Μύκονος: Ποια επώνυμη φορούσε γυαλιά και κυκλοφορούσε ινκόγκνιτο το βράδυ στα Ματογιάννια;

Είπαμε το στυλ είναι στυλ αλλά να... βλέπεις και μπροστά σου!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Η Μύκονος φέτος έχει την τιμητική της, με ξένους και Έλληνες celebrities να δίνουν το "παρών" τόσο στις εκπληκτικές παραλίες του νησιού όσο και στα γραφικά σοκάκια της Χώρας. Είναι παράλληλα μια μίνι πασαρέλα, για να φορέσουν όλες τις τάσεις και... προτάσεις της σεζόν, σε σημείο μάλιστα που πολλές φορές ξεπερνούν τα όρια της... κακογουστιάς. Ας μην ξεχνάμε την επώνυμη που με την εμφάνισή της... γελούσαν και τα πλακόστρωτα!

Για τη συγκεκριμένη επώνυμη, βέβαια, δεν θα μιλήσουμε για κακογουστιά, αφού το σύνολό της ήταν πέρα για πέρα ταιριαστό για μια... βραδιά στα Ματογιάννια, αλλά για τα αξεσουάρ της! Ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, λοιπόν, έκανε όλη τη ζημία, γιατί μπορεί να ταίριαξε χρωματικά με το σύνολό της και οι τάσεις να το προτείνουν για το φετινό καλοκαίρι, αλλά... νυχτιάτικα;

Μύκονος: Ποια επώνυμη φορούσε γυαλιά και κυκλοφορούσε ινκόγκνιτο το βράδυ στα Ματογιάννια;

Δροσερή, φινετσάτη και εντυπωσιακή είδαμε την Ειρήνη Παπαδοπούλου να κάνει τις βραδινές της τσάρκες στα ματογιάννια, επιλέγοντας ένα total denim σύνολο, που ταίριαζε γάντι τόσο στο μέρος όσο και στην ώρα, το οποίο συνδύασε με πλατφόρμες (πάλι καλά, γιατί με τα ψηλοτάκουνα κάποιες άλλες σταρ... κόντεψαν να πέσουν!) και minimal κοσμήματα.

Ειρήνη Παπαδοπούλου Μύκονος

Πλήρως ενημερωμένη με τις τάσεις του καλοκαιριού, η τραγουδίστρια είπε να βάλει άλλη... μία επάνω της, αφού τα μεταλλικά γυαλιά ηλίου με χρωματιστούς φακούς είναι must-have της σεζόν. Έτσι επέλεξε ένα ζευγάρι μικρά γυαλιά ηλίου με γαλάζιους φακούς (για να ταιριάζουν με το τζιν σύνολό της) και τα συνδύασε με το outfit.

Η εικόνα της, εντυπωσιακή, δεν λέω, αλλά το βράδυ στα στενά σοκάκια της Μυκόνου με γυαλιά ηλίου, πόσο εύκολο είναι να βρεις τον δρόμο και τα... πατήματά σου; Μάλλον ινκόγκνιτο κυκλοφορούσε η Ειρήνη και δεν ήθελε να την αναγνωρίσουν, γιατί αλλιώς δεν εξηγείται η προσθήκη του εν λόγω αξεσουάρ σε συνθήκες... σκότους!