Μπικίνι trend: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε το πιο "καυτό" σχέδιο του καλοκαιριού

Έριξε το Instagram με την εμφάνισή της στη θάλασσα

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
instagram@stam_tsimtsili
instagram@stam_tsimtsili

Κάνει τις διακοπές της στην Πάρο όπως κάθε χρόνο και φροντίζει να περνά ανέμελες στιγμές στη θάλασσα μαζί με την οικογένειά της. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι χάρμα οφθαλμών είτε τη δεις να κάνει τις βόλτες της στα στενά σοκάκια της Νάουσας και της Παροικιάς είτε να απολαμβάνει τις βουτιές της και τα θαλάσσια σπορ που της αρέσουν σε πιο απόμερες παραλίες του νησιού.

Οι pilates που κάνει εδώ και χρόνια την έχουν βοηθήσει να απολαμβάνει μια καλλίγραμμη σιλουέτα, αναδεικνύοντας το ίδιο καλά τις τρέχουσες τάσεις αλλά και κλασικά κομμάτια. Έτσι η Σταματίνα δοκιμάζει διάφορα στυλ σε ρούχα, μαγιό και beachwear, δημιουργώντας ταυτόχρονα κομψά και άνετα σύνολα.


Την είδαμε, λοιπόν, πριν από μερικές μέρες να κάνει τις βουτιές της στα γαλανά νερά της Πάρου φορώντας τη Νο1 τάση στα μπικίνι της σεζόν, που έχουν φορέσει οι trendsetters σε διασημους προορισμούς αλλά και επώνυμες. Ένα από τα πιο "καυτά" μπικίνι του φετινού καλοκαιριού που θέλεις σίγουρα κι εσύ να το δοκιμάσεις.

Μπικίνι trend: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε το πιο "καυτό" σχέδιο του καλοκαιριού

σταματίνα τσιμτσιλή με κόκκινο μπικίνι

Το κόκκινο είναι το χρώμα που συνοδεύει τα πιο trendy μαγιό του φετινού καλοκαιριού, στην παραλία ή στην πισίνα, ενώ τα animal print μοτίβα είναι ανάμεσα στα σχέδια που προτείνουν οι fashion designers για τις διακοπές μας.

Η Σταματίνα επέλεξε ένα "καυτό" μπικίνι με τριγωνάκι και κορδονάκια στο σλιπ, που ανέδειξε ιδανικά το καλογυμνασμένο της κορμί, που το συνδύασε μάλιστα με ένα καλοκαιρινό κολιέ στον λαιμό της, δημιουργώντας μια στυλάτη εμφάνιση.

Καθημερινά κάνει τις βουτιές της στις αγαπημένες της παραλίες στην Πάρο, ενημερώνοντας τους followers της για τις στυλιστικές της προτιμήσεις στα μαγιό του καλοκαιριού, με τα μπικίνι να πρωταγωνιστούν στις προτάσεις της, αφού ως γνωστόν, η ίδια δύσκολα τα αποχωρίζεται.

Η Σταματίνα περνά ξέγκοιαστες στιγμές στο κυκλαδίτικο νησί, γεμίζοντας τις μπαταρίες της για τον Σεπτέμβρη που πλησιάζει, πανέτοιμη να μας χαρίσει για άλλη μία χρονιά το λαμπερό της χαμόγελο μέσα από τη συχνότητα του Alpha και να μας καλοσωρίσει στο "Happy Day".

Shop the trend

μπικίνι parizianista

Μπικίνι τριγωνάκι, €19,90, Parizianista