Jennifer Lopez: Με αυτό το revenge drees πήρε την εκδίκησή της για τον χωρισμό

Δεν άφησε τίποτα στη φαντασία

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Κάθε φορά που δύο celebrities τελειώνουν την σχέση τους, γίνεται λόγος για ένα revenge dress ή αλλιώς "φόρεμα εκδίσκησης". Την αρχή έκανε η Lady D, όταν εμφανίστηκε στην Serpentine Gallery του Λονδίνου το 1994 φορώντας ένα μικρό μαύρο φόρεμα της Christina Stambolian,


και στην πορεία είδαμε πολλές επώνυμες που χωρίζουν να επιλέγουν αυτό τον τρόπο... εκδίκησης.

Είδαμε την Chiara Ferragni όταν χώρισε από τον Fedez και μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Instagram στην οποία πόζαρε με μια στενή μάξι σιλουέτα,


την Rosalía στα Latin Grammy 2023 με ένα "καυτό" total look Balenciaga


αλλά και την Emily Ratajkowski με ένα μάξι black dress by Celia Kritharioti.


Τώρα, φαίνεται πως ήρθε η σειρά της Jennifer Lopez να μας δείξει την... αξία της, μέσα από ένα πολύ σέξι φόρεμα που λίγα άφηνε στη φαντασία.

Jennifer Lopez: Με αυτό το revenge drees πήρε την εκδίκησή της για τον χωρισμό

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια, που χώρισε πρόσφατα από τον Ben Affleck, παρακολούθησε την πρεμιέρα της ταινίας «Unstoppable» με ένα εντυπωσιακό φόρεμα με την υπογραφή της Tamara Ralph, που τα κοινωνικά δίκτυα ονόμασαν γρήγορα ως το πιο ιδιαίτερο revenge dress, απόλυτα ταιριαστό στο στυλ που μας έχει συνηθίσει η JLo στις επίσημες εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί.


Στην περίπτωσή της πρόκειται για ένα μακρύ φόρεμα που αποτελείται από μικρούς καθρέφτες, με μαύρους βελούδινους φιόγκους στα πλαϊνά, αποκαλύπτοντας ενδιάμεσα διάφορα "χαρακτηριστικά" σημεία στο σώμα της.

Η Jennifer Lopez έδειξε για άλλη μία φορά ότι δεν φοβάται να ρισκάρει... στυλιστικά, ούτε με τα παπούτσια της, φορώντας αυτήν τη φορά τεράστιες XXL πλατφόρμες-πέδιλα, που συνδυάστηκαν άψογα με το σχέδιο που επέλεξε στο φόρεμα.


Όσο για το beauty look της, προτίμησε sleek μαλλιά και φυσικό μακιγιάζ που έστρεξε "έξυπνα" όλη την προσοχή στο φόρεμα της Tamara Ralph.