Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε το πιο ανατρεπτικό print για το καλοκαίρι

Όλες θέλουμε να το δοκιμάσουμε

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
instagram@katken85
instagram@katken85

Διαθέτει έμφυτη κομψότητα και ένα καλλίγραμμο σώμα, ενώ η αγάπη της για τη μόδα είναι ξεκάθαρη σε κάθε εμφανισή της. Η Κατερίνα Καινούργιου είναι φέτος το καλοκαίρι στα καλύτερά της, νεο-ερωτευμένη και χαρούμενη, απολαμβάνει τις διακοπές της σε διάφορα νησιά και τα looks της είναι απλώς... βγαλμένα από ediorial μόδας.

Απόλυτα στοχευμένα με τις τρέχουσες τάσεις του καλοκαιριού, που θέλουν τα παιχνιδιάρικα prints να πρωταγωνιστούν, η Κατερίνα επέλεξε το πιο ανατρεπτικό μοτίβο σε πρόσφατη έξοδό της, που όλες θέλουμε να δοκιμάσουμε.

Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε το πιο ανατρεπτικό print για το καλοκαίρι

Ούτε καρό, ούτε ρίγες, ούτε φλοράλ, ένα... dolce vita μοτίβο επέλεξε η Κατερίνα Καινούργιου στο look της - και πιο συγκεκριμένα σε ένα twin set, που κέρδισε τις εντυπώσεις. Ας είμαστε ειλικρινείς, τίποτα δεν μυρίζει καλύτερα... καλοκαίρι όπως τα λεμόνια! Αυτό το σχέδιο γίνεται μια... φαντασίωση που πλημμυρίζει τα πάντα στο πέρασμά του, με ό,τι αναφορές αυτό συνεπάγεται.


Τη σεζόν αυτή, λοιπόν, τα λεμόνια βγαίνουν από την κουζίνα και μεταφέρονται στην γκαρνταρόμπα μας, αντικαθιστώντας κάθε άλλο print που συνδέουμε με τις διακοπές. Σκεφτείτε πολύχρωμες ρίγες ή τα διαχρονικά καρό και τα κοριτσίστικα φλοράλ, όλα επισκιάζονται το 2024 από το αποτύπωμα ενός λεμονιού πάνω σε φορέματα, μπλουζάκια και παντελόνια.


Highligth: Θα τα φορέσεις σε τοπ, όπως η Κατερίνα, πάνω σε λευκό καμβά, συνδυασμένα άριστα με μάξι full skirts, σε φορέματα, σορτσάκια και co-ords σε pajamas style, όπως τα fashion girls στο street sτyle,


μπλουζάκια με στάμπα, που θα βάλεις με τζιν παντελόνι αλλά και σε μαύρο, για μια πιο... δραματικά παιχνιδιάρικη εμφάνιση.


Να θυμάσαι ότι ταιριάζει ιδανικάμε λευκό, ενώ του πάνε τα ψάθινα αξεσουάρ, για μια πιο δροσερή καλοκαιρινή εικόνα. Για ένα total look προτίμησε πιο "απαλά" μοτίβα, για να μη μοιάζεις με... καλάθι γεμάτο λεμόνια, άρτι αφιχθέν από το χωράφι!