Eva Herzigova: Στα 51 της χρόνια έκοψε την ανάσα με την "καυτή" εμφάνισή της στο Φεστιβάλ της Βενετίας

Το σούπερ μόντελ της δεκαετίας του '90 τρέλανε κοινό και φωτογράφους

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Μία φορά μοντέλο, για πάντα μοντέλο. Η φράση αυτή αποδεικνύεται περίτρανα στην περίπτωση της Eva Herzigova, που στα 51 της χρόνια συνεχίζει να αιχμαλωτίζει τον φακό και να αφήνει με το στόμα ανοιχτό κοινό και φωτογράφους. Το μοντέλο της δεκαετίας του '90 περπάτησε πριν από μερικές μέρες στο κόκκινο χαλί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας με ένα εκκεντρικό look, κόβοντας την ανάσα όσων την είδαν.

Διανύοντας την 5η δεκαετία της ζωής της, η Eva, με καταγωγή από την Τσεχία, μεσουράνησε στις πασαρέλες των 90s, ενώ έχει συνεργαστεί με διάσημους Οίκους μόδας και έχει κάνει φωτογραφήσεις και εξώφυλλα για κορυφαία περιοδικά ανά τον κόσμο.

Δυναμική και ατίθαση, με κορμί θανατηφόρο, πέτυχε να ξεχωρίσει στο μόντελινγκ, διατηρώντας μέχρι και σήμερα την φρεσκάδα, τη φυσική της ομορφιά αλλά και την καλλίγραμμη σιλουέτα της, που δεν πέρασε απαρατήρητη στο πρόσφατο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας.

Eva Herzigova: Στα 51 της χρόνια έκοψε την ανάσα με την "καυτή" εμφάνισή της στο Φεστιβάλ της Βενετίας

Μια εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Eva Herzigova στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, κερδίζοντας τον θαυμασμό των παρευρισκομένων. Η 51χρονη μοντέλα περπάτησε στο κόκκινο χαλί με μια εξαιρετική δημιουργία των Etro και Wolford. Ένα ιδιαίτερο cat-suit, μια ολόσωμη φόρμα που θύμιζε τατουάζ, αγκάλιασε τις γραμμές της, ενώ κομμάτια υφάσματος σε ντραπέ σχέδιο τύλιγαν το σώμα της στα επίμαχα σημεία.


Μια αλυσίδα με πόρπες και ένα εντυπωσιακό statement κολιέ στον λαιμό της, ολοκλήρωσαν το look, ενώ το χτένισμά της, επιμελώς ατημέλητο, ταίριαξε τέλεια με το σύνολο, δημιουργώντας μια εικόνα "άγριου ζώου" πάνω στο κόκκινο χαλί.

Ποια είναι η Eva Herzigova

Γεννήθηκε στο Λιτβίνοβ της Τσεχοσλοβακίας (σημερινή Τσεχία) το 1973 και ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελινγκ μετά τη νίκη της σε διαγωνισμό ομορφιάς στην Πράγα το 1989.


Στα 16 της χρόνια βρέθηκε στο Παρίσι, κάνοντας την πρώτη της σημαντική εμφάνιση ως μοντέλο στην καμπάνια των γυναικείων εσωρούχων Wonderbra το 1994. Η διάσημη διαφήμιση «Hello Boys» έγινε εμβληματική και συνέβαλε στην παγκόσμια δημοτικότητά της.


Περιζήτητο μοντέλο για επιδείξεις μόδας και καμπάνιες, κατά τη διάρκεια της καριέρας της, η Herzigova συνεργάστηκε με τους Dolce & Gabbana, Chanel, Versace, Louis Vuitton και άλλους


και έχει εμφανιστεί στα εξώφυλλα πολλών διάσημων περιοδικών μόδας όπως Vogue, Elle, Harper's Bazaar, Marie Claire και πολλά άλλα. Ήταν ένα από τα λεγόμενα σούπερ μόντελ των 90s μαζί με τις Naomi Campbell, Cindy Crawford, Claudia Schiffer και Christy Turlington .