"Καυτά" κορίτσια στον ήλιο: 4 στυλάτες επώνυμες έβαλαν το μαγιό τους και έριξαν το Instagram

Είναι αυτή η εποχή που τα καλλίγραμμα κορμιά των αγαπημένων μας σταρ γίνονται viral

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
instagram@vikykaya_
instagram@vikykaya_

Από τη μία παραλία στην άλλη και από τη μία βουτιά στην άλλη... Οι επώνυμες δεν σταματούν να απολαμβάνουν τις διακοπές τους σε διάφορα σημεία εντός και εκτός Ελλάδας, φορώντας τα πιο μοδάτα μαγιό της σεζόν, που αναδεικνύουν με χάρη μέσα στα θεϊκά κορμιά τους.

Η συνέχεια γνωστή, αφού όλες γεμίζουν το Instagram τους με καλοκαιρινές αναρτήσεις και φυσικά γίνονται viral! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Βίκυ Καγιά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι χάρμα ιδέσθε, επιλέγοντας τις top τάσεις στα μαγιό της σεζόν και μας δείχνουν πως αυτό το καλοκαίρι είναι το καλύτερό τους!

"Καυτά" κορίτσια στον ήλιο: 4 στυλάτες επώνυμες έβαλαν το μαγιό τους και έριξαν το Instagram

Σταματίνα Τσιμτσιλή


Δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της, αφού αυτή η επιλογή της είναι ο ορισμός της κομψότητας. Η παρουσιάστρια του "Happy Day" ξεκουράζεται στην Πάρο και γεμίζει τις μπαταρίες της για τη νέα σεζόν δίπλα στην οικογένεια και τους φίλους της.

Η Σταματίνα απολαμβάνει τις βουτιές της στις πρασινογάλαζες παραλίες του κυκλαδίτικου νησιού, επιλέγοντας ένα ρετρό ολόσωμο μαγιό με λεοπάρ μοτίβα... που τα σπάει φέτος στους πιο "ανεβασμένους" προορισμούς του κόσμου, αφού όλα τα κορίτσια στο Ποζιτάνο ή τη Γαλλική Ριβιέρα το προτιμούν χωρίς δεύτερη σκέψη. Highligt: Το halter σχέδιο αλλά και τα μοτίβα που εύκολα αδυνατίζουν τη σιλουέτα!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου


Τι να πει κανείς γι' αυτό το κορίτσι που ό,τι κι αν φορέσει μοιάζει βγαλμένο από editorial μόδας. Ακολουθώντας τον δρόμο που χάραξαν η Hailey Bieber αλλά και η Kylie Jenner, φοράει το barely there μπικίνι και μάλιστα σε κόκκινο χρώμα, βάζοντας φωτιά στο πέρασμά της.

Με θεϊκό κορμί, η Ηλιάνα είναι η πλέον κατάλληλη για να αναδείξει αυτό το trend και μάλιστα με τον πιο κομψό τρόπο. Highlight: Δέσε κι εσύ τα κορδόνια του σλιπ ψηλότερα για να δείξουν τα πόδια σου... δίμετρα και ανάδειξε τα 80s φορώντας ένα κολιέ-αλυσίδα στον λαιμό.

Κατερίνα Παπουτσάκη


Καλογυμνασμένη και fit βλέπουμε φέτος την Κατερίνα Παπουτσάκη, που είναι στα καλύτερά της. Η ηθοποιός κάνει τις διακοπές της στην Κρήτη με τους γιους της και το ένα... μαγιό διαδέχεται το άλλο, μαζί με τα... πλείστα εγκεφαλικά!

Τελευταία της επιλογή, ένα boho ασπρόμαυρο μπικίνι, που είναι συνώνυμο της καλοκαιρινής ελευθερίας και της χαλάρωσης. Highlight: Εύκολα θα φορέσεις το τριγωνάκι μέσα από ένα λευκό πουκάμισο και το τζιν σορτσάκι σου για να βγεις το βράδυ για ποτό. It's a free world out there!

Βίκυ Καγιά


Μανούλα δύο παιδιών και 46 ετών, αλλά βάζει εύκολα κάτω πολλές... 20άρες! Η Βίκυ Καγιά δεν χρειάζεται επιπλέον συστάσεις για την κομψότητα και τη φινέτσα της, αφού κάθε της εμφάνιση χειμώνα-καλοκαίρι... τα σπάει!

Το μυστικό της για να διατηρείται fit, μια ισορροπημένη διατροφή με πολλά και συχνά γεύματα, αλλά και στοχευμένη άσκηση με αεροβική και ενδυνάμωση. Αιώνια έφηβη στο κορμί, αναδεικνύει μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του φετινού καλοκαιριού: Cut-out ολόσωμο. Highlight: Τα χρώματα που επέλεξε τονίζουν την αίγλη και τη σοφιστικέ γοητεία της, δημιουργώντας μια εικόνα "ήσυχης πολυτέλεια" που δεν... φωνάζει!