Panik Party: Οι εμφανίσεις των επωνύμων στο Island - Σατέν, δερμάτινα, οι... αγνώριστες και η έκπληξη της βραδιάς!

Δυνατή μάχη της... κομψότητας με το κιτς!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Τα 13 χρόνια των μεγάλων της επιτυχιών γιόρτασε το βράδυ της Τρίτης 10 Σεπτεμβρίου η Panik Records με ένα λαμπερό πάρτι στο Island Athens Riviera, όπου έδωσαν το "παρών" πολλοί επώνυμοι από τον καλλιτεχνικό και τον επιχειρηματικό χώρο, απολαμβάνοντας μια βραδιά γεμάτη μουσική και εκπλήξεις.

Την ίδια έκπληξη, πάντως, αισθανθήκαμε κι εμείς, αλλά για άλλους λόγους! Αγαπημένες μας σταρ βρέθηκαν καλεσμένες στο πάρτι της δισκογραφικής εταιρείας και... τρομάξαμε να τις γνωρίσουμε, ενώ αρκετές ήταν αυτές που άγγιξαν τα... όρια του κιτς με τις εμφανίσεις τους, με μετρημένες στα δάχτυλα επώνυμες να κερδίζουν τις εντυπώσεις με τα looks τους.

Οι εμφανίσεις των επωνύμων στο Party της Panik που αναστάτωσαν το Island

Φταίει θέλεις η mid season που διανύουμε, που δεν ξέρεις εάν πρέπει να φορέσεις καλοκαιρινά ή φθινοπωρινά ρούχα ή μήπως ότι έχεις μια μικρή άγνοια περί black tie dress code ή μήπως πως χρειάζεσαι μερικά στυλιστικά μαθήματα παραπάνω;

Όλα μαζί έκαναν για άλλη μία φορά το θαύμα τους και το βράδυ της Τρίτης είδαμε από τουαλέτες για γαμήλια δεξίωση μέχρι διαφάνειες με χειμωνιάτικο βελούδο και looks που μας έστελναν κατευθείαν στην... Άγρια Δύση αλλά και επώνυμες που τρομάξαμε να τις γνωρίσουμε.

Οι πιο καλοντυμένες

Έλλη Κοκκίνου

ελλη κοκκίνου

H πιο κομψή και καλοντυμένη της βραδιάς που σίγουρα παίρνει το βραβείο του στυλ! Η Έλλη Κοκκίνου έβαλε για άλλη μία φορά τα... στυλιστικά γυαλιά στο party της Panik - Και με διαφορά! Το ατού της; Η αβίαστη κομψότητα που χαρακτηρίζει την εμφάνισή της.

Τάμτα

τάμτα

Μια απόλυτα στοχευμένη εμφάνιση έκανε η Τάμτα σε μουσικό πάρτι. Άψογος ο συνδυασμός τζιν και leather, που ταιριάζει στο φθινόπωρο, ενώ τις over-the-knee μπότες της θα τις βλέπεις παντού όλη τη νέα σεζόν.

Μαριάννα Λάτση

Panik Party Μαριάννα Λάτση

Aπό τις πιο καλοντυμένες της βραδιάς και η Μαριάννα Λάτση, που επέλεξε ένα εφαρμοστό metallic jumpsuit με παγέτες, διακοσμημένο με κεντημένα "μάτια" με στρας στο ντεκολτέ, αναδεικνύοντας την καλλίγραμμη σιλουέτα της στα 71 της χρόνια.

Δίπλα στον γιο της, σε μια σπάνια εμφάνιση, η Μαριάννα κέρδισε τις εντυπώσεις με το look της, που συμπληρώθηκε ιδανικά με το αγαπημένο της "evil eye" και στο statement κολιέ αλλά και στα ασορτί σκουλαρίκια.

