Trend alert: 5 παρουσιάστριες σού δείχνουν τις 5 βασικές τάσεις του καλοκαιριού

Τα must-have που θα βάλεις στη βαλίτσα των διακοπών σου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
instagram@ilianapapageorgiou
instagram@ilianapapageorgiou

Καθεμία ξεχωριστά έχει το δικό της στυλ και ό,τι επιλέγει να φορέσει το αναδεικνύει με τον προσωπικό της τρόπο. Η Ελένη Μενεγάκη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Κατερίνα Καινούργιου, η Σίσσυ Χρηστίδου και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι παρουσιάστριες πρώτης γραμμής και διαθέτουν φινέτσα και εκλεπτυσμένη αισθητική.

Φέτος το καλοκαίρι φοράνε στο repeat εντυπωσιακά σύνολα και κομμάτια που είναι ανάμεσα στα summer trends, δημιουργώντας κομψές εμφανίσεις. Οπότε δεν έχεις παρά να πάρεις μια ιδέα από τα 5 must-have που ήδη επιλέγουν, για να τα βάλεις οπωσδήποτε στη βαλίτσα των διακοπών σου.

Trend alert: 5 παρουσιάστριες φόρεσαν τις 5 βασικές τάσεις του καλοκαιριού

Πέρα από τα fashion girls, που περπατούν στους δρόμους τυ κόσμου πιο στυλάτες από ποτέ και μας δίνουν ιδέες styling, είναι και οι αγαπημένες μας επώνυμες που ξέρουν από μόδα, φορώντας κομμάτια, που είναι Νο1 ανάμεσα στα φετινά trends.

Τα it-items που προτιμούν στις διακοπές τους ή στις εξόδους τους αυτόματα γίνονται απαραίτητα για να μπουν και στη δική μας γκαρνταρόμπα, οπότε δες πώς καθεμία ξεχωριστά επιλέγει να τα αναδείξει μέσα από το προσωπικό της στυλ.

Ελένη Μενεγάκη - Πλεκτό


Λατρεύει τα φωτεινά χρώματα αλλά και τα elegant κομμάτια, που φοράει εντός και εκτός πλατό. Η ίδια αγαπά το quiet luxury style, που τονίζει μέσα από minimal κομμάτια, τα οποία τονίζουν τις γραμμές της. Φέτος προτιμά πλεκτά κομμάτια, εστιάζοντας σε κομψά σύνολα με τοπ και φούστα από τη neutral παλέτα, τονίζοντας τη φινέτσα της.

Σταματίνα Τσιμτσιλή - Διαφάνεια


Διαθέτει μια καλλίγραμμη σιλουέτα, που αναδεικνύει μέσα από όλες τις τάσεις, τις οποίες προσαρμόζει στο δικό της στυλ. Η διαφάνεια είναι αγαπημένη της Σταματίνας, που φέτος την επιλέγει σε φορέματα, κατά βάση σε λευκό χρώμα, που φοράει τόσο στην παραλία στην Πάρο όσο και στις απογευματινές της βόλτες στο κυκλαδίτικο νησί με τα παιδιά της.

Κατερίνα Καινούργιου - Πουά


Συχνά επιλέγει ρετρό σύνολα, που τονίζουν τη θηλυκότητά της. Τα πουά το καλοκαίρι έχουν την τιμητική τους, επιλέγοτας στην κλασική διχρωμία άσπρο-μαύρο. Διαχρονικό και all-time classic μοτίβο δεν λείπει από τις summer προτάσεις της.

Σίσσυ Χρηστίδου


Πλέον έχει χάσει πολλά κιλά και φέτος είναι στα καλύτερά της. Η παρουσιάστρια δεν πάει διακοπές χωρίς το βασικό κομμάτι του καλοκαιριού: Ένα λευκό φόρεμα σε χαλαρή γραμμή είναι απαραίτητο για να περάσει στυλάτες στιγμές στη Χαλκιδική.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου


Είναι από τα κορίτσια που ξέρουν από μόδα και στυλ και κάθε φορά θαυμάζουμε τις στυλιστικές επιλογές της. Η Ηλιάνα το καλοκαίρι δίνει βάση στην άνεση, χωρίς φυσικά να κάνει εκπτώσεις στο στυλ της, οπότε ένα λινό loose παντελόνι αποτελεί βασικό της καλοκαιρινής της γκαρνταρόμπας, που συνδυάζει το ίδιο καλά με το μαγιό της και με minimal τοπ.