Ελένη Μενεγάκη: Φόρεσε το must-have πουκάμισο του φθινοπώρου - Θα το βρεις στο Zara με 22,95 ευρώ

Συνδυάζεται τέλεια με τα τζιν σου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
instagram@elenimenegaki
instagram@elenimenegaki

Φέτος περνάει τις πιο ανέμελες διακοπές της ζωής της, αφού στην αρχή του καλοκαιριού αποχαιρέτισε την τηλεόραση, αποφασίζοντας να ξεκουραστεί μαζί με την οικογένειά της. Η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει μοναδικές στιγμές στην Άνδρο, δίπλα στους δικούς της ανθρώπους και συχνά-πυκνά ανεβάζει φωτογραφίες στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram με εικόνες από το κυκλαδίτικο νησί και την καθημερινότητά της.

Χωρίς μακιγιάζ και αναδεικνύοντας τη φυσική της ομορφιά, δίνει έμφαση στην άνεση, χωρίς φυσικά να κάνει εκπτώσεις στο στυλ της, επιλέγοντας μοδάτα looks, με κομμάτια που είναι ευέλικτα και στυλάτα.


Έτσι την είδαμε σε πρόσφατη ανάρτησή της να φοράει το must-have πουκάμισο του φθινοπώρου, που θα συνδυάσεις κι εσύ με τα τζιν σου και θα το βρεις στα Zara μόλις με 22,95 ευρώ.

Ελένη Μενεγάκη: Φόρεσε το must-have πουκάμισο του φθινοπώρου - Θα το βρεις στο Zara με 22,95 ευρώ

Φέτος το καλοκαίρι είδαμε ότι τα πουκάμισα φορέθηκαν στο repeat από τις fashionistas, τόσο με λευκά λινά παντελόνια όσο και σαν cover-ups, πάνω από το μαγιό στην παραλία. Η Ελένη Μενεγάκη προτίμησε ένα γαλάζιο πουκάμισο με ρίγες, σε φαρδιά γραμμή, που φόρεσε με το light-wash τζιν παντελόνι της, δημιουργώντας μια σικάτη εμφάνιση, που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη όλο το φθινόπωρο.


Κομμάτι πασπαρτού και effortlessly chic ρούχο, δεν πρέπει να απουσιάζει από την φθινοπωρινή σου γκαρνταρόμπα, αφού θα το βάλεις όλους τους δροσερούς μήνες και θα κάνεις μαζί του άπειρους συνδυασμούς. Ένα ριγέ πουκάμισο είναι ό,τι χρειάζεσαι για ένα ενημερωμένο στυλ και θα το βρεις στο Zara μόλις με 22,95 ευρώ.

ριγέ πουκάμισο zara

Θα το βρεις εδώ

Πώς θα φορέσεις το must-have πουκάμισο της Ελένης

Φέτος το φθινόπωρο, λοιπόν, ετοιμάσου να βάλεις το ριγέ πουκάμισο με το τζιν παντελόνι σου, όπως η Ελένη, αλλά και με άλλους τρόπους, απόλυτα προσαρμοσμένους στις τρέχουσες τάσεις της σεζόν.


Δοκίμασέ το με μίντι τζιν φούστες και mules ή αθλητικά, με δερμάτινες pencil και κλασικές γόβες ή με μπεζ tailored παντελόνια και αυστηρά σακάκια, ενώ με μια slip σατέν μάξι φούστα και μπαλαρίνες είναι η τέλεια φθινοπωρινή πρόταση.


Προτίμησε το κλασικό Pinstripe πουκάμισο της Ελένης, στην απόχρωση του μπλε και του γαλάζιου, που θα αναδείξει αβίαστα την κομψότητά σου αλλά και την ήσυχη πολυτέλεια της σεζόν, ενώ ένα κομμάτι σε κόκκινο ή ροζ είναι η εναλλακτική, για μια πιο τολμηρή εμφάνιση.