10 επώνυμες αποκαλύπτουν ποιο κομμάτι θα βάλουν σίγουρα φέτος στη βαλίτσα των διακοπών τους

Πάρε ιδέες για τις φετινές εμφανίσεις σου στα ελληνικά νησιά

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
10 επώνυμες αποκαλύπτουν ποιο κομμάτι θα βάλουν σίγουρα φέτος στη βαλίτσα των διακοπών τους

Ο Ιούνιος μπήκε δυναμικά με πολύ υψηλές θερμοκρασίες και κοινοί θνητοί αλλά και επώνυμοι ετοιμάζουν ήδη βαλίτσα για τις διακοπές τους ή κάνουν ήδη αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς, ανεβάζοντας λίγο ακόμα τη θερμοκρασία στα ύψη!

Κι αν δεν κατάλαβες, 10 αγαπημένες μας σταρ φόρεσαν τα πιο μοδάτα σύνολα γι' αυτό το καλοκαίρι και πόζαραν στον φακό, ανεβάζοντας τις φωτογραφίες τους στο Instagram - κι εμείς είδαμε τις τάσεις και τις... προτάσεις τους για ποιο κομμάτι δεν θα λείπει φέτος από τη βαλίτσα των διακοπών τους. Δες το βίντεο και θα καταλάβεις...


10 επώνυμες αποκαλύπτουν ποιο κομμάτι θα βάλουν σίγουρα φέτος στη βαλίτσα των διακοπών τους

Βάσια Κωσταρά


Λαμπερή και απαστράπτουσα η σχεδιάστρια Βάσια Κωσταρά φόρεσε τη Νο1 τάση του καλοκαιριού. Η metallic διαφάνεια σε λευκό χρώμα @vassiakostarabrand είναι αυτό που πρέπει να πάρεις μαζί σου στις διακοπές, για βραδινές εμφανίσεις γεμάτες λάμψη και στυλ.

Σταματίνα Τσιμτσιλή


Έτοιμη για την Πάρο, όπου ξεκαλοκαιριάζει κάθε φορά η παρουσιάστρια του Happy Day, φέτος ψηφίζει ένα ρετρό μίνι φόρεμα @zara, για να αναδείξει το στυλ των 70s. Το ψάθινο καπέλο τής χαρίζει έξτρα δόσεις γοητείας και θηλυκότητας.

Φαίη Σκορδά


Διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της εγχώριας showbiz, οπότε στη βαλίτσα των διακοπών της βάζει πάντα πολλά μαγιό. Φέτος ποντάρει σε ένα μοδάτο cover-up @lavalmore στο must print του καλοκαιριού, που φοράει το ίδιο καλά στην παραλία αλλά και στις βόλτες της.

Κατερίνα Καινούργιου


Με ρομαντική διάθεση ξεκινούν οι διακοπές της Κατερίνας Καινούργιου, επιλέγοντας ένα twin set @golden.a_boutique που αναδεικνύει το coquette style. Το λευκό κιπούρ συνδυάζεται με μοτίβα λεμονιών, δημιουργώντας μια εξαιρετική εικόνα, που θα κάνει δήλωση μόδας όπου κι αν δώσεις το "παρών".

Χριστίνα Μπόμπα


Τα μαγιό έχουν την τιμητική τους στη βαλίτσα των διακοπών που ξεκινά με τον άντρα της και τις δύο κόρες τους. Η Χριστίνα Μπόμπα αγαπά το ίδιο καλά το ροζ girly χρώμα όσο και τα εμπριμέ, οπότε ένα μπικίνι Barbie style αλλά και ένα εμπριμέ @calzedonia δεν λείπουν από τις προτάσεις της.

Μαρία Λέκκα


Ήδη ταξίδεψε στις Μαλδίβες, επιλέγοντας τα πιο κομψά σύνολα για τις εξωτικές διακοπές της. Ανάμεσά τους ένα βολικό oversized φόρεμα @emiliopucci, που συνδύασε με κομψή τσάντα @hermes και σκουλαρίκια @lamarie. Μια εμφάνιση βγαλμένη από πασαρέλα!

Βασιλική Ρούσσου


Με αρκετές ομοιότητες με το παραπάνω σύνολο της Κατερίνας Καινούργιου, αυτόματα καταλαβαίνεις ότι τόσο τα καλοκαιρινά σετ όσο και το λευκό χρώμα και το κιπούρ μοτίβο είναι must-have του καλοκαιριού. Η Βασιλική προτείνει μάξι φούστα και πουκάμισο @bsbofficial για μια σούπερ ενημερωμένη εμφάνιση.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου


Η αδυναμία της στα διάσημο λογότυπα είναι εμφανέστατη. Η Αλεξάνδρα κάνει τις πρώτες της βουτιές με λευκό ολόσωμο μαγιό @alexandrapanagiotarou_shop, που συνδυάζει με μαύρο μάξι κιμονό και αξεσουάρ που κάνουν fashion statement.

Μαρία Αντωνά


Είναι φαν του sporty style, που επιλέγει στις εξορμήσεις της στα ελληνικά νησιά. Το μυστικό για εκείνη είναι να βάλεις στη βαλίτσα σου ένα κλασικό μαύρο μπικίνι @sanibel_beachwear_lifestyle που θα φοράς όλη μέρα με το τζιν σορτσάκι σου και ένα μοδάτο crop top.

Βρισηίδα Ανδριώτου


Σαν άλλη ντίβα ιταλικού κινηματογράφου, απόλυτα ταιριαστή με το εκπληκτικό τοπίο της Σαντορίνης, η Βρισηίδα φοράει μάξι πλεκτό φόρεμα @bershka, τονίζοντας τις καμπύλες της, ενώ το statement κολιέ από κοχύλια θα της θυμίζει διαρκώς καλοκαίρι!