Κλέλια Ανδριολάτου: Φόρεσε το τζιν παντελόνι που όλες θέλουμε για το φθινόπωρο - Δες πού θα το βρεις και πώς θα το συνδυάσεις

Μια στοχευμένη εμφάνιση στις τρέχουσες τάσεις της σεζόν

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Την απολαύσαμε ήδη στον Β΄ Κύκλο του "Maestro" στο Mega και περιμένουμε οσονούπω να τη θαυμάσουμε και στον τρίτο κύκλο της σειράς. Η Κλέλια Ανδριολάτου, η "μούσα" του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, διαθέτει υποκριτικό ταλέντο που σε κερδίζει από το πρώτο κιόλας πλάνο, ενώ, σε συνδυασμό με τη φυσική ομορφιά της, δημιουργούν το πιο "εκκπρηκτικό δίδυμο".

Το πανέμορφο κορίτσι πέρασε φέτος τις πιο όμορφες διακοπές της ζωής της, οργώνοντας την Ελλάδα από το ένα σημείο στο άλλο, αφού βρέθηκε στους Παξούς, στην Κέα, στο Μεγανήσι, στην Κίμωλο, απολαμβανοντας πολλές όμορφες στιγμές με την παρέα της.


Η Κλέλια θυμίζει "λολίτες" μιας άλλης εποχής και το βασικό ατού της είναι η φυσική της ομορφιά, που της επιτρέπει να αναδεικνύει κάθε στυλ με μοναδικό τρόπο. Η ηθοποιός τολμά διαφορετικά looks κάθε φορά, επιλέγοντας θηλυκά κομμάτια αλλά και ρετρό σύνολα, ενώ πέρασε όλο το καλοκαίρι της με ένα μαγιό και βολικά beachwear σύνολα.

Με την επιστροφή στην κανονικότητα την είδαμε να φοράει το πρώτο της φθινοπωρινό look, με ένα τζιν παντελόνι που όλες θέλουμε! Η εμφάνισή της είναι απλώς μια έμπνευση για το τι θα φορέσουμε τη νέα σεζόν. Δες πώς θα την αντιγράψεις κι εσύ!

Το τζιν παντελόνι που φόρεσε η Κλέλια Ανδριολάτου είναι must-have του φθινοπώρου

Η ιδέα είναι πάντα να νιώθεις άνετα μέσα στα ρούχα σου και να μην χρειάζεται να σπαταλήσεις πολύ χρόνο για να στο styling, αρκεί φυσικά να ποντάρεις σε κομμάτια που είναι ταυτόχρονα βολικά και στυλάτα. Η Κλέλια Ανδριολάτου έκανε ακριβώς αυτό, δημιουργώντας μια μοναδική εικόνα που μοιάζει βγαλμένη από editorial μόδας.


Το wide-leg τζιν με prints είναι από τα must-have του φθινοπώρου και όλης της νέας σεζόν, που θα κάνει εύκολα statement σε κάθε outfit.

τζιν παντελόνι φαρδύ adidas

Αdidas x FARM Rio Denim Track Pants, €100 - Θα το βρεις εδώ

Copy the look

Αντίγραψε το look της Κλέλιας, για μια στοχευμένη φθινοπωρινή εμφάνιση.

πλεκτό κόκκινο γιλέκο favela

Αμάνικη πλεκτή μπλούζα, €52,29, Scotch & Soda, favela.gr

seankers κόκκινα adidas

Αθλητικά παπούτσια, Adidas Originals SL 72 OG, €100 - Θα τα βρεις εδώ

Πρόσθεσε κομψά αξεσουάρ, για να δημιουργήσεις το ρετρό look:

κόκκινα γυαλιά ηλίου

Γυαλιά ηλίου, €318, Sain Laurent

κολιέ Emmanuela Eleutheriadou

Κολιέ από κεραμικές και κρύσταλλα, Emmanuela Eleutheriadou

κόκκινο μαντίλι

Μαντίλι για τα μαλλιά, €4,50, intimonna.gr

Συμπλήρωσε με ένα μοδάτο animal print clutch

τσαντάκι κόκκινο με κρόσσια sorena

Κόκκινο τσαντάκι, €25, Sorena