα πιο πολυφωτογραφημένα!

Paris Hilton

paris hilton
Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images/Ideal Image

Ένα όνειρο ήταν η Paris μέσα στην custom metallic δημιουργία της "δικής μας" Celia Kritharioti, αναδεικνύοντας τα κάλλη της με τα τολμηρά cut-outs. Ιδανική επιλογή και το statement κολιέ!