Μύκονος: Κόντεψαν να πέσουν με τα ψηλοτάκουνα στα σοκάκια! 6 επώνυμες που το τερμάτισαν με τα 12ποντα στο νησί

Ωραία τα high heels, δεν λέω, αλλά, κορίτσια, δεν ταιριάζουν σε πλακόστρωτο

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Οι καλοκαιρινές αποδράσεις των επώνυμων κυριών συνεχίζονται στη Μύκονο, που τα Σαββατοκύριακα πλημμυρίζει από Ελληνίδες (και όχι μόνο) celebrities που κάνουν τις βόλτες τους στα σοκάκια και τις βουτιές τους στις διάσημες παραλίες του νησιού.

Ο φωτογραφικός φακός είναι εκεί για να απαθανατίσει τις εμφανίσεις των celebrities, που δίνουν το "παρών" σε έναν από τους πιο δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς. Από παρουσιάστριες και influencers μέχρι τραγουδίστριες, δεν απουσιάζει κανείς από το "Νησί των Ανέμων", οπότε, φυσικό κι επόμενο, να εστιάζουμε στα summer looks τους, που δεν περνούν απαρατήρητα - όπως η εμφάνιση γνωστής κυρίας που... γελούσαν και τα πλακόστρωτα!

Με τα στυλιστικά... πάνω και τα κάτω τους, οι αγαπημένες μας σταρ κερδίζουν τις εντυπώσεις και μας δίνουν λαβή για να σχολιάσουμε τα θετικά και αρνητικά των outfits - που δεν είναι και λίγα. Έτσι αυτήν τη φορά είδαμε 6 διάσημες γυναίκες να περπατούν στα πλακόστρωτα με 12ποντα, που, ναι μεν τους πήγαιναν γάντι, αλλά, αν μη τι άλλο, σε φέρνουν πιο κοντά στο... στραμπούληγμα!

Μύκονος: Κόντεψαν να πέσουν με τα ψηλοτάκουνα στα σοκάκια! 6 επώνυμες που το τερμάτισαν με τα 12ποντα στο νησί

Θέλξη

θέλξη

Είναι από τις πιο ωραίες τραγουδίστριες ever. H Θέλξη διαθέτει κορμί-λαμπάδα και ένα πρόσωπο που δεν περνά απαρατήρητο. Οι εμφανίσεις της είναι η μία καλύτερη από την άλλη, με τις στυλιστικές επιλογές της να αναδεικνύονται άριστα στην καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Η ίδια βρέθηκε πριν από μερικές μέρες στη Μύκονο και ο φακός την "τσάκωσε" να περπατά στα σοκάκια με εντυπωσιακό μαύρο σετ, με μίντι φούστα και crop top, θελκτική... όσο δεν πάει! Ωστόσο, τα χρυσαφί ψηλοτάκουνα τη δυσκόλεψαν λίγο, με ένα ζευγάρι flats μεταλλιζέ να είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή.

Μαρία Καρλάκη

μαρία καρλάκη

Την τάση metallic ανέδειξε στο έπακρον η τραγουδίστρια, επιλέγοντας μίνι μεταλλιζέ ασημί φόρεμα, που της πήγαινε πολύ, αλλά η επιλογή στα παπούτσια τη δυσκόλεψε αρκετά - λέω εγώ!

Ένα ζευγάρι silver γόβες δεν ήταν και τόσο βολικές στο περπάτημα στα πλακόστρωτα, ενώ ήταν αρκετά "χειμωνιάτικες" για την περίσταση. Ιδανικά ένα ζευγάρι ασημί mules θα ταίριαζαν καλύτερα στο look της - με χαμηλό και πιο χοντρό τακούνι, θα ήταν η καλύτερη ιδέα.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

αλεξάνδρα παναγιώταρου

Το total white είναι από τις καλύτερες προτάσεις για μια απόδραση σε νησί, αφού αναδεικνύει τη φινέτσαι και την εκλεπτυσμένη αισθητική - όπως ακριβώς και στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, που τόνισε την κομψότητά της.

Το minimal φόρεμά της είναι σίγουρα παράδειγμα προς μίμηση για μια βραδινή έξοδο σε νησί, αλλά τα τακουνάκια της όχι και τόσο βολικά. Επιπλέον, το σχέδιό τους με πολλά "puff" λουράκια δεν τη βοήθησε να αναδείξει τα θεϊκά της πόδια.

Φαίη Σκορδά & Μαρίνα Βερνίκου

φαίη σκορδά και μαρίνα βερνίκου

Στυλιστική επιλογή κλασική για τη Φαίη Σκορδά, που όλες γνωρίζουμε την αγάπη της στα μίνι κομμάτια και στα ψηλοτάκουνα. Η αλήθεια είναι πως τα θεϊκά της πόδια δεν χρειάζεται να τα κρύβει! Κομψή και στυλάτη, με στράπλες μεταλλιζέ φόρεμα σε μπρονζέ-ροζ τόνους και μια πασμίνα στους ώμους, ήταν από τις ωραιότερες εμφανίσεις στο νησί.

Τα 12ποντα πέδιλα με τόσο λεπτό και ψηλό τακούνι δεν βολεύουν στο περπάτημα (ειδικά στα κατηφορικά πλακόστρωτα), ενώ θα μπορούσε να αναδείξει το ίδιο καλά το outfit με ένα ζευγάρι kitten heels ή mules με χαμηλότερο τακούνι.

Όσο για τη Μαρίνα Βερνίκου, πολύ θετική εντύπωση μας έκανε το bold τοπ που επέλεξε να συνδυάσει με τζιν, αναβαθμίζοντας αυτόματα τον casual χαρακτήρα του, ενώ τα παπούτσια της ήταν η πιο σοφή επιλογή: ένα ζευγάρι flatforms ήταν και στυλάτα και άνετα.

Μαρίνα Πατούλη

μαρίνα πατούλη

Πολύ κομψό φόρεμα, με κυκλαδίτικες αναφορές στους συνδυασμούς των χρωμάτων του, σωστά συνδυασμένο με τη ζώνη στη μέση, για να αναδείξει τη σιλουέτα της, και γενικότερα μια εμφάνιση κομψή, που συνάδει απόλυτα με νησί.

Το μάτι ωστόσο δεν μπορεί να μην πέσει στις πλατφόρμες με φιάπα, που είναι Νο1 αιτία ατυχήματος σε πλακόστρωτο! Καλύτερα ένα ζευγάρι κλασικά flat σανδάλια σε ταμπά χρώμα ή λευκά mesh shoes, προς αποφυγήν των χειρότερων...