Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Φόρεσε 2 τέλεια looks στις διακοπές της που θα βάλουμε κι εμείς σίγουρα στη βαλίτσα μας

Ιδανικά από το πρωί ως το βράδυ, θα γίνουν τα αγαπημένα σου!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
instagram@ilianapapageorgiou
instagram@ilianapapageorgiou

Τέλος οι υποχρεώσεις της με το Shopping Star και ραντεβού τον Σεπτέμβρη για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που ξεκίνησε με φόρα τις διακοπές της στα κυκλαδίτικα νησιά αλλά και στα αγαπημένα της Κουφονήσια. Γνωστή για τις υπέροχες στυλιστικές επιλογές της, η παρουσιάστρια είναι απλώς χάρμα οφθαλμών όπου κι αν τη συναντήσεις.

Η ίδια φροντίζει πάντα να είναι άνετη τα καλοκαίρια, χωρίς φυσικά να κάνει εκπτώσεις στο στυλ της, δίνοντάς μας ιδέες για all-day summer looks. Αυτή τη φορά λοιπόν την είδαμε να φοράει 2 τέλεια καλοκαιρινά outfits και τη ζηλέψαμε - με την καλή έννοια. Σίγουρα, πάντως, θα τα βάλουμε κι εμείς στη βαλίτσα των διακοπών μας.


Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Φόρεσε 2 τέλεια looks για τις διακοπές που θα βάλουμε κι εμείς σίγουρα στη βαλίτσα μας

Κάθε καλοκαίρι, η ίδια ιστορία! Βλέπουμε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στις διακοπές της να μοιάζει σαν... μοντέλο βγαλμένο από σελίδες περιοδικού μόδας. Διαθέτει ένα καλλίγραμμο κορμί και μια θηλυκή σιλουέτα, οπότε μπορεί εύκολα όχι μόνο να φορέσει όλες τις τρέχουσες τάσεις της σεζόν, αλλά να τις αναδείξει κιόλας και να μας δώσει έμπνευση για τα looks που θα επιλέξουμε αυτό το καλοκαίρι. Δύο σύνολα κέρδισαν τις εντυπώσεις μας, που αποτυπώνουν στο έπακρο όχι μόνο το ελληνικό καλοκαίρι αλλά και τα top summer trends.

Πλεκτό co-ord


Με αναφορές στη ρετρό μόδα, η Ηλιάνα επέλεξε ένα πλεκτό σύνολο, με μπλουζάκι πόλο, ένα από τα πιο "άσχημα" trends του φετινού καλοκαιριού που φοριέται στο repeat από τα κορίτσια της μόδας, που συνδύασε με ασορτί μποξεράκι. Ολοκλήρωσε τέλεια το σύνολό της με μεγάλο καπέλο, τονίζοντας τη θηλυκότητά της αλλά και αφήνοντας στο πέρασμά της μια vintage αύρα παλιού ιταλικού κινηματογράφου.

Style tip: Φόρεσέ το το πρωί με slides και το βράδυ συνδύασε το σετ με strappy kitten heels σε λευκό χρώμα. Νομίζω, εύκολα θα κάνεις εντύπωση!

Λινό twin set


Δροσερό, άνετο και κομψό, το σύνολο της Ηλιάνας είναι συνώνυμο του ελληνικού καλοκαιριού. Σε loose γραμμή και σε ένα από τα must χρώματα της σεζόν, αυτό το γαλάζιο twin set θα σε βολέψει πολύ από το πρωί ως το βράδυ. Μπορείς να το φορέσεις από την παραλία ακόμα με το μαγιό σου μέχρι την βραδινή σου βόλτα για ποτό. Τα Hermes σανδάλια και η τσάντα από μπαμπού είναι τα αξεσουάρ που θα αναδείξουν το quiet luxury style του outfit.

Style tip: Ανάδειξε τη φινέτσα σου με χρυσαφί κοσμήματα και ένα vintage ρολόι στον καρπό. Προτίμησε ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια, που θα κάνει εύκολα δήλωση μόδας.