Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη φόρεσε την πιο απρόσμενη τάση στα παπούτσια - Θα τα βλέπεις παντού τη νέα σεζόν

Αγαπάς να τα... μισείς χειμώνα-καλοκαίρι

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Δεν την βλέπουμε συχνά σε σουαρέ, εξόδους ή ταξίδια... Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη εμφανίζεται περιστασιακά σε κοινωνικές εκδηλώσεις και συνήθως την απολαμβάνουμε σε μια μουσική σκηνή, μέσα από τα τραγούδια της. Χαμηλών τόνων άνθρωπος στα προσωπικά της, το ίδιο ακριβώς και στυλιστικά.

Η τραγουδίστρια αγαπά τα rock στυλ, αν και δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει με στενά φορέματα ή boho αέρινα κομμάτια, με το μαύρο και το λευκό χρώμα να είναι από τα αγαπημένα της.


Πριν από μερικές μέρες, λοιπόν, ο φωτογραφικός φακός την "τσάκωσε" να περπατά στα σοκάκια της Μυκόνου, φορώντας, μάλιστα, μια απρόσμενη τάση στα παπούτσια, που θα βλέπεις παντού τη νέα σεζόν.


Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη φόρεσε την πιο απρόσμενη τάση στα παπούτσια - Θα τα βλέπεις παντού τη νέα σεζόν

Όπου κι αν συνατήσεις την Ελεωνόρα αυτόματα καταλαβαίνεις ότι το στυλ της είναι προσεγμένο, με κομμάτια που ταιριάζουν στον σωματότυπό της, είναι άνετα και ταυτόχρονα μοδάτα. Τα φορέματα είναι η μεγάλη της αδυναμία, που επιλέγει χειμώνα-καλοκαίρι στις εξόδους της.

Έτσι και στη μίνι απόδρασή της στο Νησί των Ανέμων την είδαμε με εντυπωσιακό μάξι, εμπριμέ κίτρινο φόρεμα σε στυλ shirt-dress, που συνδύασε με φαρδιά μαύρη ζώνη στη μέση με αγκράφα, δημιουργώντας πιο κομψή σιλουέτα, συμπληρώνοντας το look της με το πιο απροσδόκητο παπούτσι, που ωστόσο είναι Νο1 τάση για το φθινόπωρο.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Ένα ζευγάρι cowboy μπότες σε metallic gold χρώμα ήταν η ιδανική επιλογή για το look, μαζί με την επίσης χρυσαφί τσάντα της, δημιουργώντας ταυτόχρονα μια elegant-cool εμφάνιση. Τα statement χρυσαφί κολιέ απογείωσαν το εξαιρετικό της στυλ!

Style note: Οι καουμπόικες μπότες εξακολουθούν να αποτελούν βασικό στοιχείο της γκαρνταρόμπας μας, που δεν αντέχουμε να αποχωριστούμε όσα χρόνια κι αν περάσουν. Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες μπότες, συνήθως συνδέονται με τον χειμώνα, αλλά οι cowboy boots έχουν αποδείξει ότι είναι εξίσου ταιριαστές και τους θερμότερους μήνες του χρόνου - σκέψου καλοκαιρινά φεστιβάλ μουσικής ανά τον κόσμο. Δείχνουν αναμφισβήτητα υπέροχα με τζιν σορτς, μάξι φορέματα και φούστες και δεν είναι καθόλου περίεργο που όλα τα fashion girls τις φοράνε και το καλοκαίρι. Ειδικά σε metallic αποχρώσεις ή ταμπά είναι ό,τι πρέπει!