Katy Perry: Ήθελε να δείξει την τομή της από την καισαρική - Τι φόρεσε στο σόου του Balenciaga στο Παρίσι

Η ίδια πέρασε ένα σημαντικό μήνυμα με αυτή την απροσδόκητη εμφάνιση

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Μια απίθανη και μη αναμενόμενη εμφάνιση έκανε η 39χρονη τραγουδίστρια στο σόου του Balenciaga κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι. Η Katy Perry παρακολούθησε το catwalk του διάσημου Οίκου μόδας για τη συλλογή Fall 2024 την Τετάρτη 26 Ιουνίου και όλα τα φλας (και τα μάτια) έπεσαν πάνω στο εκκεντρικό της look.

Φορώντας ένα oversized γούνινο παλτό, το οποίο ήταν ανοιχτό μπροστά αποκαλύπτοντας ξεκάθαρα το γυμνό της στήθος, έκανε τους πάντες να μιλούν για εκείνη - και όχι άδικα, αφού το look είχε και... συνέχεια! Ολοκλήρωσε το outfit με ένα χαμηλόμεσο, μαύρο, σκισμένο καλσόν και επίσης μαύρα γυαλιά ηλίου, ενώ για τα μαλλιά της επέλεξε να κάνει μια μακριά κοτσίδα.


Η αλήθεια είναι πως δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την τραγουδίστρια με εκκεντρική "περιβολή", αφού πάντα βρίσκει έναν στυλιστικό τρόπο για να προκαλεί! Ωστόσο, η ίδια έδωσε την απάντησή της σχετικά με την επιλογή του απρόσμενου look, που ήταν και αυτή το ίδιο... απρόσμενη!

Katy Perry: Μόνο με τη γούνα της και σκισμένο καλσόν στο σόου του Balenciaga στο Παρίσι - Η απάντησή της για το look

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Women's Wear Daily λίγο πριν το σόου του Balenciaga, η τραγουδίστρια των «Roar» μίλησε για το εκκεντρικό outfit και πώς προέκυψε.

"Είχα αρκετές επιλογές, κάτι που ήταν υπέροχο, είναι το πρώτο μου σόου Balenciaga Couture… Αυτό το ρούχο προέκυψε επειδή ήθελα να είμαι cool, σέξι, αισθησιακή", είπε. “Με κάτι απλό, αλλά κομψό", συμπλήρωσε κάνοντας φυσικά χιούμορ και εξηγώντας στη συνέχεια τον λόγο που το επέλεξε.


Η Perry αναγνώρισε πώς η γέννηση της κόρης της, που έχει αποκτήσει με τον Orlando Bloom - της Daisy, 3 ετών - την επηρέασε σημαντικά στην αλλαγή του στυλ της. "Ήθελα να φορέσω το καλσόν ακριβώς εκεί που είναι η ουλή μου από την καισαρική τομή. Δεν μπορούσα, όμως, να πάω τόσο χαμηλά". Έτσι έδειξε απλώς την κοιλιά της, λέγοντας: "Λοιπόν από εδώ γέννησα ένα παιδί και είμαι περήφανη. Καμία γυναίκα δεν πρέπει να ντρέπεται για το σώμα της". Εύγε Katy!