Μύκονος: Βρες τη διαφορά στο στυλ - Κομψότητα VS κακογουστιά με ένα "καυτό" φόρεμα

Γιατί πρέπει να κάνεις τα πάντα για να σε προσέξουν;

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Στη Μύκονο, αδελφές μου, στη Μύκονο... φωνάζουν επώνυμες και μη και συρρέουν στο Νησί των Ανέμων για να κάνουν τις βόλτες τους στη Χώρα, να κολυμπήσουν στις θαυμάσιες παραλίες του νησιού, να κάνουν socializing και φυσικά να φωτογραφηθούν με τα πιο θηλυκά, εντυπωσιακά, φινετσάτα, μαρκάτα και μοδάτα σύνολα του καλοκαιριού.

Το νησί αυτό είναι θελκτικό στα πιο "ιδιαίτερα" looks που μπορείς να σκεφτείς, αφού πάνω στα πλακόστρωτα στα Ματογιάννια έχουν περπατήσει όλων των ειδών τα... στυλ! Από casualwear και minimal summer outfits μέχρι εμφανίσεις-υπερπαραγωγή και ψηλοτάκουνα!

Πριν από μερικές μέρες, λοιπόν, δύο επώνυμες, μία "ντόπια" και μία ξένη, εθεάθησαν να βολτάρουν στη Χώρα, φορώντας παρόμοια "καυτά" μαύρα φορέματα, με μια μικρή διαφορά! Ε, αυτή θέλω να βρεις ή αλλιώς θα σου την εξηγήσω στη συνέχεια!

Μύκονος: Βρες τη διαφορά στο στυλ - Κομψότητα VS κακογουστιά με ένα "καυτό" φόρεμα

Τα βράδια τα Ματογιάννια μεταμορφώνονται σε μια μίνι πασαρέλα, όπου βλέπεις από παντού να εμφανίζονται όλες οι τάσεις του καλοκαιρού, φορεμένες με διαφορετικό τρόπο. Κομψότητα και κακογουστιά συναγωνίζονται καθημερινά, με σύνολα που τα θαυμάζεις από τη μία και από την άλλη δεν μπορείς να τα αφήσεις ασχολίαστα.

Με χιούμορ και χωρίς καμία διάθεση... προσβολής, αντικρίζοντας δύο επώνυμες κυρίες, καταλαβαίνεις αμέσως ποια έχει πετύχει τον στυλιστικό της στόχο και ποια απλώς θέλει να τραβήξει όλη την προσοχή πάνω της.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Μύκονος

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, φανατική του νησιού κάθε καλοκαίρι, επέλεξε να φορέσει ένα μάξι cut-out dress σε μαύρο χρώμα, επιδεικνύοντας τα "πλούσια" (και ζηλευτά) κάλλη της, έτσι ώστε να μην μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της. Ξεχωριστή εμφάνιση αλλά ψάχνει ακόμα... τη φινέτσα και την εκλεπτυσμένη αισθητική.

Στο αντίπαλον δέος, η κούκλα μοντέλα και πρώην "αγγελάκι" της Victoria's Secret, Izabel Goulart, δεν χρειάστηκε και πολύ για να κερδίσει τις εντυπώσεις. Θηλυκό και σέξι και το δικό της φόρεμα, σε μίνι γραμμή και στυλ lingerie, αλλά πώς να το κάνουμε, ήταν τόσο κομψή η εικόνα της, που κερδίζει εύκολα τα περισσότερα σχόλια θαυμασμού.

Izabel Goulart Μύκονος

Συμπερασμα; Η διαφορά που είπα στην αρχή βρίσκεται ακριβώς σε αυτό το σημείο: Να επιλέξεις μια εμφάνιση που ναι μεν είναι "καυτή", αλλά διαθέτει στοιχεία εκλεπτυσμένης αισθητικής, δεν είναι κιτς και "προκλητικά βαρετή", γνωρίζοντας πάντα την περίσταση για την οποία την προτιμάς και πού θα περπατήσεις. Εξ ου και το τέλειο σανδάλι της Izabel σε... αντιπαραβολή με την πλατφόρμα στο πλακόστρωτο!