Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Φόρεσε το ιδανικό μαγιό για λεχώνες - Κολακεύει την κοιλιά

Δημιουργεί το εφέ της πιο αδύνατης σιλουέτας

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
instagram@konstantinaspyropoulou
instagram@konstantinaspyropoulou

Είναι πλέον μια ευτυχισμένη μανούλα δύο αγοριών, του Βλάσση, που γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2023 και του μόλις 30 ημερών δεύτερου γιου της, που ήρθε στον κόσμο στις 2 Ιουλίου 2024. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο άντρας της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και απολαμβάνουν κάθε στιγμή μαζί με τα παιδιά τους.

Η Κωνσταντίνα, μάλιστα, αφιερώνει όλο τον χρόνο της στα βλαστάρια της, με βόλτες στην παιδική χαρά αλλά και περνώντας μαζί ξέγνοιαστες στιγμές στην παραλία. Κι εμείς δεν μπορούμε παρά να απολαύσουμε τη σιλουέτα της παρουσιάστριας, που δείχνει να επανέρχεται στις προ δύο εγκυμοσύνων γραμμές της.

Η αρχή έγινε πριν από μερικές μέρες, που την είδαμε σε βραδινή της έξοδο πιο κομψή από ποτέ,


αφού ήδη έχει μπει σε πρόγραμμα διατροφής, για να χάσει τα κιλά της εγυμοσύνης, ενώ σε ένα πιάτο "ορκίζεται" για να το πετύχει! Πριν από μερικές ώρες η ίδια μαζί με το μωρό της εθεάθη στην παραλία, να φοράει το ιδανικό μαγιό για λεχώνες, που κολακεύει την περιοχή της κοιλιάς, ειδικά τόσες λίγες μέρες μετά τον τοκετό.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Φόρεσε το ιδανικό μαγιό για λεχώνες - Κολακεύει την κοιλιά

Μόλις έναν μήνα μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βάζει το μαγιό της και πάει... παραλία! Επιλέγει το πιο κολακευτικό σχέδιο για λεχώνες και δείνει μαθήματα κομψότητας. Η παρουσιάστρια επέλεξε ένα ολόσωμο one-shoulder μαγιό με cut-outs στην περιοχή της κοιλιάς και σε animal print μοτίβο, που είναι η τέλεια επιλογή για να φορέσει μια νέα μανούλα.


Ο λόγος; Η σιλουέτα αυτή του μαγιό κολακεύει την κοιλιά, ενώ το συγκεκριμένο μοτίβο δημιουργεί εύκολα το εφέ της λεπτότερης σιλουέτας. Τα κοψίματα στο πλάι "αδυνατίζουν" τη μέση ακόμα περισσότερο, δημιουργώντας την πιο κομψή εικόνα στην παραλία.

Το ολόσωμο μαγιό της Κωνσταντίνας είναι από παλαιότερη συλλογή Stefania Frangista Laetitia Leopard, που φέτος μπορείς να αποκτήσεις σε διάφορα χρώματα της επιλογής σου. Για να δείξει ακόμα πιο αδύνατη η σιλουέτα σου, επίλεξε ένα μαύρο, που θα φορέσεις και σαν body με τη φούστα-παρεό (που μπορείς να δέσεις με 8 διαφορετικούς τρόπους) ή τη βερμούδα σου εκτός... παραλίας!

Shop the trend

ολόσωμο μαύρο μαγιό με κοψίματα stefania frangista

Ολόσωμο μαγιό Leatitia Black, Stefania Frangista, €159, stefaniafrangista.com