Ζόζεφιν

ζόζεφιν

Υπέροχη Ζόζεφιν μέσα στο lace ασύμμετρο φόρεμά της που συνδυάζει κάτι από girly και gothic, με τις lace-up μπότες της μέχρι το γόνατο να κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Κατερίνα Λιόλιου

κατερίνα λιόλιου

Όλες οι τάσεις μαζί αναδεικνύονται άριστα σε ένα μόνο σύνολο. Η Κατερίνα Λιόλιου επέλεξε παλ ροζ και μπορντό γοβάκια, δημιουργώντας μια ενημερωμένη εμφάνιση, συνδυάζοντας μάλιστα το χρώμα των παπουτσιών της με το εντυπωσιακό κραγιόν της.

Οι πιο κακοντυμένες

Τάνια Μπρεάζου

τάνια μπρεάζου

Μια τόσο όμορφη κοπέλα, όπως η Τάνια Μπεάζου, επέλεξε ένα cut-out φόρεμα που δεν την κολάκευε, δείχνοντας άκομψο επάνω της. Το hair-look της χρειάζεται άμεσα... επιδιόρθωση.

Θέλξη

θέλξη

Μοναδική σιλουέτα και πανέμορφο πρόσωπο. Ωστόσο, η Θέλξη επέλεξε ένα πολύ καλοκαιρινό φόρεμα και παπούτσια, που θα ταίριαζαν περισσότερο σε ένα event τον Δεκαπενταύγουστο.

Αποστολία Ζώη

αποστολία ζώη

Κάτι από Άγρια Δύση... και Άγριο Θηλυκό προσπάθησε να "συμφιλιώσει" η Αποστολία Ζώη. "Βαρύ" leather look για την εποχή και οι στραφταλιζέ μπότες φουλ... χριστουγεννιάτικες!

Σάρα Εσκενάζυ

σάρα εσκενάζυ

"Θα γίνω... Βραζιλιάνα με το σομπρέρο μου" θα μπορούσε να τραγουδάει όλο το βράδυ η Σάρα Εσκενάζυ, αφού μάλλον από κάποιο θεματικό πάρτι ήρθε... απευθείας στο Island!

Ιωάννα Σιαμπάνη

ιωάννα σιαμπάνη

Είναι μια κούκλα χωρίς αμφιβολία, αλλά η τουαλέτα που επέλεξε η Ιωάννα Σιαμπάνη την "μεγαλώνει" απίστευτα και φυσικά "καπελώνει" το τέλειο σώμα της.

Οι... αγνώριστες

Κρυσταλλία

κρυσταλλία

Με την πρώτη ματιά δεν την αναγνωρίζεις εύκολα και με τη δεύτερη πια είσαι σίγουρη πως κάτι λάθος έχει πάει με το look της Κρυσταλλίας. Πιο ταιριαστό σε πίστα σίγουρα και πολλή... διαφάνεια για το τίποτα!

Demy

demy

"Η νύφη να σύρει τον χορό" θα έλεγαν οι περισσότεροι που την είδαν στο Island αφού το λευκό γοργονέ φόρεμα και το χτένισμα της Demy είναι ό,τι καλύτερο για την πιο... κομψή νύφη της χρονιάς!

Χριστίνα Σάλτη

χριστίνα σάλτη

Δυσκολευτήκαμε να την αναγνωρίσουμε, αφού η Χριστίνα Σάλτη είναι αρκετά αλλαγμένη στην εμφάνισή της. Το φόρεμά της απίστευτα συνηθισμένο για πάρτι και φυσικά όλες αυτές οι λάμψεις σε ρούχο και αξεσουάρ δημιουργούν μια άκομψη εικόνα.

Η "έκπληξη" της βραδιάς

Ζωζώ Σαπουντζάκη

ζωζώ σαπουντζάκη

Εκτός συναγωνισμού, βέβαια, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, ήταν η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς, βάζοντας σε όλους τα γυαλιά με το μπρίο και τη ζωντάνια της!