Μύκονος: Ποια επώνυμη κυκλοφορεί με τις πιο ακριβές τσάντες στα σοκάκια; Η μία μόνο κοστίζει πάνω από 12.000 ευρώ

Κρατάει τα πιο luxury brands στα υπέροχα χεράκια της!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Είναι γνωστή για την αγάπη της στα διάσημα brands όσον αφορά σε ρούχα και αξεσουάρ, με τις τσάντες, όπως φαίνεται, να αποτελούν... μακράν το φετίχ της. Τόσο στο προφίλ της στο Instagram όσο και στις πρόσφατες εμφανίσεις της στη Μύκονο την είδαμε να κρατά ανά χείρας τα πιο ακριβά κομμάτια Οίκων μόδας, που αποτελούν το όνειρο (θερινό, τις περισσότερες φορές!) των περισσότερων από εμάς.

Από κλασικές και διαχρονικές τσάντες μέχρι πιο μοντέρνες σιλουέτες, η ντουλάπα της είναι γεμάτη με... αντικείμενα του πόθου σε όλα τα μεγέθη και χρώματα. Τις συνδυάζει αριστοτεχνικά στις κομψές της εμφανίσεις στην πόλη ή στο αγαπημένο της Νησί των Ανέμων, αφήνοντάς τες να κάνουν δήλωση μόδας - για όσους γνωρίζουν από στυλ η εν λόγω επώνυμη διαθέτει και γούστο και γνώση και θεϊκό κορμί!

Μύκονος: Ποια επώνυμη κυκλοφορεί με τις πιο ακριβές τσάντες στα σοκάκια; Η μία μόνο κοστίζει πάνω από 12.000 ευρώ

Την βλέπουμε τις τελυταίες μέρες να κάνει τις διακοπές της στη Μύκονο και απολαμβάνουμε κάθε της εμφάνιση ξεχωριστά, λόγω στυλ και κομψότητας. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ως γνωστόν αγαπά τη μόδα και κάθε κομμάτι που επιλέγει να φορέσει γίνεται αυτόματα viral.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Μύκονος

Η μεγάλη της αγάπη πάντως (ηλίου φαεινότερον!) δεν είναι άλλη από τις επώνυμες και ακριβές (πολύ!) τσάντες που κρατάει στο repeat και τις αλλάζει ανάλογα με την εμφάνιση. Με ένα σύντομο scroll στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είδαμε τη μία πανάκριβη τσάντα μετά την άλλη να... κοσμεί τα χεράκια της και θαυμάσαμε την καθεμία ξεχωριστά, που εύκολα θα μπορούσαν να μπουν σε... θυρίδα.

Έξι ξεχωριστά σχέδια κέρδισαν τις εντυπώσεις στις φωτογραφίες στο προφίλ της, που ανήκουν στην κατηγορία "υπερ-luxury", με τις τιμές τους να εκτοξεύονται στα ύψη. Όλες τους, απλώς εντυπωσιακές και σικάτες, που στα χέρια της Αλεξάνδρας φαίνονται απλά τέλειες - η πιο ακριβή κοστίζει πάνω από 12.000 ευρώ!

Prada


Είναι η top καλοκαιρινή τάση, αφού αυτή την κομψή ψάθινη τσάντα κρατάνε όλες οι trendsetters από το Αμάλφι και το Ποζιτάνο, μέχρι τη Γαλλική Ριβιέρα και τη Μύκονο.

Raffia Tote bag, Prada, €1.600, farfech.com

Chanel


Από τα πιο σικάτα και διαχρονικά brands στον κόσμο, μια τσάντα Chanel δεν είναι απλώς ένα αξεσουάρ είναι επένδυση οικονομική για μια ζωή. Η Αλεξάνδρα αυτήν τη φορά επέλξε την περίφημη denim σιλουέτα, που θυμίζει νεσεσέρ και τη... ζηλέψαμε - με την καλή έννοια!

Denim Quilted Small Coco Beauty Vanity Case Pearl Crush, Chanel, €4.700, Vestiaire Collective

Dior


Άλλη μία αναγνωρίση τσάντα που κρατάνε σχεδόν όλες οι επώνυμες της εγχώριας showbiz. Η tote bag του Dior είναι must-have κάθε καλοκαίρι στους πιο ακριβούς προορισμούς όπου κάνουν διακοπές διάσημες celebrities, με την Αλεξάνδρα, μάλιστα, να έχει αποκτήσει την προσωπική της τσάντα, με το όνομά της, αντί το λογότυπο του διάσημου Οίκου μόδας.

Large Dior Book Tote, €2.800, dior.com

Louis Vuitton


Αγάπη ιδιαίτερη έχει στις τσάντες Louis Vuitton, αφού τις κρατά σε διάφορα σχέδια και μεγέθη, με την περίφημη mini bag σε λευκό χρώμα να κερδίζει αυτό το καλοκαίρι την καρδιά της, αφού τη συνδυάζει με casualwear σύνολα. Κλασική αξία στην γκαρνταρόμπα της, που απολαβάνει για χρόνια, καθώς το εν λόγω σχέδιο είναι vintage.

Τσάντα Louis Vuitton, Pre-Owned, €2.242, farfetch.com

Dolce & Gabbana


Από τα αγαπημένα και πιο εντυπωσιακά κομμάτια της Αλεξάνδρας, μια metallic mini bag του διάσημου ιταλικού Οίκου μόδας είναι σαν κόσμημα στα χέρια της. Μάλιστα, την έχει προτιμήσει στο χρώμα του πάγου, για να τη συνδυάζει με όλα της τα ρούχα χωρίς δυσκολία.

Small Devotion leather bag Dolce & Gabbana, €1.225, luisaworld.com

Hermes


Και φτάσαμε στην πιο ακριβή τσάντα που έχει η Αλεξάνδρα στη συλλογή της, γιατί πραγματικά μια τσάντα Hermes είναι συλλεκτική. Άλλωστε για να αποκτήσεις αυτή την Κelly πρέπει να την κάνεις παραγγελία και να μπεις στη λίστα αναμονής, εκτός εάν την βρεις σε κάποιο e-shop, Pre-owned. O ορισμός της κομψότητας και της φινέτσας αλλά και της αγάπης στα ακριβά αξεσουάρ!

Hermès Pre-Owned 1993 Chamonix Kelly Sellier 32 satchel, €11.908, farfetch.com