Πόπη Τσαπανίδου: Ορκίστηκε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Το κοστούμι που φόρεσε

Είναι από τα trend της σεζόν

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Πόπη Τσαπανίδου: Ορκίστηκε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Το κοστούμι που φόρεσε

Η κα Πόπη Τσαπανίδου το πρωί της Παρασκευής 30/9 έδωσε θρησκευτικό όρκο και ως πρώτη επιλαχούσα της λίστας των υποψηφίων Βουλευτών Επικρατείας του κόμματος καταλαμβάνει την έδρα του Όθωνα Ηλιόπουλου, ο οποίος παραιτήθηκε του βουλευτικού του αξιώματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως η κα Πόπη Τσαπανίδου είχε την Τρίτη συνάντηση με τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη, Μανώλη Καπνισάκη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, αποδέχθηκε την έδρα.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, στην ορκωμοσία της Πόπης Τσαπανίδου, ήταν παρούσα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Έλενα Ακρίτα, η οποία σχολίασε ειρωνικά: «Στον ΣΥΡΙΖΑ θα κάνουμε εκλογές μέχρι να φύγει ο Στέφανος Κασσελάκης».

Σε ερώτηση τον δημοσιογράφων για το αν φοβάται μήπως την διαγράψουν από τον ΣΥΡΙΖΑ για αυτή της την επιλογή, η ίδια είπε με νόημα «θα δούμε τι θα γίνει».

Η εμφάνιση της Πόπης Τσαπανίδου στην ορκωμοσία της

Η βουλευτής για την σημαντική αυτή ημέρα επέλεξε ένα αυστηρό ριγέ κοστούμι σε σκούρα μωβ απόχρωση με ένα ολόλευκο t-shirt από μέσα και διακριτικά κοσμήματα.

Πόπη Τσαπανίδου

Πόπη Τσαπανίδου