Μύκονος: Έτοιμη για... νύφη η Μαρίνα Πατούλη - Αναστάτωσε το Νησί των Ανέμων

Θα μπορούσαμε να πούμε... η ώρα η καλή!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Η Μύκονος φέτος λειτούργησε σαν μια μίνι πασαρέλα μόδας (άλλοτε καλόγουστη και άλλοτε κακόγουστη), με εμφανίσεις που συζητήθηκαν ποικιλλοτρόπως. Ο φωτογραφικός φακός "τσάκωσε" πολλές επώνυμες να βολτάρουν στα πλακόστρωτα, η καθεμία με το δικό της στυλ.

Πρόσφατα, ανάμεσα στις πολλές σταρ που έκαναν ένα πέρασμα από το Νησί των Ανέμων, είδαμε τη Μαρίνα Πατούλη στα Ματογιάννια, να χαμογελά με χάρη στον φακό, επιλέγοντας πολλές διαφορετικές εμφανίσεις, που τράβηξαν τα βλέμματα. Βέβαια, μία ξεχώρισε, αυτή που την έκανε να μοιάζει με... νύφη, αναστατώνοντας στο πέρασμά της!

Μύκονος: Έτοιμη για νύφη η Μαρίνα Πατούλη - Αναστάτωσε το Νησί των Ανέμων

Είναι μια πολύ κομψή και γοητευτική γυναίκα, η Μαρίνα Πατούλη πολλές φορές έχει δείξει την αγάπη της για τη μόδα και άλλες τόσες έχουμε θαυμάσει το class και την κομψότητά της. Στη Μύκονο που βρέθηκε φέτος το καλοκαίρι επέλεξε ως επί το πλείστον αέρινα σύνολα, με μίνι ή και μάξι αρχαιοελληνικού τύπου φορέματα, statement κοσμήματα και εντυπωσιακά αξεσουάρ.

Μαρίνα Πατούλη λευκό φόρεμα Μύκονος

Λίγο πριν το τέλος του καλοκαιριού, την είδαμε να φοράει ένα μίνι λευκό στράπλες φόρεμα και το μάτι μας έπεσε -πού αλλού- στη μακριά ουρά που είχε πίσω, κάτι που το έκανε φυσικά να μοιάζει με μοντέρνο νυφικό. Το look της συμπληρώθηκε με ψηλοτάκουνα επίσης λευκά mules και ένα "νυφικό" hair-look, με πιασμένα μερικά μαλλιά πίσω, σε ένα χαλαρό χτένισμα.

Μαρίνα Πατούλη Μύκονος

Μια σούπερ καλοκαιρινή και φρέσκια εικόνα, που θα ήταν, ωστόσο, απόλυτα ταιριαστή σε μια νεαρή νύφη, που θα δενόταν με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της σε κάποιο ξωκλήσι των Κυκλάδων! Ένα τέτοιο φόρεμα, που δεν περνά απαρατήρητο, όπως ήταν φυσικό αναστάτωσε όσους την είδαν, που σίγουρα θαύμασαν το καλλίγραμμο κορμί της - πέρα από το "άκυρο" στυλ της!

Bonus extra: Με τόσο μαυρισμένη επιδερμίδα, το φυσικό της μακιγιάζ είναι εξαιρετικό, αν και ένα nude κραγιόν και όχι neon pink θα ήταν ιδανικό!