Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ποζάρει με μπικίνι στη Σαντορίνη και στη Μύκονο

Φόρεσε τα πιο "καυτά" μαγιό του καλοκαιριού και πέρασε το δικό της μήνυμα

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
instagram@paliospirou.joanna
[email protected]

Πριν από 4 χρόνια το Πανελλήνιο συγκλονίστηκε από ένα αποτρόπαιο έγκλημα! Μια νεαρή κοπέλα δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι και κάπως έτσι από τη μία στιγμή στην άλλη η ζωή της Ιωάννας Παλιοσπύρου άλλαξε. Οι εικόνες που έβλεπε για τα επόμενα χρόνια ήταν μέσα από νοσοκομεία και εντατικές, κάνοντας τη μία επέμβαση μετά την άλλη, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα βαθιά εγκαύματα και να κρατηθεί η ίδια στη ζωή.

Πλέον αυτά ανήκουν στο παρελθόν και οι εικόνες που αντικρίζει πλέον είναι από καταγάλανα νερά και υπέροχες παραλίες, απολαμβάνοντας τη κάθε στιγμή στο έπακρο. Η Ιωάννα κάνει τις διακοπές της αυτό το καλοκαίρι στη Σαντορίνη και τη Μύκονο και το youweekly.gr την εντόπισε να φορά τα πιο "καυτά" μαγιό του καλοκαιριού και να ποζάρει σε θάλασσες και ακτές, πιο όμορφη από ποτέ, όπως θα δεις και στο ακόλουθο βίντεο.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ποζάρει με μπικίνι στη Σαντορίνη και στη Μύκονο


Τα πιο μοδάτα μαγιό του φετινού καλοκαιριού, με τα φωτεινά χρώματα και τα bold εμπριμέ να έχουν την τιμητική τους, επέλεξε να φορέσει η Ιωάννα Παλιοσπύρου από τη Μύκονο μέχρι τη Σαντορίνη, τρολάροντας", μάλιστα, τις πολλές εμφανίσεις της με διαφορετικά σχέδια σε ένα μόνο βίντεο: "Πόσα μαγιό μέτρησες?? Και δεν έχει μπει ακόμα ο Αυγουστος!"...

Δέκα στον αριθμό μετρήσαμε και μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι όχι μόνο έχει κάνει τις top επιλογές για το φετινό καλοκαίρι, αλλά αναδεικνύει κάθε τάση μέσα από το καλλίγραμμο κορμί της. Μπικίνι με εντυπωσιακά εμπριμέ και φωτεινά χρώματα, ψηλόμεσα αλλά και ολόσωμα με "καυτό" ντεκολτέ δεν λείπουν από τις προτάσεις της, ενώ το κόκκινο και το baby blue είναι must-have της σεζόν.


Επιπλέον, η Ιωάννα, σε ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της στο Instagram το μεσημέρι του Σαββάτου 3 Αυγούστου, ανέβασε μερικές φωτογραφίες της και βίντεο όπου ποζάρει φορώντας λεοπάρ μπικίνι, που, αν δεν το ξέρεις, είναι αυτή η τάση από τη δεκαετία του 2000, που επιστρέφει δυναμικά φέτος στην παραλία!

Συμπλήρωσε το look της με ψάθινο καπέλο και πλεκτό κιμονό! Μπράβο Ιωάννα…. Κούκλα είσαι! Μάλιστα, δεν δίστασε να σχολιάσει χιουμοριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης: «Cheers to those friends, που στις φωτός μας βγάζουν με 3 μέτρα πόδι!».

Copy the look

λεοπάρ μπικίνι

Λεοπάρ μπικίνι, €134, stefaniafrangista.com

διάφανο μαύρο κιμονό

Μαύρο κιμονό, €32,89, Only

μαύρο καπέλο πλεκτό

Μαύρο καπέλο, €29,40, Pepe Jeans

Ολοκλήρωσε το beachwear με

flatforms dore shoes

Flatforms, Dore Shoes