Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Με σούπερ μίνι φούστα αναστάτωσε τους πάντες στη Μύκονο

Αυτό κι αν είναι σέξι!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
instagram@alexandra_panagiotarou
instagram@alexandra_panagiotarou

Από την Τζιά στη Μύκονο και τούμπαλιν! Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απολαμβάνει εδώ και μήνες τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά, με το "Νησί των Ανέμων" φυσικά να είναι στην καρδιά της. Φορώντας και φέτος τα πιο στυλάτα και σέξι μαγιό και beachwear κάνει τις βουτιές της στις διάσημες παραλίες και χαλαρώνει πλάι στο κύμα, πίνοντας τα αγαπημένα της κοκτέιλ.

Το βράδυ, μαζί με την παρέα της, βολτάρουν στα πολυσύχναστα σοκάκια της Χώρας, προκαλώντας -τι άλλο;- έναν μικρό... χαμό στο πέρασμά τους! Η Αλεξάνδρα είναι μια γυναίκα που δεν περνά απαρατήρητη (και δικαίως), αφού τα κάλλη της... κολάζουν και άγιο!

Στην τελευταία της εμφάνιση, λοιπόν, την είδαμε να φοράει τη Νο1 τάση του καλοκαιριού και να είναι πιο "καυτή" από ποτέ, στρέφοντας (εύκολα) όλα τα κεφάλια (αντρών και γυναικών) προς το μέρος της, με όσους την είδαν να σχολιάζουν τη σούπερ θηλυκή της εικόνα!

αλεξάνδρα παναγιώταρου μύκονος

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Με σούπερ μίνι φούστα αναστάτωσε τους πάντες στη Μύκονο

Η μία της εμφάνιση είναι καλύτερη από την άλλη στη Μύκονο, με την Αλεξάνδρα να επιλέγει είτε μάξι μαύρα φορέματα, με cut-outs


είτε "καυτές" διαφάνειες με το μαγιό της,


ενώ η τελευταία της στυλιστική εμμονή είναι μια denim micro-skirt, στο πιο "καυτό" σχέδιο του καλοκαιριού: χαμηλόμεση και σε A-line γραμμή.

Τη συνδύασε με ένα crop tank top, αναδεικνύοντας τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς της, συμπληρώνοντας ιδανικά το summer look της με strappy λευκά ψηλοτάκουνα πέδιλα και φυσικά την αγαπημένη της vintge Louis Vuitton White/Multicolor LV Monogram Pochette του 2003.


Φουλ ανανεωμένη και πανέμορφη, η Αλεξάνδρα πέτυχε να κάνει αυτό το minimal look να ξεχωρίσει, δημιουργώντας μια quiet luxury εικόνα που της ταιριάζει. Η ίδια, άλλωστε, ξέρει να προκαλεί με τις εμφανίσεις της, αναδεικνύοντας τα δυνατά της σημεία μέσα από τις τρέχουσες τάσεις. Highlight: Η "μείξη" χρυσαφί και ασημί κοσμημάτων στο σύνολο είναι top trend του καλοκαιριού!

Copy the look

denim mini balloon φούστα

Denim Puffball Micro Skirt, Jaded London Alana, €77, jadedldn.com

λευκό tank top

Crop tank top, €5,99, House Brand

σταυρός kanakis jewels

Σταυρός από λευκόχρυσο, €500, Kanakis Jewels

ρολόι tissot gofas.gr

Ρολόι, Tissot Lady, €825, gofas.gr

δαχτυλίδι joolsilver.gr

Δαχτυλίδι από ασήμι 925º, €50, JOOLS

βραχιόλι joolsilver.gr

Βραχιόλι από ασήμι 925º, €84, JOOLS

τσάντα louis vuitton

Τσάντα Louis Vuitton, Pre-Owned, €2.242, farfetch.com

λευκά πέδιλα

Πέδιλα, Stuart Weitzman, €266, theoutnet.com