Τρομάξαμε να την γνωρίσουμε! Ποια Ελληνίδα μοντέλο άλλαξε εμφάνιση μετά τις επεμβάσεις - Τι λέει η ίδια

Βροχή τα σχόλια στις αναρτήσεις των φωτογραφιών της στο Instagram

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

To όνομά της από μόνο του προδίδει... την ομορφιά της. Την γνωρίσαμε στο GNTM το 2018 και εντυπωσιαστήκαμε αρχικά με το ύψος της και στη συνέχεια με τη συνολική της εικόνα, που, ωστόσο, από τότε φάνηκε λίγο... πειραγμένη. Αυτός ήταν, άλλωστε, και ο λόγος που απορρίφθηκε από την κριτική επιτροπή, καθώς είχε κάνεις επεμβάσεις στα χείλη και το στήθος της - κάτι που και η ίδια είχε παραδεχτεί.

Τα χρόνια πέρασαν, λοιπόν, και η νεαρή μοντέλα, μετά από την στέψη της στα Καλλιστεία του 2018 ως Σταρ Ελλάς, πήρε τη βαλίτσα της και αποχαιρέτισε την... Ελλαδίτσα μας, φτάνοντας στο μακρινό Ντουμπάι, που την υποδέχτηκε μετά... βαϊων και κλάδων, λόγω της μεσογειακής της ομορφιάς. Η ιδέα εδώ της "μοντέλας" ήταν να κάνει καριέρα στον χώρο, με φωτογραφίσεις, εξώφυλλα κ.λπ.

Όλα καλά μέχρι εδώ, αφού το όμορφο αυτό κορίτσι άνοιξε τα φτερά του και προσπάθησε να πετύχει τους στόχους του. Ξαφνικά, όμως, άρχισε η ανάρτηση φωτογραφιών της στο Instagram, όπου όλοι είδαμε μια διαφορετική γυναίκα να ποζάρει, που σε τίποτα δεν θύμιζε το... πρωτότυπο - ή έστω λίγο μας το θύμιζε! Ειλικρινά μιλώντας, τρομάξαμε να την γνωρίσουμε!

Τρομάξαμε να την γνωρίσουμε! Ποια Ελληνίδα μοντέλο άλλαξε εμφάνιση μετά τις επεμβάσεις - Τι λέει η ίδια

Η Ιωάννα Μπέλλα άλλαξε την εμφάνισή της, κάνοντας διάφορες επεμβάσεις, όπως παραδέχτηκε και η ίδια σε συνέντευξή της, ενέσιμες και μη. Η εικόνα της στα social προκάλεσε ποικίλα σχόλια από θαυμαστές της και μη, που δεν την αναγνώριζαν πια.

Η ίδια μεταμορφώθηκε σε... Κιμ Καρντάσιαν, βάζοντας οπίσθια, επιπλέον στήθος, χείλη, μέχρι και με μπλε μάτια την είδαμε.


Τα σχόλια πέφτουν βροχή σε κάθε της ανάρτηση, αρνητικά ως επί το πλείστον, με την ίδια μάλιστα να απαντά περί αυτού με ένα story της, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

story instagram ιωάννα μπέλλα

«Τις τελευταίες μέρες παίρνω πολλά μηνύματα ότι έχω αλλάξει εμφανισιακά και γιατί επεξεργάζομαι τόσο πολύ τις φωτογραφίες, γιατί βρίσκομαι στην Αμερική και άλλες πολλές ερωτήσεις… Θα σας πω ότι η ζωή είναι δικιά μου, θα κάνω ό,τι θέλω και όπως το θέλω και δεν αφορά κανέναν από εσάς. Σας ευχαριστώ πολύ. Πολλά φιλιά».

Τι είπε η Ιωάννα Μπέλλα σε συνέντευξή της για τις επεμβάσεις

Το 2023 η ίδια η Ιωάννα Μπέλλα απάντησε σε συνέντευξή της για όλες αυτές τις αλλαγές που βλέπουμε να έχει κάνει στο πρόσωπο και το σώμα της, παρουσιάζοντας μια νέα εικόνα, που σε τίποτα δεν θυμίζει την... παλιά Ιωάννα:

Ιωάννα Μπέλλα

"Όσον αφορά τις επεμβάσεις, θα πω ότι μία επέμβαση έχω κάνει, στο στήθος μου. Τα υπόλοιπα είναι ενέσιμα. Δεν μπαινοβγαίνω στα χειρουργεία.


Ό,τι άλλο έχω κάνει δεν είναι μόνιμο, έξι μήνες κρατάει. Έγινα γνωστή από το GNTM και είμαι ευγνώμων για αυτό. Εκείνοι είχαν επικοινωνήσει μαζί μου και στον πρώτο και στον δεύτερο κύκλο, οπότε είχα ήδη φύγει στο Λονδίνο. Συζητήθηκα πολύ τότε, ακούστηκαν κάποια πράγματα που είχαν ενοχλήσει και εμένα και, κυρίως, τους γονείς μου".

Μάλιστα συμπλήρωσε και σχετικά με το Photoshop: "Για το θέμα με το Photoshop θα πω ότι ζω σε μια χώρα τελείως διαφορετική από την Ελλάδα. Εδώ οι γυναίκες και κάνουν πολύ Photoshop και βάφονται πολύ έντονα. Αυτό επιβάλλει η αγορά του Ντουμπάι.


Είναι επαγγελματικοί οι λόγοι, έτσι κλείνεις πιο πολλές δουλειές ως μοντέλο. Δεν έχω ανασφάλεια με την εμφάνισή μου. Αγαπώ πολύ την Ιωάννα και κάνω πράγματα για να είναι ευτυχισμένη. Για αυτό αποφάσισα να μετακομίσω μόνη μου στο εξωτερικό. Δεν μπορώ να ακούω ότι δεν έχω αυτοπεποίθηση. Με αγαπάω".